Creatoare de conținut cu experiență în diverse nișe din industria software (antivirus, EdTech, activități outdoor). Iubesc natura și activitățile în aer liber în orice sezon. Mă implic în proiecte care generează impact pe termen lung pentru comunitățile locale.
Când ți-ai întrebat ultima oară oamenii din echipă care cred ei că este impactul muncii lor? Când a trebuit să tragi ultima oară de un membru al echipei ca să-și ia concediu? Când ai verificat ultima oară cum se simte, de fapt, echipa ta, dincolo de task-urile bifate în aplicații de productivitate? Am vrut să înțelegem cum poți crea o senzație de bine astfel încât angajații să vină cu drag la muncă și să-și dorească să rămână alături de companie. La final, oferim și câteva sugestii de micro acțiuni care nu costă mult, dar contribuie la bunăstarea și conectarea membrilor echipei, din experiența Impact Hub Bucharest.
Cum poate sectorul AgriFood din România să se transforme pentru a răspunde provocărilor globale și pentru a sprijini dezvoltarea economică sustenabilă? Care sunt provocările cu care se confruntă antreprenorii și ce oportunități de dezvoltare le stau la dispoziție? Acestea sunt o parte dintre întrebările la care și-a propus să răspundă „Romanian AgriFood Startups Overview Report 2024”, o publicație realizată de Impact Hub Bucharest și Startarium, cu susținerea EIT Food.
În România, eșecul în afaceri continuă să fie un subiect delicat. Mulți antreprenori sunt reticenți să vorbească despre greșelile lor. Totuși, mulți fondatori de afaceri care au trecut prin dificultăți ajung să le transforme în noi oportunități. În acest articol explorăm cum percepția noastră despre eșec influențează mediul de business local și aflăm poveștile unor fondatori care au reușit să o ia de la capăt sau să pivoteze businessul pe baza lecțiilor învățate din eșecuri.