Green Startups

Sustenabilitatea și startupurile verzi sunt teme la ordinea zilei, necesare și pentru mediul înconjurător, și pentru un mediu antreprenorial sănătos, pe termen lung. Scriem despre ele aici.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 0 )
  • 10 startupuri verzi s-au calificat la Romania ClimAccelerator 2024 – Seed Stage

    10 startupuri verzi s-au calificat la Romania ClimAccelerator 2024 – Seed Stage

    În urma sesiunii online de pitching, juriul Romania ClimAccelerator a ales 10 idei de afaceri din categoria Seed Stage, care vor participa la programul de accelerare care se încheie în luna decembrie. Startupurile alese au deja un prototip și vor beneficia de sprijin în atragerea clienților și de consultanță de specialitate, în funcție de nevoile lor punctuale.

  • Noul accelerator Impact Creators oferă până la 100.000 de euro unui startup inovator

    Noul accelerator Impact Creators oferă până la 100.000 de euro unui startup inovator

    Impact Hub Bucharest și fondul de investiții PurposeTech au lansat Impact Creators, un program de accelerare care va oferi până la 100.000 de euro unuia dintre cele 20 de startupuri participante. Înscrierile sunt deschise până pe 24 octombrie.

  • ZĂ KUP: startupul care ajută organizatorii de evenimente să-și reducă impactul de mediu

    ZĂ KUP: startupul care ajută organizatorii de evenimente să-și reducă impactul de mediu

    ZĂ KUP este singurul serviciu din România care oferă o soluție completă de închiriere de pahare reutilizabile pentru evenimente, livrare, igienizare și depozitare a acestora pentru a putea fi refolosite. Am vorbit cu Alex Boncu, co-fondator ZĂ KUP, despre avantajele unui astfel de sistem atât pentru mediu, cât și pentru organizatorii de evenimente, despre cum au ajuns cu produsul lor la concertele Coldplay din București și la multe alte evenimente de anvergură din țară, precum și despre planurile lor de viitor.

  • 15 startupuri GreenTech s-au calificat la Romania ClimAccelerator 2024 – Idea Stage

    15 startupuri GreenTech s-au calificat la Romania ClimAccelerator 2024 – Idea Stage

    În urma bootcamp-ului online, juriul Romania ClimAccelerator a ales 15 idei de afaceri din categoria Idea Stage, care vor participa la programul intensiv de accelerare. În perioada iulie-septembrie, aceste startupuri verzi vor învăța cum să-și pună planurile în practică.

  • Platforma B2B care reduce deșeurile alimentare prin parteneriate de reutilizare, premiată la Climathon 2024 Timișoara

    Platforma B2B care reduce deșeurile alimentare prin parteneriate de reutilizare, premiată la Climathon 2024 Timișoara

    Ideea unei aplicații B2B care ajută companiile din industria alimentară să genereze mai puține deșeuri făcându-le legătura cu alte afaceri care ar putea folosi aceste deșeuri ca materie primă a câștigat, pe 30 iunie, ediția din Timișoara a Climathon 2024 și a fost premiată cu 5.000 de euro.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail