Finanțare

Orice afacere nouă are nevoie de sprijin financiar. Pentru asta, ai la dispoziție mai multe tipuri de finanțare privată: Business Angels, Venture Capitalists, fonduri Private Equity și de investiții.

Articole recomandate
Descoperă mai multe articole din categorie
Selectează doar video ( 6 )
  • Ce înseamnă ecosistemul antreprenorial din România | 8 tipuri de jucători din peisajul local

    Ce înseamnă ecosistemul antreprenorial din România | 8 tipuri de jucători din peisajul local

    Jucătorii din ecosistemul antreprenorial din România pot fi grupați în 8 categorii. Fiecare are un rol important în sprijinirea, dezvoltarea și scalarea afacerilor: de la oferirea de fonduri nerambursabile și organizarea de programe de incubare, până la crearea de comunități de sprijin și oferirea accesului la expertiză de valoare.

  • 90% dintre startupuri eșuează | 8 sfaturi ca să rămâi în cei 10%

    90% dintre startupuri eșuează | 8 sfaturi ca să rămâi în cei 10%

    Descoperă mai jos cât de adevărată este statistica din titlu și ce contribuie la succesul unui startup. Pentru a transforma provocările în oportunități, ai în primul rând nevoie de o echipă eficientă, de finanțare strategică și de soluții de impact.

  • Cine sunt cei 3 câștigători ai competiției „Românii sunt antreprenori” 2025

    Cine sunt cei 3 câștigători ai competiției „Românii sunt antreprenori” 2025

    RongoDesign, My Secret Land și BAClass au câștigat premiile competiției de pitching „Românii sunt antreprenori” 2025, în valoare totală de 50.000 de euro, după ce 7 startupuri și-au prezentat afacerea pe scena evenimentului din 15 mai, la Radisson Blu Hotel București.

  • Platforme de crowdfunding active în România

    Platforme de crowdfunding active în România

    Crowdfundingul democratizează procesul de finanțare al afacerilor și te ajută să generezi vizibilitate pentru ideea ta, să o validezi, să obții primii clienți și să îți definești obiectivele pe termen mediu sau lung. Dacă această metodă de finanțare participativă este o variantă pentru tine, află mai jos pe ce platforme românești sau internaționale poți începe o campanie de crowdfunding.

  • Oportunități pentru antreprenoare, în 2025: programe, competiții și comunități

    Oportunități pentru antreprenoare, în 2025: programe, competiții și comunități

    Dacă ești femeie și te gândești să îți deschizi propriul business sau te întrebi cum poți să îl dezvolți pe cel pe care l-ai fondat deja, profită de oportunitățile și resursele utile de mai jos. În plus, ți-am pregătit și o listă de comunități cu care să te conectezi și de fonduri de investiții dedicate antreprenoarelor și afacerilor lor.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail