Sinteza Ianuarie | Oportunități de pus în calendar dacă ești antreprenor

Ca să îți fie mai ușor să navighezi printre oportunitățile ecosistemului și să nu ratezi vreuna dintre ele, am pus la un loc toate știrile importante din luna decembrie. Sunt împărțite în lansări de programe pentru antreprenori, evenimente din care poți învăța și apeluri de finanțare la care să aplici. Pe toate le vei găsi grupate în acest fel lună de lună pe Startarium.

Curios ce te așteaptă în ianuarie dacă ești antreprenor? Varianta pe scurt – foarte multe oportunități. Varianta extinsă o găsești mai jos:

Finanțări pe care le poți accesa  


 

Granturile pentru investiții sunt cuprinse între 50.000 și 200.000 de euro, în funcție de proiect. Eligibile pentru ele sunt  IMM din industria alimentară, energie, echipamente, servicii de îngrijire, reparații și întreținere, turism, hoteluri, confecții. Aplicațiile sunt deschise în perioada: 3 decembrie 2020, ora 10.00 - 29 ianuarie 2021, ora 20:00 și pot fi depuse aici.

 

Programe care te ajută să crești 


 

Poți aplica pentru Seria 2 (aplicațiile pentru seria 1 s-au încheiat pe 30 noiembrie 2020, ora 11:00 dimineața). Ca să aplici, completezi acest formular online.

Ca să îți putem fi cu adevărat de ajutor, pregătește-te să ne povestești despre afacerea ta și modelul de business, despre tine și echipă, cifre, evoluții și reacții în ultimele luni, planuri de viitor, nevoi și provocări. În cadrul formularului vei putea defini problema pe care ai nevoie de noi și alege tema de consultanță care te ajută.   

Commons Accel este un program de accelerare equity-free, care vizează idei de business din următoarele domenii: educație și inovație, orașe și comunități sustenabile, responsible business sau medtech. Înscrierile pentru cohorta 3 pot fi trimise aici până pe 17 ianuarie 2021, ora 23:59.

Acesta este un hackathon online, al cărui scop este găsirea unor soluții care să contribuie la digitalizarea proceselor din sectorul public prin intermediul tehnologiei blockchain. Evenimentul este organizat de către Spherik Accelerator în colaborare cu Cluj Startups și sprijinit de B-Hub for Europe, un proiect susținut de Startup Europe, dedicat conectării ecosistemelor de inovare blockchain.

Aplicațiile sunt deschise până pe 11 februarie 2021, iar doritorii se pot înscrie aici.

 

Evenimente din care să înveți 


 

  • CES - Consumer Electronics Show - 11-14 Ianuarie 2021

CES este cea mai mare convenție de tehnologie din lume, fiind și o rampă de lansare pentru produse tech inovative.

Seria de webinarii Dialog cu Fondatorii face parte din programul Seedblink de comunicare, într-un cadru de transparență între startup-uri și investitori. Invitații acestei ediții vor fi Oveit, Plant an App și Benefito Mobile. Te poți înscrie aici.

Invitatul ediției din ianuarie este Ryan Singer (autorul cărții Shape Up: Stop Running in Circles and Ship Work that Matters și Head of Strategy la Basecamp) - gazda evenimentului va fi Adriana Iordan, VP of Product and Marketing SeedBlink. Te poți înscrie aici.

 

 

Newsletter

Newsletter-ul Startarium

Bilunar, în newsletterul Startarium găsești oportunități curatoriate și materiale utile antreprenorilor.

Abonează-mă