Antreprenoriat feminin

Antreprenoriatul local devine tot mai incluziv, iar dezvoltarea sa încurajată. E un bun moment să privim ecosistemul românesc din alt unghi: cel al egalității de gen. Descoperă interviurile și opiniile scrise de femeile care au fondat propriile afaceri!

Cele mai recente
Vezi doar video ( 6 )
  • Oportunități pentru antreprenoare, în 2024: programe, competiții și comunități

    Oportunități pentru antreprenoare, în 2024: programe, competiții și comunități

    Dacă ești femeie și te gândești să îți deschizi propriul business sau te întrebi cum poți să îl dezvolți pe cel pe care l-ai fondat deja, profită oportunitățile și resursele utile de mai jos. În plus, ți-am pregătit și o listă de comunități cu care să te conectezi și de fonduri de investiții existente pentru antreprenoare și afacerile lor.

  • Cum arată antreprenoriatul feminin în agrifood, în 2024?

    Cum arată antreprenoriatul feminin în agrifood, în 2024?

    România este singura țară din regiune unde femeile creează startupuri în agricultură mai des decât bărbații. În acest context, o masă rotundă organizată de Impact Hub Bucharest a adus în discuție povești de succes din domeniu, provocările cu care se confruntă antreprenoarele din agrifood și oportunitățile care le pot ajuta să-și ducă businessul sau ideea la nivelul următor.

  • EWA Bootcamp 2024 anunță înscrierile pentru antreprenoarele din domeniul agrifood

    EWA Bootcamp 2024 anunță înscrierile pentru antreprenoarele din domeniul agrifood

    EWA Bootcamp, un workshop dedicat proiectelor dezvoltate de antreprenoarele agrifood, a ajuns la a doua ediție. Înscrierile au loc între 17 iulie și 16 septembrie 2024 și se adresează femeilor care au o idee de business sau un startup funcțional cu o vechime mai mică de doi ani.

  • Programul „Femeia Antreprenor”: finanțare disponibilă, condiții de eligibilitate și grilă de punctaj

    Programul „Femeia Antreprenor”: finanțare disponibilă, condiții de eligibilitate și grilă de punctaj

    Programul „Femeia Antreprenor” oferă oportunități valoroase de finanțare, pentru a încuraja și a susține spiritul antreprenorial feminin autohton, contribuind astfel la creșterea economică și la diversificarea peisajului de afaceri din România.

  • 5 zile de bootcamp CAPSULE, la București, pentru susținerea tinerelor antreprenoare din România, Ungaria și Croația

    5 zile de bootcamp CAPSULE, la București, pentru susținerea tinerelor antreprenoare din România, Ungaria și Croația

    În perioada 8-12 aprilie, 10 antreprenoare la început de drum (din România, Ungaria și Croația) s-au reunit la București, în cadrul unei etape din CAPSULE – programul Erasmus+ dedicat dezvoltării spiritului antreprenorial feminin. Acestea au participat la un bootcamp intensiv, menit să le echipeze cu abilități de afaceri esențiale. CAPSULE e programul mai mare, care se termină în 2025 și are 105 participante. Ce a fost la București e o activitate din cadrul programului. Din șapou se înțelege că capsule e doar chestia din 8-12 aprilie cu 10 participante

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail