Elena Badea

Consultant, mentor și coach în Startarium | București

Managing Director | Valoria

Pasionată de NLP, Elena ține cursuri de psihologia vânzării și psihologia leadershipului. În anul 2016 a făcut pasul spre antreprenoriat, după ce timp de 15 ani a condus departamentul de Marketing și Business Development al unei importante companii străine din România. A coordonat 40 de cercetări privind mediul de business și antreprenorial din România și s-a implicat în programe de formare și coaching pentru manageri și oameni de afaceri, dar și în proiecte de responsabilitate socială și educație. Publică frecvent articole în presa centrală din România și este invitată ca vorbitor la numeroase conferințe naționale pe teme actuale de marketing și business development. În ultimii trei ani a susținut peste 2500 de ore de cursuri atât în cadrul unor companii multinaționale, cât și în cadrul unor mari firme antreprenoriale românești.

Domenii de expertiză

Pe Startarium

  • Primii pași în business, alături de un mentor - un dans al oportunității

    ”Experiența ei mi-a redat faptul că nu trebuie să privesc doar înainte ci și în stânga și în dreapta, să-mi dau seama de oportunități”, spune Alex, unul dintre beneficiarii secțiunii de mentorat, pregatită special pentru startarieni. Ce rol a avut mentorul în dezvoltarea afacerii lui descoperă în articolul de mai jos.

Elena este consultant, mentor și coach pe Startarium

Nu vreau să iau, nu vreau să dau. Vreau doar să FIU un partener de conversație, de călătorie, dar și o oglinda de (self)discovery pentru mentee.

Te poate ajuta cu

  • Cum să faci și să implementezi strategia de marketing
  • Cum să faci business development (B2B)
  • Cum să faci din firma ta un brand apreciat

 

Lucrează cu antreprenori care:

  • Vor să schimbe idei și conexiuni în ecosistem
  • Au o afacere în curs de scalare
  • Au o afacere în curs de validare

Drept consultant, poate lucra cu tine pe o nevoie de business concretă și foarte aplicată

Pe Startarium, lucrăm cu specialiști pentru a aduna la un loc răspunsurile la cele mai presante întrebări ale antreprenorilor. Caută propriile provocări printre cele deja adresate, sau întreabă-ne direct și vom căuta un răspuns pentru tine.

Pune o întrebare

Ca mentor, te poate ghida și îți poate clarifica drumul prin prisma propriei sale experiențe

Pe Startarium, mentoratul este un mix de provocări și susținere, în care mentorul te ghidează într-o călătorie prin care el a trecut deja. Obții noi perspective despre afacerea ta, îți testezi ideile și crești ca antreprenor, 100% gratuit.

Aplică pentru mentorat