Credem că schimbul de idei, experiențe și conexiuni cu alți antreprenori te ajută să îți dezvolți startupul așa cum ai nevoie. Mentoratul este un mix de provocări și susținere în care mentorul te ghidează într-o călătorie prin care acesta a mai trecut. Iar tu obții noi perspective despre afacerea ta, îți testezi ideile și crești ca antreprenor. Descoperă cum funcționează mentoratul pe Startarium și aplică pentru propriul tău mentor!
Dacă îți regăsești nevoile în oricare dintre afirmațile de mai jos, e momentul să începi o relație de mentorat:
Descrii ideea și o dezvolți cu ajutorul platformei.
Completezi un scurt formular de înscriere.
Înțelegem nevoia și îți oferim soluția potrivită.
Îți cunoști mentorul și lucrați pe obiectivele tale.
Înveți din 2-4 ședințe de mentorat, timp de 6-12 luni.
O relație constructivă de mentorat, ca orice relație, e una în care și tu și mentorul tău puteți crește. Un mentor bun pentru tine este unul compatibil – atât cu nevoile tale de business, cât și cu tine ca om.
Ca să ai acces la sesiuni de mentorat cu experți din comunitatea Startarium, fă-ți un abonament semestrial sau anual pe Startarium.ro.
1 problemă. 10 antreprenori. 10 mentori pentru a o rezolva. Focus e o serie de programe-capsulă pentru antreprenori, concentrate pe rezolvarea unei singure nevoi esențiale în business, cu ajutorul rețelei Startarium. Prin participarea la Focus vei obține perspective noi, soluții și îndrumare structurată, prin mentorat 1-la-1, peer-sharing, teorie și practică.
Descoperă ce presupune mentoratul, cum îți folosește și cum îți formulezi un obiectiv corect în acest proces.
Când apar decizii dificile sau dileme, antreprenorii și managerii pot să apeleze la 3 tipuri de sprijin: mentorat, consultanță sau coaching. Pentru că există similarități între ele, este bine să identifici soluția potrivită pentru situația ta. Află cum o identifici!
Dacă știi că experiența și cunoștințele tale ar putea ajuta un antreprenor la început de drum, dă-ne un semn pe mentorat@startarium.ro