Leadership & management

Atunci când ai propria afacere, trebuie să ai mentalitatea și talentul necesar pentru a aduna resursele de care ai nevoie, a-ți gestiona echipa și a o mobiliza constant. Descoperă aici resurse utile.

Articole recomandate
Descoperă mai multe articole din categorie
Selectează doar video ( 7 )
  • Cât de fericiți sunt angajații români? | Matthew Phelan: Motivează-ți echipa prin factori intrinseci

    Cât de fericiți sunt angajații români? | Matthew Phelan: Motivează-ți echipa prin factori intrinseci

    Am stat de vorbă despre rezultatele raportului „Barometrul fericirii la locul de muncă” (realizat de Pluxee România și The Happiness Index) cu Matthew Phelan (Cofondator The Happiness Index, speaker și autor), care ne-a explicat ce îi face fericiți pe angajații români și de ce team pizza nu este soluția magică.

  • Cum să ai o echipă sudată, în afacerea ta | MASTERCLASS cu Ovidiu Toader (RSA 2023)

    Cum să ai o echipă sudată, în afacerea ta | MASTERCLASS cu Ovidiu Toader (RSA 2023)

    Masterclassul „Bani și libertate. Despre echipă, viziune și autonomie în afaceri”, susținut de Ovidiu Toader (Business Coach) la Românii sunt antreprenori 2023, a explicat o metodă de lucru care poate fi aplicată de orice antreprenor, manager sau angajat, pentru a crea echipe sudate. Află mai multe urmărind înregistrarea de mai jos!

  • Cele mai bune practici pentru managementul de proiect

    Cele mai bune practici pentru managementul de proiect

    În domeniul managementului de proiect, cele mai bune practici se referă la cele mai eficiente metode, tehnici sau procese care au fost validate prin utilizarea lor consecventă pentru a obține rezultate de succes ale proiectului. Astfel de practici se bazează de obicei pe cunoștințe, experiență și cercetare acumulate și sunt acceptate pe scară largă și utilizate de majoritatea managerilor de proiect din diferite industrii.

  • Management de proiect 101: Scop, etape și metode de lucru

    Management de proiect 101: Scop, etape și metode de lucru

    Atunci când în managementul de proiect sunt introduse principiile economiei circulare, acesta devine un mecanism indispensabil pentru orice organizație care își dorește să obțină rezultate bune și măsurabile într-o manieră structurată și eficientă. Pe măsură ce lumea noastră devine mai complexă și mai interconectată, organizațiile adoptă din ce în ce mai mult metode și instrumente de management de proiect și principii ale economiei circulare, pentru a-și conduce inițiativele și a contribui la atingerea obiectivelor globale de dezvoltare durabilă, subliniind astfel rolul economiei circulare în promovarea unui viitor durabil.

  • Petr Šídlo (Innovation & Growth Expert): „Tu, ca fondator, ești cel mai mare obstacol în calea succesului”

    Petr Šídlo (Innovation & Growth Expert): „Tu, ca fondator, ești cel mai mare obstacol în calea succesului”

    Petr Šídlo (Cofondator, Chief Commercial Officer & Partner Direct People) ne-a povestit despre necesitatea de a inova în business, cum o faci minimizând riscurile și de ce pentru mulți antreprenori inovația este un dușman sau un pariu pe care îl evită.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail