Evenimente antreprenori 2024 | La ce să te înscrii în prima parte a anului

Salvează acest articol și întoarce-te oricând, pentru update-uri la zi. Aici găsești atât evenimentele deschise, cât și cele care se vor anunța în curând. Online și offline, de la networking pur pentru startupuri, la conferințe tech&IT, de employer branding, PR sau marketing, organizează-ți din timp agenda pentru 2024.

EVENIMENTE LOCALE


FEBRUARIE

TaxEU Forum Cluj-Napoca

28-29 februarie, Hotel Radisson Blu, Cluj-Napoca 
Cel mai important eveniment de legislație și fiscalitate din Romania organizează o primă ediție la Cluj. Conferința va reuni specialiști din companii importante de consultanță fiscală și va oferi soluții concrete pentru provocările legislative și fiscale ale anului 2024, aducând în prim-plan modificările legislative și efectele lor asupra mediului fiscal din România, dar și modalitățile prin care companiile se pot adapta acestora în contextul economic actual. 
Bilete: De la 260 €

MARTIE

Extraordinary Women

8 martie, Intercontinental Athénée Palace Bucharest 
Conferință care aduce pe scenă povești inspiraționale ale unor femei de succes, care să încurajeze și alți lideri de gen feminin să își urmeze visurile. 
Participare: În baza invitației din partea organizatorilor.

StepFWD Angel Investors Workshop

11 martie, online | 13 martie, București (fizic) | 15 martie, Cluj (fizic) 
Echipa programului de accelerare StepFWD organizează o serie de workshopuri dedicate celor care vor să afle mai multe despre mecanismele din spatele investițiilor de tip Angel Investment.
Participare: Gratuită

Biz Innovation Forum 2024

15 martie, Intercontinental Athénée Palace Bucharest 
Conferința reunește specialiștii care dau tonul în industria digitală pentru a dezvolta nișe care în urmă cu câțiva ani nici măcar nu existau. Poți afla cum să folosești inovațiile pentru a oferi utilizatorilor experiențe care răspund nevoilor și stilului lor de viață. 
Taxa de participare: 55 € + TVA

Startarium CrossGen Connect

26 martie, ora 18:00, Impact Hub Bucharest
Un eveniment care aduce în aceeași sală trei antreprenori cu backgrounduri diferite, din generații diferite, care ne vor purta într-o călătorie printre vârstele unui business. Vom discuta despre stiluri de leadership, work-life balance, marketing atunci și acum, adaptarea la tech și multe altele.
Participare gratuită, pe baza înscrierii

The Vast & The Curious: Oana Gheorghiu & Carmen Uscatu

26 martie, 18:30, Apollo111, București
Jurnalista Andreea Roșca le are invitate pe fondatoarele Asociației Dăruiește Viață, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, care au construit un spital de 53 de milioane de euro, integral din donații. Discuția va dezvălui strategia din spatele activității lor, capacitatea de a confrunta o realitate dură și de a-și păstra speranța, parteneriatul și prietenia lor, combinația între diplomație și capacitatea de a spune „nu”, abilitatea de a aduce oameni la un loc și de a-i face să lucreze împreună.
Bilete: 130 lei 

APRILIE

Demo Day Venture Accel, cohorta #10 

11 aprilie, 18:30, Hotspot Workhub, Calea Griviței 82-98, București
Cele mai promițătoare startupuri din cohorta #10 a programului Venture Accel își vor prezenta soluțiile, arătând potențialul de creștere și inovația lor. Vor susține pitch-uri și o selecție de startupuri din alte ediții ale programului. Seara este și o ocazie de networking cu investitori, mentori, jurnaliști și alte startupuri.
Bilete: 169 lei

Hacking Big Numbers2

19 -21 aprilie, București
Un hackathon care-și propune să găsească soluții inovatoare la provocări din viața reală cu ajutorul A.I. și datelor din business. Participanții pot fie să abordeze provocările propuse de organizatori, fie să-și trimită propriile idei de proiecte în domeniul A.I. & business data. Echipele pot câștiga premii de maxim 5.000 €.
Participare gratuită, pe bază de înscriere. În prezent mai sunt locuri doar pe lista de așteptare.

Climathon 2014, București

20-21 aprilie, Raiffeisen Media Center
Cel mai mare ideathon pe teme de mediu, organizat la București de EIT Climate-KIC și Impact Hub Bucharest, caută indivizi sau echipe de maximum 5 persoane se vor să rezolve provocarea „Oxigen pentru București”. Evenimentul e o rampă de lansare pentru soluții practice, startupuri legate de ESG (Mediu, Social și Guvernare) și relații semnificative cu principalii actori și factorii de decizie. Câștigătorul ideathonului va primi 5.000 € pentru a continua dezvoltarea ideii. În plus, proiectele participante tău pot ajunge pe lista scurtă din etapa Pitch Day a Romania ClimAccelerator 2024, categoria Idea stage.
Deadline de aplicare: 7 aprilie

The Vast & The Curious: Mihai Panfil, Origo

23 aprilie, 18:30, Apollo111, București
Andreea Roșca îl are invitat la o nouă ediție The Vast & The Curious pe Mihai Panfil, ownerul Origo și unul dintre fondatorii pieței cafelei de specialitate din România. 
O conversație despre încredere în principii și valori personale și despre a croi un model de business care să ți se potrivească.
Bilete: 130 lei 

Digital Marketing Forum

25-26 aprilie, Hotel JW Marriott, București
Evenimentul de unde poți afla tot ce este actual și eficient în promovarea online astăzi, de la peste 50 de vorbitori.
Bilete: de la 195 €. 

MAI

Antreprenorii viitorului 2024

14 mai, Grand Hotel Bucharest
O conferință care se adresează celor care doresc să facă pasul spre antreprenoriat, antreprenorilor la început de drum și tuturor celor cu experienta, care vor să ia pulsul noului val din businessul românesc. Panelul de speakeri reunește antreprenori din noul val, care au lansat businessuri bazate pe inovație și consultanți de business care ajută startupuri și companii antreprenoriale să se dezvolte și să fructifice oportunitățile locale și internaționale.
Bilete: 83 €

Startarium A.I. sau N-A.I.?

21 mai 2024, ora 18:00, Impact Hub Bucharest
Evenimentul Startarium din luna mai pune în dezbatere potențialul transformator al inteligenței artificiale în mediul de afaceri. Adrian Dragomir, fondatorul termene.ro și Start.AI.ro, va deschide discuția despre cum A.I. poate revoluționa serviciile și produsele, promovând eficiența și automatizarea. Dragoș Gheban, de la hipo.ro, va evidenția modul în care A.I. remodelază cererea de competențe pe piața muncii și creează noi oportunități. În plus, vom aborda etica și responsabilitatea utilizării A.I. alături de invitații noștri. Antreprenorii prezenți vor avea oportunitatea să înțeleagă cum să integreze responsabil A.I. în strategiile lor de afaceri. Înscrie-te la eveniment și alătură-te conversației despre viitorul antreprenoriatului cu ajutorul A.I. Participarea este gratuită, cu înscriere prealabilă pe site.

Tigers Summit 2024 

28 mai, Nayam Events, București 
Aflat la prima ediție, evenimentul va sărbători inovația românească la orice nivel, de la marile companii care au pus bazele economiei, până la noii antreprenori. Participanții sunt oameni care fac schimbări reale în România, potențiali parteneri de afaceri și speakeri de top. Summitul vrea să fie și locul de unde pornesc 100 de idei/soluții pentru următorii 10 ani, pornind de la întrebarea „De ce crezi că are nevoie România ca să fie tigrul Europei, în următorii ani?”. Cele 100 de nevoi ale antreprenorilor și specialiștilor autohtoni propuse de participanți vor fi transformate în soluții, cu ajutorul comunității start-up.ro. Participarea este gratuită, cu înscriere prealabilă pe site.

ESG Journey 

mai-noiembrie, 8 orașe din țară
O serie de evenimente organizate de Social Innovation Solutions, pentru antreprenori, oameni de afaceri, manageri din companii medii și mari (cu o cifră de afaceri anuală de peste 2 milioane €). Participanții vor afla ce elementele concrete țin de framework-ul ESG (Mediu, Social și Guvernare) cu impact asupra mediului de business, care sunt cerințele legale și oportunitățile concrete pentru antreprenori, cum se poate asigura accesul la finanțări (în procesul de tranziție către o economie cu amprentă scazută de carbon). În acest an, au loc evenimente la București (17 mai), Timișoara (30 mai), Oradea (6 iunie), Brașov (10 septembrie), Constanța (20 septembrie), Iași (26 septembrie), Craiova (7 noiembrie) și Cluj-Napoca (14 noiembrie). Participarea este gratuită, cu înscriere prealabilă pe site.

IUNIE

Marketing Rocks! by Sinaps

4 iunie 2024, Hotel Internațional Iași
O zi de prezentări, discuții și networking, unde te poți întâlni cu nume și branduri mari din lumea marketingului și antreprenoriatului din România. Evenimentul este o combinație de prezentări (cu specialiști autohtoni care au ajutat mii de branduri să-și scaleze afacerile), paneluri despre cele mai noi tendințe în domeniu și experiențe „la cald” de la antreprenori care folosesc tehnici de digital marketing, pentru a-și dezvolta businessul.
Bilete: de la 99 € (preț Early Bird)

BrandUp: Reconfigurează-ți brandul!

6 iunie, Grand Hotel Continental, București
Eveniment destinat antreprenorilor cu businessuri mici sau celor care au afaceri de 4-5 ani şi vor să-și construiască un brand sănătos. Aceștia vor obține claritate, consultanță de business, tips & tricks, informații utile din studii de caz și nu numai.
Bilete: 99 RON

Unplug

8 iunie, MATER, București 
O conferință dedicată bunăstării în lumea digitală, la care participanții sunt încurajați să își încuie telefoanele în casete securizate. Evenimentul se adresează profesioniștilor din companii, antreprenorilor și freelancerilor care se simt copleșiți de impactul dispozitivelor mobile în viața lor personală și profesională. 9 speakeri vor relata povești personale despre evoluția relației lor cu tehnologia.
Bilete: de la 290 RON

CFO Conference Iași 2024

10 iunie 2024, la Palas Congress Hall, Iași
Un CFO trebuie să gestioneze aspecte legate de inflație, costuri de finanțare și ratele dobânzilor, ajutându-și organizația să se adapteze rapid la schimbări. Cum reușesc directorii financiari să conducă compania în perioade de incertitudine și să mențină stabilitatea, într-un mediu volatil? Aflați la cea de-a doua ediție a acestui eveniment, care aduce împreună lideri financiari, pentru discuții, schimb de idei și studii de caz. 
Bilete: 500 RON

Bucharest Tech Week

10-14 iunie, Nord Events Center by Globalworth, București
Tema din acest an este „Noua călătorie umană”, care încurajează echilibrul între productivitate și well-being personal. Conferința se va axa pe modul în care AI-ul poate îmbogăți experiența umană, îmbunătățind procedurile. Și va găzdui peste 50 de speakeri internaționali și locali, cu peste 30 de ore de conținut de calitate, în cadrul a 5 summituri de business, dedicate unor domenii-cheie: Inovație, HR, Inteligență Artificială, Software Architecture și Java. 
Bilete: 299-1.199 €

Conferința Gender Equal Financing 2024

11 iunie, The Marmorosch Autograph Collection, București
Un eveniment ajuns la a doua ediție, dedicat promovării egalității de gen în finanțare, care reunește experți internaționali, lideri din sectorul financiar, reprezentanți ai guvernelor și ONG-urilor. Aceștia vor discuta și dezvolta strategii care să asigure acces egal la finanțare pentru femei și bărbați. Obiectivele conferinței sunt creșterea conștientizării, promovarea politicilor incluzive, îmbunătățirea accesului la finanțare pentru femei și colaborarea internațională. Evenimentul va include paneluri de discuții și workshopuri pe teme variate.
Participarea este gratuită, cu înregistrarea prealabilă pe site.

dotCommerce Digital Forum

11 iunie, Terra Events Hall, București
Ajuns la a doua ediție, evenimentul marca MerchantPro reunește comunitatea de comercianți online și îi oferă soluții dedicate retailului digital. Adică peste 350 de participanți care vor avea acces la insight-uri despre tendințele momentului (de la lideri din industria e-commerce autohtonă), momente de relaxare și networking. Ediția din acest an se va axa pe tranziția de la start-up la scale-up și gestionarea agilă și eficientă a schimbărilor. Agenda include dezbateri despre optimizarea experienței în platforma de vânzare, integrarea soluțiilor AI și loializarea clientelară. 
Bilete: de la 99 €/persoană

Laser Valley Innovation Bootcamp 

14-16 iunie, Măgurele, Ilfov
Ajuns la a doua ediție, evenimentul va conecta peste 100 de cercetători, antreprenori din domeniul tehnologic și studenți pasionați de business. Și include workshopuri, sesiuni de mentorat și paneluri de discuție, pe teme ca dezvoltarea sustenabilă și finanțarea proiectelor, crearea de prototipuri sau transferul tehnologic. Participanții vor forma echipe mixte, lucrând împreună pentru a veni cu idei inovatoare sau pentru a dezvolta proiecte de cercetare existente. Proiectele vor fi prezentate unui juriu, iar cele mai promițătoare vor primi invitații la summit-ul Tech Transfer in Eastern Europe (1 octombrie, București).
Participarea este gratuită, cu înscriere prealabilă pe site. 

Climathon 2024, Cluj-Napoca

15-16 iunie, RebelDot
Un ideathon pe teme de mediu organizat în mai multe orașe din România, sub sloganul „Viitorul verde începe de la firul ierbii”. Evenimentele își propun să aducă împreună oameni și echipe interesate de sustenabilitate și mediu și a-i susține să dezvolte soluții inovatoare care ar putea rezolva provocări specifice fiecărei comunități. Tema ediției din Cluj-Napoca este „Cum putem reduce risipa alimentară în Cluj?”. Echipele selectate pentru Climathoane au acces la sesiuni de mentorat pe teme ce țin de mediu și sustenabilitate, dar și pe tehnici de brainstorming & pitching, la resurse care să le ajute să-și concretizeze ideea și la instrumente necesare lucrului eficient în echipă. Soluția câștigătoare din fiecare oraș primește o finanțare de 5.000 € și este preselectată pentru ediția 2024 a Romania ClimAccelerator Pitch Day – Idea stage.
Deadline de înscriere: 6 iunie

Climathon 2024, Brașov

22-23 iunie, CATTIA
Un ideathon pe teme de mediu organizat în mai multe orașe din România, sub sloganul „Viitorul verde începe de la firul ierbii”. Evenimentele își propun să aducă împreună oameni și echipe interesate de sustenabilitate și mediu și a-i susține să dezvolte soluții inovatoare care ar putea rezolva provocări specifice fiecărei comunități. Tema ediției din Brașov este „Cum putem reduce risipa alimentară în Brașov și zona metropolitană?”. Echipele selectate pentru Climathoane au acces la sesiuni de mentorat pe teme ce țin de mediu și sustenabilitate, dar și pe tehnici de brainstorming & pitching, la resurse care să le ajute să-și concretizeze ideea și la instrumente necesare lucrului eficient în echipă. Soluția câștigătoare din fiecare oraș primește o finanțare de 5.000 € și este preselectată pentru ediția 2024 a Romania ClimAccelerator Pitch Day – Idea stage.
Deadline de înscriere: 10 iunie

Climathon 2024, Iași

22-23 iunie, CENTRIC IT SOLUTIONS România
Un ideathon pe teme de mediu organizat în mai multe orașe din România, sub sloganul „Viitorul verde începe de la firul ierbii”. Evenimentele își propun să aducă împreună oameni și echipe interesate de sustenabilitate și mediu și a-i susține să dezvolte soluții inovatoare care ar putea rezolva provocări specifice fiecărei comunități. Tema ediției din Iași este „Cum (ne) adaptăm orașul pentru zilele caniculare?”. Echipele selectate pentru Climathoane au acces la sesiuni de mentorat pe teme ce țin de mediu și sustenabilitate, dar și pe tehnici de brainstorming & pitching, la resurse care să le ajute să-și concretizeze ideea și la instrumente necesare lucrului eficient în echipă. Soluția câștigătoare din fiecare oraș primește o finanțare de 5.000 € și este preselectată pentru ediția 2024 a Romania ClimAccelerator Pitch Day – Idea stage.
Deadline de înscriere: 31 mai

Techsylvania 2024

26-27 iunie, Cluj Innovation Park, Cluj-Napoca
Un eveniment de business & tech unde specialiști din întreaga lume dezbat idei și noutăți din aceste domenii, într-un spațiu care facilitează interacțiunea între participanți: companii mari din România, antreprenori, startupuri și fonduri de investiții. În plus, Techsylvania facilitează interacțiunile dintre oamenii de business în cadrul evenimentelor private marca Executive Experience (unde locurile sunt limitate).
Bilete: 139-699 €

Climathon 2024, Timișoara

29-30 iunie, Cowork Timișoara - The Office
Un ideathon pe teme de mediu organizat în mai multe orașe din România, sub sloganul „Viitorul verde începe de la firul ierbii”. Evenimentele își propun să aducă împreună oameni și echipe interesate de sustenabilitate și mediu și a-i susține să dezvolte soluții inovatoare care ar putea rezolva provocări specifice fiecărei comunități. Tema ediției din Timișoara este „Cum reducem cantitatea de deșeuri pe care le producem?”. Echipele selectate pentru Climathoane au acces la sesiuni de mentorat pe teme ce țin de mediu și sustenabilitate, dar și pe tehnici de brainstorming & pitching, la resurse care să le ajute să-și concretizeze ideea și la instrumente necesare lucrului eficient în echipă. Soluția câștigătoare din fiecare oraș primește o finanțare de 5.000 € și este preselectată pentru ediția 2024 a Romania ClimAccelerator Pitch Day – Idea stage.
Deadline de înscriere: 15 iunie

Techsyvania 2024 – Startup Alley

26-27 iunie, Cluj-Napoca
Un spațiu în care startupurile își pot prezenta tehnologiile presei, potențialilor parteneri de afaceri și colaboratori. Participarea este deschisă businessurilor cu mai puțin de 10 angajați, care au un produs de prezentat. Startup Alley este și locul perfect pentru lansarea unui produs nou. 
Deadline de înscriere: 26 mai
Bilete: 100 €

OCTOMBRIE 

Competiția Spotlight

Un program pentru startupuri creat de echipa care organizează conferința How to Web (2-3 octombrie, București) și care se adresează startupurilor europene cu mai puțin de 5 ani de existență și investiții actuale mai mici de 700.000 €. Acestea trebuie să fi lansat deja un produs care a câștigat tracțiune. În cadrul programului, startupurile early-stage pot cunoaște mentori experimentați, care îi pot ghida în procesul de strângere de fonduri, ajutându-i să își rafineze pitch-ul și să construiască un produs mai bun. Momentul-cheie pentru Spotlight îl reprezintă acordarea unui premiu de investiție care poate schimba traiectoria afacerii și care al doilea cel mai mare din Europa.
Înscrierea se poate face doar cu achiziționarea unui bilet Startup la How to Web (al cărui preț pornește de la 79 €).

Impact Bucharest

23-24 octombrie, Face Convention Center, București
O conferință de business și tehnologie care adduce laolaltă speakeri de specialitate, lideri din industrie, antreprenori, inovatori și vizionari din Europa de Sud-Est. În total, Impact Bucharest promite să reunească peste 1.000 de participanți și să fie un hub pentru schimb de experiențe și promovarea conexiunilor, la mese rotunde și worskopuri. Evenimentul va fi o platformă utilizată pentru a identifica și analiza decizii strategice care vor defini viitorul din 9 domenii (Apărare și Securitate Cibernetică, Economie Verde, Viitor Digital, Startups, Urban Next, Economie Globală și Banking, Leadership, Sănătate, Marketing și Consumator Digital) – cu un accent sporit pe sustenabilitate.
 

A.I. SAU N-A.I?

Smart City and Urban Mobility Hackathon

24-25 mai, Cluj-Napoca
Un hackathon pentru pasionații de mobilitate urbană și inovație, unde studenți, posesori de idei pentru orașe inteligente sau membrii ai startupurilor vor forma echipe pentru a aborda provocări reale identificate de orașe. Echipele vor face brainstormiong, vor dezvolta idei, vor susține pitchuri despre soluții inovatoare, cu potențialul de a-și transforma ideile în proiecte finanțabile prin EIT Urban Mobility. Premiile competiției constau în bani, oportunități de mentorat și internshipuri.
Participare gratuită, pe bază de înscriere, aici.

Innovation Labs 2024 – Demo Day

28 mai, Aula Magna a Universității Naționale de Științe și Tehnologie Politehnică din București
Finala celei de a 12-a ediții a programului educațional de antreprenoriat de tehnologie Innovation Labs.
Participare gratuită, pe bază de înscriere, până pe 21 mai, aici.

RBL Summit – Pregătiți pentru impact

29-30 mai, Crowne Plaza, București
Reuniunea anuală a peste 250 de antreprenori și lideri de top din mediul de business românesc îmbină cunoașterea, interactivitatea, inspirația, socializarea, munca și distracția pentru a genera proiecte ce contribuie la construirea României în care generațiile viitoare să-și dorească să trăiască. Tema ediției de anul acesta este „Pregătiți pentru impact”, iar în cele 7 sesiuni de discuție ale evenimentului se va vorbi despre cum se poate pregăti mediul de business din România la schimbările politice și geostrategice, provocările și oportunitățile. 
Bilete: de la 240 € pentru o zi / de la 415 € pentru ambele zile

IUNIE

ViennaUP 2024

3-9 iunie, Viena
Festivalul dedicat antreprenorilor și inovației durează o săptămână și invite participanții să descopere orașul și acosistemul de startupuri de aici, alături de fondatori, investitori și oameni de business din întreaga lume. În total, cele 35 de organizații partenere au pregătit peste 50 de evenimente. Tema ediției din acest an este AI-ul generativ.
Participarea la majoritatea evenimentelor este gratuită. Cele plătite sunt disponibile după înregistrarea gratuită pe site.

Bucharest Tech Week

10-14 iunie, Nord Events Center by Globalworth, București
Tema din acest an este „Noua călătorie umană”, care încurajează echilibrul între productivitate și well-being personal. Conferința se va axa pe modul în care AI-ul poate îmbogăți experiența umană, îmbunătățind procedurile.
Bilete: 299-1.199 €

Techsyvania 2024 – Startup Alley

26-27 iunie, Cluj-Napoca
Un spațiu în care startupurile își pot prezenta tehnologiile presei, potențialilor parteneri de afaceri și colaboratori. Participarea este deschisă businessurilor cu mai puțin de 10 angajați, care au un produs de prezentat. Startup Alley este și locul perfect pentru lansarea unui produs nou. 
Deadline de înscriere: 26 mai
Bilete: 100 €


EVENIMENTE INTERNAȚIONALE


FEBRUARIE

MWC Barcelona 2024

26-29 februarie, Barcelona 
Cel mai mare eveniment dedicat industriei mobile din lume. Aduce împreună cele mai recente inovații și tehnologii, alături de vizionari și inovatori.
Bilete: De la 879 €
 
AWS Innovate Online Conference - EMEA: Generative AI + Data Edition

29 februarie, 09:00 - 13:00 GMT (online) 
Conferință online cu 11 track-uri și peste 50 de sesiuni din care poți învăța să construiești și să scalezi aplicații AI generative. 
Participare gratuită, pe bază de înscriere.

MARTIE

LEAP 2024

4-7 martie, Malham, Arabia Saudită 
LEAP, una dintre cele mai mari conferințe tech pentru startupuri la debut, și DeepFestm evenimentul paralel dedicat AI, aduc anul acesta pe scenă speakeri de top și subiecte precum health-tech, orașele inteligente, spațiul, economia creativă sau a patra revoluție industrială. 
Participare gratuită, pe bază de înscriere.

Startup Moldova Summit 2024

14 martie, Chișinău 
Eveniment dedicat comunității startupurilor tech din Republica Moldova, care reunește startupuri, fondatori, investitori, reprezentanți ai sectorul privat și public din Moldova și din străinătate. Pe lângă paneluri și discursuri din partea unor speakeri internaționali, evenimentul include și o sesiune de pitch-uri ale unor startupuri din Moldova. 
Bilete: de la 500 MDL

Venture Capital World Summit 2024: World Series Season of Investment Conferences

18 martie, Berlin | 20 martie, Munchen | 22 martie, Paris | 25 martie, Frankfurt | 27 martie, Londra | 25 aprilie, Zurich 
O serie de evenimente în orașe europene la care antreprenori, investitori și experți din industrie se pot conecta, pot colabora și pot descoperi oportunități valoroase. Conferințele vor pune în lumină trendurile și inovațiile care influențează peisajul investițiilor în fiecare piață locală. 
Bilete: de la 399 €

Wolves Summit – Scale Up with Wolves

26 martie, Spielfeld Digital Hub, Berlin, Germania + online
Un eveniment care conectează companiile cu investitorii din următoarea lor etapă de creștere. Se adresează companiilor în creștere care au deja un model de afaceri dovedit, clienți inițiali, venituri în creștere și au intrat în modul de expansiune. Pe lângă summitul cu peste 25 de vorbitori și întâlniri 1-la-1, evenimentul lansează și primul premiu anual pentru companii de investiții cu capital de risc (CVS) din Europa.
Bilete: de la 220 € (online), de la 440 € (fizic)

The Future of Climate Tech Global Startup Competition

28 martie, online 
Competiție online trimestrială de pitch-uri care aduce împreună startupuri green de pe șase continente care doresc să aibă impact la nivel global în domeniul schimbărilor climatice. Aplică cu ideea ta pentru a primi acces la eveniment, alături de alți fondatori internaționali, pentru a da vizibilitate startupului tău și pentru a primi feedback de la investitori. 
Deadline de aplicare: 25 martie

APRILIE

Startup Grind Global Conference

23-24 aprilie, Fox Theatre, Redwood City, California, SUA    
Cel mai important eveniment pentru startupuri, profesioniști din domeniul tehnologiei și branduri din zona inovației. 
Bilete: de la 399 $

MAI

Wolves Summit CEE

8-9 mai, Varșovia, Polonia + online
Două zile de networking cu investitori, startupuri și oameni din business (participanții își pot planifica până la 60 de sesiuni scurte, la fața locului sau online, prin aplicația dedicată de matchmaking). Evenimentul cuprinde și un pavilion de expoziție în care poți descoperi cele mai recente trenduri și oportunități de creștere din regiune, o competiție de pitching pentru startupuri, peste 20 de ore de conferințe și paneluri pe teme tech și zeci de workshopuri.
Bilete pentru participare fizică: de la 551 €. Participare gratuită online pentru startupuri.

EU-Startups Summit 2024

9-10 mai, Valetta, Malta
Peste 2.000 de fondatori, entuziaști din domeniul startup, oameni din business, angel investors, fonduri de investiții și jurnaliști din Europa se vor întâlni în Malta pentru două zile de networking, discursuri de la fondatori de businessuri-unicorn, CEOs și investitori de succes, plus o competiție de pitching cu unele dintre cele mai promițătoare startupuri tech europene early-stage.
Bilete: de la 169 € (pentru studenți), până la 600 € (pentru reprezentanții corporațiilor)

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail