romanii sunt antreprenori romanii sunt antreprenori

Dacă business-ul tău e un unicorn nedescoperit?

Înscrie-te în competiția Românii sunt Antreprenori și eliberează potențialul business-ului tău cu unul dintre premiile în valoare totală de 100.000 €.

 • romanii sunt antreprenori
 • O competiție startarium
 • O inițiativă impact hub și ing
 • Susținută de pluxee
de ce să participi de ce să participi

De ce să participi

Pe 29 noiembrie 2023, Radisson Blu s-a transformat într-un adevărat Oraș al Antreprenorilor, locuit de peste 600 de persoane!

Dacă vrei să afli cum a fost, poți urmări înregistrările live ale evenimentul pe pagina de Facebook Startarium unde vei descoperi experiența Românii sunt antreprenori. Patru participanți au urcat pe podium, dar câștigători am fost cu toții!

În cadrul competiției alte 10 idei de business au fost premiate cu premii în valoare de 10.000 de euro, iar cei 600 de vizitatorii au avut acces la oportunități de învățare și o doză proaspătă de inspirație.

ce facem la ce facem la

Ce facem la

A. Descoperim idei de business: IDEEA TA

Ideea ta e competiția de idei de afaceri la care te înscrii cu un pitch video de maximum 60 de secunde, inviți publicul să te voteze și poți câștiga 10 premii a câte 1.000 de euro.

ÎNSCRIERI ÎNCHISE PE 12 NOIEMBRIE


B. Susținem antreprenori: PITCHDAY

Competiția de pitching de la Românii sunt antreprenori aduce pe lumina reflectoarelor businessuri care concurează pentru premii în valoare totală de 90.000 de euro. 7 antreprenori de la categoria Startup (afaceri de 1-3 ani) și 7 de la categoria Running Ops (afaceri cu peste 3 de existență) își prezintă businessurile pe scenă în fața unui juriu de investitori și specialiști.

Parteneri

impact hub

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startupurilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

ing

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări. Misiunea ING este aceea de a-i susține pe oameni să fie cu un pas înainte, în viață și în afaceri.

pluxee

Pluxee este partenerul tău global de beneficii extrasalariale și experiențe pentru creșterea nivelului de implicare al angajaților la locul de muncă. Un nou brand cu ambiții mari pentru viitor, care deschide o lume de oportunități pentru fiecare dintre noi și prin care ne angajăm să colaborăm cu comunitățile locale, în mod responsabil și sustenabil.

Partener media

Descoperă

Startarium
 • În 2016

  Impact Hub Bucharest și ING Bank puneau bazele Startarium, o inițiativă apărută la intersecția misiunilor celor două organizații, unde cuvântul-cheie este „impact” – impactul pe care oamenii pasionați și curajoși îl pot avea asupra societății, al antreprenorilor și inovatorilor care vor să creeze produse și servicii mai bune pentru clienții lor. Startarium își propune să fie cea mai relevantă și cuprinzătoare sursă de educație antreprenorială, susținând antreprenorii la început de drum și pe cei care vor să învețe cum să facă lucrurile mai bine.

 • De atunci

  Zeci de mii de membri, sute de articole, evenimente, competiții, programe pentru startupuri, finanțări de sute de mii de euro; mai mult decât simple cifre, acestea sunt un indicator al potențialului pe care îl avem ca ecosistem: ca voce și vizibilitate să influențăm decizii, ca know-how colectiv pe care îl putem accesa, ca forță de creare și coordonare pentru inițiative remarcabile.

 • Încotro

  Vom continua să sprijinim antreprenorii prin instrumente noi, formate diversificate și resurse educaționale gratuite, care să contribuie la afaceri sustenabile în Romania. Pluxee se aliniază misiunii noastre de educație antreprenorială prin dorința sa de a aduce plusvaloare celor peste 1,7 milioane de parteneri comercianți, lărgind astfel impactul Startarium către businessuri operaționale, care au nevoie de dezvoltare și scalare.

52.000+ membri

Antreprenori existenți și în devenire

940.000+ euro

Premii și finanțare pentru start-up-uri

1.600+ materiale

Cursuri, articole, quizuri, videouri și interviuri

200+ aliați

Mentori, consultanți, organizații și finanțatori

6.800+ afaceri

Idei și afaceri dezvoltate în platformă