Cea mai complexă platformă pentru antreprenori la început de drum

Lansat în 2016 sub umbrela metaforei “Orașul Antreprenorilor”, Startarium adună în același loc tot ce ai nevoie ca să lansezi, să crești și să susții o afacere de succes.

O inițiativă Impact Hub și ING, Startarium este construit pe 4 piloni, meniți să ofere sprijin pe cele 4 verticalele ale creșterii antreprenoriale – know how, instrumente, o rețea de oameni și organizații la care poți apela și oportunități active de finanțare și dezvoltare.

52.000+
membri

antreprenori existenți și în devenire

200+
aliați

mentori, consultanți, organizații și finanțatori

1.600+
materiale

cursuri, articole, quizuri, videouri și interviuri

940.000+
euro

premii și finanțare pentru startupuri

6.800+
afaceri

idei și afaceri dezvoltate în platformă

O inițiativă Impact Hub și ING

Comunitate susținută de Zitec

În 2016 ...

Impact Hub și ING puneau bazele Startarium, o inițiativă apărută la intersecția misiunilor celor două organizați: cea în care cuvântul cheie este 'impact'. Mai specific, impactul pe care oamenii de acțiune îl pot avea asupra societății în care trăim, al antreprenorilor și inovatorilor care vor să creeze produse și servicii mai bune pentru clienții lor, pasionații și curajoșii care vor mereu 'mai bine'.

De atunci ...

Zeci de mii membri, sute de articole, evenimente, competiții, programe pentru startupuri, finanțari de sute de mii de euro; mai mult decât simple cifre pe hârtie, ele sunt un indicator al potențialului pe care îl avem ca ecosistem: ca voce și vizibilitate să influențăm decizii, ca know-how colectiv pe care îl putem accesa, ca forță de creare și coordonare pentru inițiative remarcabile.

Încotro

Obiectivele Startarium depășesc anul 2024 și urmăresc indicatori nu doar despre platformă, ci despre impactul asupra antreprenorilor care o folosesc. În continuare, o misiune cu sens și miză reală în economie: de a aduce sprijinul din zona stratosferică, de filosofie, declarații și panouri publicitare, până la “firul ierbii”, în viața de zi cu zi a antreprenorilor locali.

Despre ce vrei să vorbim azi?

Content Curator

Jurnalistă interesată de poveștile celor care construiesc ceva nou și de felul cum funcționează lucrurile, procesele și tehnologiile. De peste 20 de ani documentez și editez subiecte despre cultură, educație, societate și antreprenoriat, în media tradițională și alternativă și în zona de business.

Online Content Creator

Sunt pasionată de scriitură și am în tolbă experiența de jurnalist (în presa scrisă), om de comunicare (în agenții de PR) și blogger (pe nișa cinematografică). Scriu cu același drag și spor de 18 ani încoace și creez texte redactate atent, țintite bine și care dau de gândit, când ajung la destinatar.

Learning experience creator

Îmi place să fiu în locuri și cu oameni care generează idei frumoase și le transformă în acțiune. Am fost antreprenor în educație peste 20 de ani, iar acum mă consider intraprenor în mediul academic. La Startarium contribui pentru a crește impactul experiențelor de învățare ale antreprenorilor și a le transforma în cunoaștere aplicată.

Project Manager

De 10 ani croșetez la propria afacere. Fac management de proiecte și consultanță, sunt gazdă a unui podcast educațional și team coach pentru studenți care învață să lucreze împreună și practică antreprenoriatul cu cap. Sunt aici pentru a te susține cu tot ce pot să-ți dezvolți afacerea.

Community Manager

Pasionat de povești de viață și conexiuni autentice, am început să creez medii de dezvoltare și colaborare pentru cunoscuți înainte să înțeleg conceptul de networking. Cred cu tărie în colaborarea umană pentru a crea un impact semnificativ. Hai să stăm la o poveste!