Analize & opinii

Află ce spun experții din rețeaua de aliați Startarium despre noutățile și tendințele din mediul de afaceri contemporan.

Articole recomandate
Cele mai recente
Vezi doar video ( 14 )
  • 9 bune practici pentru afacerile care vor să facă influencer marketing

    9 bune practici pentru afacerile care vor să facă influencer marketing

    Influencer marketingul este o tehnică de marketing digital care ajută brandurile să se conecteze cu publicul lor țintă. Pentru a avea o colaborare cât mai fructuoasă cu un creator de conținut, trebuie să ai în vedere o serie de bune practici, despre care am vorbit cu Cristian China-Birta, Managing Partner Kooperativa 2.0.

  • ADN inovator: 7 startupuri de la How to Web 2024 proiectate să-ți ușureze viața în moduri inedite

    ADN inovator: 7 startupuri de la How to Web 2024 proiectate să-ți ușureze viața în moduri inedite

    La How to Web 2024, Startarium a vorbit cu antreprenori vizionari despre soluțiile lor și impactul pe care-și doresc să-l aibă. Descoperă în acest articol startupurile din zona tech.

  • Creativitate în recrutare: 5 sfaturi pentru startupuri de la un headhunter

    Creativitate în recrutare: 5 sfaturi pentru startupuri de la un headhunter

    Una dintre principalele temeri ale antreprenorilor când vine vorba de recrutare este că nu au suficiente resurse ca să atragă de partea lor persoanele potrivite, pe o piață atât de competitivă și de provocatoare. Însă această aparentă lipsă poate fi întoarsă în avantajul tău cu puțină creativitate, ne arată Tibi Borza, headhunter și consultant HR.

  • Andra Pintican: Ca antreprenor, ai nevoie de aventurieri în echipa ta

    Andra Pintican: Ca antreprenor, ai nevoie de aventurieri în echipa ta

    Recrutarea tradițională nu mai funcționează pentru startupuri. Am intrat într-o eră centrată pe oameni, nu pe resurse, unde dezvoltarea personală și sănătatea emoțională cântăresc mai mult decât oricând, la toate nivelurile. Andra Pintican, fondatoarea Școlii de HR și a Centrului de Carieră, povestește despre schimbările din ultimii ani de pe piața muncii și ne propune o incursiune în psihologia organizațională.

  • 6 domenii pe care le va schimba inteligența artificială

    6 domenii pe care le va schimba inteligența artificială

    Educația, resursele umane, medicina și marketingul vor fi printre primele transformate de AI. Experți din businessuri autohtone, laboratoare de cercetare și instituții de stat au dezbătut potențialul transformator al inteligenței artificiale la evenimentul Startarium „A.I. sau n-ai?” de pe 21 mai, la Impact Hub Bucharest.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail