Noutăți din business

Cele mai noi resurse și informații pentru antreprenorii români, de la Startarium și alți reprezentanți ai ecosistemului de business.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 2 )
  • 💊 Pastila #16: Nobelul pentru economie, în ce investesc giganții fast-fashion & media buying secrets

    💊 Pastila #16: Nobelul pentru economie, în ce investesc giganții fast-fashion & media buying secrets

    Zilele scad, seara se lasă tot mai devreme și foarte curând urmează să trecem la ora de iarnă. Pentru mulți, acesta e momentul în care nivelul de energie și de entuziasm începe să scadă, însă noi credem că avem tratamentul potrivit care să contracareze astenia: o doză sănătoasă de știri de bine! Săptămâna aceasta vorbim despre comerțul online din România, premiul Nobel pentru Economie și care sunt universitățile europene din care ies cei mai mulți fondatori de businessuri de succes. În plus, afli o perspectivă interesantă despre Google și Meta ads de la un expert internațional în marketing digital și primești o recomandare de aplicație care combate singurătatea. Bine ai revenit la „Pastila de antreprenoriat”!

  • 12 lecții despre e-commerce și marketing digital, învățate la GPeC 2024

    12 lecții despre e-commerce și marketing digital, învățate la GPeC 2024

    Pe 8 octombrie, GPeC Summit a ajuns la ediția cu nr. 19 – ocazia perfectă pentru a descoperi și noi ce mai spun experții în domeniul comerțului online și marketingului digital din România și speakeri de top din străinătate. Dacă îți vinzi produsele/serviciile (și) pe internet, descoperă mai jos 12 lecții și sfaturi valoroase!

  • Pago a atras o finanțare de 2,3 milioane de euro, pe SeedBlink

    Pago a atras o finanțare de 2,3 milioane de euro, pe SeedBlink

    Serviciul de plăți online Pago a strâns 2,3 milioane de euro cu ajutorul SeedBlink. 225 de investitori privați au susținut viziunea companiei Pago. Capitalul va fi utilizat, printre altele, pentru îmbunătățirea funcționalităților aplicației Pago.

  • ADN inovator: 7 startupuri de la How to Web 2024 proiectate să-ți ușureze viața în moduri inedite

    ADN inovator: 7 startupuri de la How to Web 2024 proiectate să-ți ușureze viața în moduri inedite

    La How to Web 2024, Startarium a vorbit cu antreprenori vizionari despre soluțiile lor și impactul pe care-și doresc să-l aibă. Descoperă în acest articol startupurile din zona tech.

  • 💊 Pastila #15: FruFru revine, granturi pentru panouri solare la IMM-uri & un app de „auto-terapie”

    💊 Pastila #15: FruFru revine, granturi pentru panouri solare la IMM-uri & un app de „auto-terapie”

    Săptămâna asta, mai mult ca oricând, s-au întețit discuțiile în media românească despre diferențele dintre generații la locul de muncă - unii sunt complet nemulțumiți de tinerii ieșiți de pe băncile facultății, alții explică de ce felul lor de a fi este un atu în economia de azi, nu un handicap. Am avut și un scandal imobiliar care a făcut înconjurul presei, dar și o furtună solară care a adus aurorele boreale în România - parcă știa că avem nevoie de ceva spectaculos care să mai calmeze spiritele.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail