Inovație & AI

Noutăți din tech, inteligență artificială și nu numai – toate își găsesc locul în această secțiune, unde reunim știri și know-how despre inovațiile din ecosistemul antreprenorial.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 0 )
  • ADN inovator: 7 startupuri de la How to Web 2024 proiectate să-ți ușureze viața în moduri inedite

    ADN inovator: 7 startupuri de la How to Web 2024 proiectate să-ți ușureze viața în moduri inedite

    La How to Web 2024, Startarium a vorbit cu antreprenori vizionari despre soluțiile lor și impactul pe care-și doresc să-l aibă. Descoperă în acest articol startupurile din zona tech.

  • Content crawling la un click distanță: startupul din Serbia care te ajută să câștigi lupta cu sutele de tab-uri deschise

    Content crawling la un click distanță: startupul din Serbia care te ajută să câștigi lupta cu sutele de tab-uri deschise

    Collabwriting este un startup din Serbia a cărui soluție a ajuns în mai puțin de 3 ani de la o simplă extensie de browser la un veritabil tool de knowledge management. După ce au câștigat în 2023 premiul la How to Web, am discutat cu cofondatoarea Sandra Iđoški despre ce a însemnat pentru ei câștigarea celui mai mare premiu-investiție din regiune, care a fost strategia lor de creștere și cum au reușit să-și facă produsul cunoscut fără un buget de marketing.

  • Mituri și legende despre AI pentru afacerile mici

    Mituri și legende despre AI pentru afacerile mici

    AI a devenit cuvântul la modă în lumea afacerilor, promițând să revoluționeze industriile și să transforme modul în care lucrăm. Cu toate acestea, în mijlocul hype-ului și entuziasmului, mai multe mituri și concepții greșite despre AI au prins rădăcini, adesea inducând în eroare antreprenorii.

  • Roofit.Solar | Despre provocările unui startup de climate tech în curs de scalare

    Roofit.Solar | Despre provocările unui startup de climate tech în curs de scalare

    Confruntat cu nevoia de a crește fără a pierde din calitate și cu volatilitatea prețurilor energiei, producătorul eston de acoperișuri solare Roofit.Solar își planifică extinderea către noi piețe.

  • Ce este un mediu de lucru digital?

    Ce este un mediu de lucru digital?

    În această perioadă, locul de muncă a devenit mai mult decât o simplă locație fizică în care oamenii își petrec orele de lucru. Locul de muncă din ziua de azi este o atmosferă conectată în permanență, în care angajații au acces rapid la tot ceea ce au nevoie, oricând, oriunde.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail