Evenimente de business

Participarea la evenimente și conferințe te ajută să găsești parteneri și investitori, să înveți de la ceilalți antreprenori din ecosistem și să faci networking eficient. Aici le reunim pe toate.

Articole recomandate
Cele mai recente
Vezi doar video ( 1 )
  • 12 lecții despre e-commerce și marketing digital, învățate la GPeC 2024

    12 lecții despre e-commerce și marketing digital, învățate la GPeC 2024

    Pe 8 octombrie, GPeC Summit a ajuns la ediția cu nr. 19 – ocazia perfectă pentru a descoperi și noi ce mai spun experții în domeniul comerțului online și marketingului digital din România și speakeri de top din străinătate. Dacă îți vinzi produsele/serviciile (și) pe internet, descoperă mai jos 12 lecții și sfaturi valoroase!

  • Cum să faci Google/Meta ads mai ieftin și mai eficient

    Cum să faci Google/Meta ads mai ieftin și mai eficient

    Am participat la ediția de toamnă a GPeC Summit (8 octombrie, București), iar din cele 9 de ore de conținut practic furnizat de speakerii români și internaționali, cel mai mult ne-a impresionat prezentarea lui Kasim Aslam (Digital Marketing Expert). Acesta a avut un keynote speech acerb despre Google/Meta ads, plin de lecții utile și sfaturi practice pentru oricine își investește bugetul în reclame online, pentru a-și promova afacerea.

  • 9 lecții pentru orice fondator, învățate de la How to Web 2024

    9 lecții pentru orice fondator, învățate de la How to Web 2024

    Am fost prezenți la conferința How to Web 2024 (2-3 octombrie, București), alături de peste 3.000 de participanți (inter)naționali, 600 de startupuri, 200 de investitori și 100 de speakeri. Și am strâns mai jos cele mai utile lecții și cele mai interesante informații aflate la fața locului, pentru fondatorii de startupuri.

  • Cum să eviți capcanele birocratice și să-ți protejezi afacerea: Lecții din Startup World Café II

    Cum să eviți capcanele birocratice și să-ți protejezi afacerea: Lecții din Startup World Café II

    Ne-am întâlnit pe 1 octombrie la a doua ediție Startup World Café, workshopul colaborativ lunar inițiat de Startarium, găzduit de Impact Hub Bucharest. De data asta, discuția s-a concentrat pe o temă mereu actuală din cauza birocrației stufoase, a experților greu de găsit sau de contractat sau a informației greu de accesat: provocări legislative și administrative în gestionarea businessului.

  • Eveniment pentru antreprenori: Impact Centric Talks – Investiții pentru un viitor sustenabil

    Eveniment pentru antreprenori: Impact Centric Talks – Investiții pentru un viitor sustenabil

    Pe 1 octombrie, în avanpremiera How to Web Conference, How to Web și Impact Hub Bucharest organizează evenimentul Impact Centric Talks, dedicat antreprenorilor, investitorilor și inovatorilor sociali.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail