Wellbeing

Sănătatea și bunăstarea mintală sunt esențiale pentru funcționarea noastră eficientă, ca oameni și ca antreprenori.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 0 )
  • Daniel Loewa: Un mediu de lucru fără conflicte poate fi o sabie cu două tăișuri

    Daniel Loewa: Un mediu de lucru fără conflicte poate fi o sabie cu două tăișuri

    Conflictele sunt inevitabile în mediul de business. Poate nu ne place să le înfruntăm direct, dar e mai bine să fim flexibili în rezolvarea lor decât să le ignorăm. Daniel Loewa, trainer cu experiență de peste 17 ani în resurse umane și tactici de negociere, ne-a oferit perspective valoroase despre abordarea discuțiilor dificile la locul de muncă sau cum să recunoaștem semnalele unui conflict la nivel de echipă sau organizație.

  • Antreprenorii fericiți au un profit mai mare. Ce spun studiile internaționale despre bunăstarea mintală

    Antreprenorii fericiți au un profit mai mare. Ce spun studiile internaționale despre bunăstarea mintală

    A avea propria afacere vine la pachet atât cu autonomie și libertate, cât și cu responsabilități și stres. Trebuie să jonglezi în relația cu angajații, furnizorii, clienții și familia, iar toată această presiune îți poate destabiliza sănătatea și bunăstarea mintală (wellbeing). Descoperă ce spun cele mai noi studii internaționale despre această temă esențială în mediul de business și viața de zi cu zi.

  • Antreprenorii români sunt stresați și anxioși, dar nu se preocupă mult de sănătatea lor mintală

    Antreprenorii români sunt stresați și anxioși, dar nu se preocupă mult de sănătatea lor mintală

    Oamenii de afaceri locali se concentrează pe dezvoltarea afacerii, mai degrabă decât pe sănătatea lor mintală. Este concluzia primului studiu care a făcut o radiografie a stresului la care sunt supuși antreprenorii din România, „Mind Your Business”.

  • De ce suferă antreprenorii de sindromul impostorului?

    De ce suferă antreprenorii de sindromul impostorului?

    Documentat prima dată la finalul anilor ’70, în rândul femeilor de afaceri de succes, sindromul impostorului provoacă neîncredere în forțele proprii și – în cazul antreprenorilor – poate reduce productivitatea și genera stres, epuizare și probleme de sănătate. Află mai jos care sunt cauzele și cum îl poți combate.

  • Timp pentru bani sau bani pentru timp? Cum investești ca să te dezvolți fără să te epuizezi

    Timp pentru bani sau bani pentru timp? Cum investești ca să te dezvolți fără să te epuizezi

    Cum ar fi dacă ai putea să investești veniturile obținute din business ca să-ți cumperi... timp? Timp pentru tine și dezvoltarea ta personală, dar și pentru acele arii ale afacerii tale care te hrănesc și te motivează să-ți continui drumul în business. Ei bine, se poate! Creșterea afacerii și bunăstarea personală pot părea concepte diametral opuse, dar de fapt se hrănesc reciproc. În acest articol discutăm cele mai importante idei desprinse din „Buy Back Your Time”, bestsellerul lui Dan Martell, antreprenor în serie, investitor și cel mai important growth coach pentru antreprenori.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail