Cea mai complexă platformă pentru antreprenori la început de drum

Lansat în 2016 sub umbrela metaforei “Orașul Antreprenorilor”, Startarium adună în același loc tot ce ai nevoie ca să lansezi, să crești și să susții o afacere de succes.

O inițiativă Impact Hub și ING, Startarium este construit pe 4 piloni, meniți să ofere sprijin pe cele 4 verticalele ale creșterii antreprenoriale – know how, instrumente, o rețea de oameni și organizații la care poți apela și oportunități active de finanțare și dezvoltare.

48.000+
membri

antreprenori existenți și în devenire

100+
aliați

mentori, consultanți, organizații și finanțatori

500+
materiale

cursuri, articole, quizuri, videouri și interviuri

800.000+
euro

premii și finanțare pentru startupuri

5.000+
afaceri

idei și afaceri dezvoltate în platformă

O inițiativă Impact Hub și ING

Comunitate susținută de Zitec

În 2016 ...

Impact Hub și ING puneau bazele Startarium, o inițiativă apărută la intersecția misiunilor celor două organizați: cea în care cuvântul cheie este 'impact'. Mai specific, impactul pe care oamenii de acțiune îl pot avea asupra societății în care trăim, al antreprenorilor și inovatorilor care vor să creeze produse și servicii mai bune pentru clienții lor, pasionații și curajoșii care vor mereu 'mai bine'.

De atunci ...

Zeci de mii membri, sute de articole, evenimente, competiții, programe pentru startupuri, finanțari de sute de mii de euro; mai mult decât simple cifre pe hârtie, ele sunt un indicator al potențialului pe care îl avem ca ecosistem: ca voce și vizibilitate să influențăm decizii, ca know-how colectiv pe care îl putem accesa, ca forță de creare și coordonare pentru inițiative remarcabile.

Încotro

Obiectivele Startarium depășesc anul 2023 și urmăresc indicatori nu doar despre platformă, ci despre impactul asupra antreprenorilor care o folosesc. În continuare, o misiune cu sens și miză reală în economie: de a aduce sprijinul din zona stratosferică, de filosofie, declarații și panouri publicitare, până la “firul ierbii”, în viața de zi cu zi a antreprenorilor locali.

Despre ce vrei să vorbim azi?

Project Manager

Am 15 ani de experiență în comunicare și marketing, planificare strategică, business modelling, consultanță și mentorat pentru antreprenori și afaceri la început de drum. Le pun pe toate la bătaie, zi de zi, pentru afaceri ca a ta ;)

Content Coordinator

Content marketer și susținătoare a antreprenoriatului cu impact pozitiv. Cred foarte tare în puterea pașilor mici, mai ales în învățare, și în importanța exercițiului de a-ți pune la îndoială propriile idei.

Community Builder

Conector la baza, am crescut cu ajutorul comunităților și am prins microbul în a le construi. Cu radarul mereu deschis să văd cu ce pot ajuta și cu cine te pot conecta. Se zice că e nevoie de un sat ca să crești un copil, dar cred că se aplica la fel de bine și când vorbim de businessuri. Hai să ne conectăm!

Product Manager

Full-stack marketer crescut printre startupuri, cu o curiozitate pentru deconstruit procese, product&UX. Cred că know-how-ul devine mai valoros când e dat mai departe, că totul se poate învăța și că nu există "nu se poate", doar "n-are rost". Întreabă-mă orice.