romanii sunt antreprenori romanii sunt antreprenori

Dacă business-ul tău e un unicorn nedescoperit?

Înscrie-te în competiția Românii sunt Antreprenori și eliberează potențialul business-ului tău cu unul dintre premiile în valoare totală de 100.000 €.

 • romanii sunt antreprenori
 • O competiție startarium
 • O inițiativă impact hub și ing
 • Susținută de pluxee
de ce să participi de ce să participi

De ce să participi

Românii sunt antreprenori este o competiție de celebrare a spiritului antreprenorial românesc. Spiritul care poate face minuni atunci când este liber să alerge. Ca un unicorn.

Și când spunem unicorn ne gândim la toate acele idei îndrăznețe care n-au ieșit niciodată de pe whiteboard. Toate acele startupuri care au nevoie de un impuls ca să strălucească. Toate acele afaceri care schimbă lucrurile, dar care nu sunt cunoscute la o scară mai largă. România are nevoie de antreprenori îndrăzneți și de businessuri cu potențial de creștere.

De aceea, la Românii sunt antreprenori oferim premii în valoare totală de 100.000 de euro pentru idei de afaceri și businessuri operaționale.Le sărbătorim pe toate la evenimentul Românii sunt antreprenori.

Vino să petreci cu noi ziua de 29 noiembrie la Radisson Blu Hotel București! Promitem să-ți oferim inspirație de la speakerii de pe scenă, sesiuni de învățare care să-ți dea de gândit, discuții cu antreprenori care schimbă lucrurile în România și cele mai bune pitch-uri în finala competiției Startup și Running Ops.

ce facem la ce facem la

Ce facem la

A. Descoperim idei de business: IDEEA MEA

Participă la competiția Românii sunt antreprenori și câștigă unul dintre cele 10 premii de 1.000 de euro cu ideea ta de business. Realizează un video de maximum 60 de secunde, indiferent că ești deja antreprenor sau ai doar o idee excelentă, și încarcă-l în platforma competiției. Apoi strânge cât mai multe voturi până pe 1 decembrie.

ÎNSCRIERI ÎNCHISE PE 12 NOIEMBRIE

B. Susținem antreprenori: PITCHDAY

Credem în potențialul tău ca antreprenor și vrem să te ajutăm să-ți îndeplinești visele. Înscrie-te la competiția PitchDay de la Românii sunt antreprenori și ai șansa să ajungi pe scenă. Îți vei prezenta businessul în fața juriului și a unei audiențe formate din experți, investitori, mentori, alți antreprenori sau potențiali parteneri. E momentul tău să strălucești – și să câștigi unul dintre premiile PitchDay în valoare totală de 90.000 de euro.

ÎNSCRIERI ÎNCHISE PE 12 NOIEMBRIE

C. CELEBRĂM SPIRITUL ANTREPRENORIAL ROMÂNESC

Te așteptăm la Românii sunt antreprenori ca să-ți iei doza de inspirație de la speakerii de pe scenă, să vezi pitch-urile din finala competiției, să descoperi afaceri care schimbă lucrurile și să iei pulsul ecosistemului antreprenorial românesc.

ce trebuie sa stii inainte de a aplica ce trebuie sa stii inainte de a aplica

Ce trebuie să știi
înainte de a aplica

 • Alege categoria potrivită la care vrei să participi: competiția video „Ideea mea” este pentru cei care au potențial să crească prin popularitate, competiția PitchDay este pentru businessurile lansate pe piață de minimum 1 an și cu un prototip validat.
 • Competiția video „Ideea mea” va premia 10 cele mai votate video-uri cu 1.000 de euro.
 • Competiția PitchDay va oferi finanțare totală de 30.000 de euro pentru Startup și 60.000 de euro pentru Running Ops (businessuri cu tracțiune pe piață).
 • Te poți înscrie și în competiția video, dar și la PitchDay dacă simți că vrei să-ți atingi potențialul maxim.
 • Dacă vei fi selectat în finala competiției PitchDay, vei urca pe scena Romanii sunt antreprenori, în 29 noiembrie la București, la Radisson Blu Hotel.

Parteneri

impact hub

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startupurilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

ing

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări. Misiunea ING este aceea de a-i susține pe oameni să fie cu un pas înainte, în viață și în afaceri.

pluxee

Pluxee este partenerul tău global de beneficii extrasalariale și experiențe pentru creșterea nivelului de implicare al angajaților la locul de muncă. Un nou brand cu ambiții mari pentru viitor, care deschide o lume de oportunități pentru fiecare dintre noi și prin care ne angajăm să colaborăm cu comunitățile locale, în mod responsabil și sustenabil.

Partener media

Descoperă

Startarium
 • În 2016

  Impact Hub Bucharest și ING Bank puneau bazele Startarium, o inițiativă apărută la intersecția misiunilor celor două organizații, unde cuvântul-cheie este „impact” – impactul pe care oamenii pasionați și curajoși îl pot avea asupra societății, al antreprenorilor și inovatorilor care vor să creeze produse și servicii mai bune pentru clienții lor. Startarium își propune să fie cea mai relevantă și cuprinzătoare sursă de educație antreprenorială, susținând antreprenorii la început de drum și pe cei care vor să învețe cum să facă lucrurile mai bine.

 • De atunci

  Zeci de mii de membri, sute de articole, evenimente, competiții, programe pentru startupuri, finanțări de sute de mii de euro; mai mult decât simple cifre, acestea sunt un indicator al potențialului pe care îl avem ca ecosistem: ca voce și vizibilitate să influențăm decizii, ca know-how colectiv pe care îl putem accesa, ca forță de creare și coordonare pentru inițiative remarcabile.

 • Încotro

  Vom continua să sprijinim antreprenorii prin instrumente noi, formate diversificate și resurse educaționale gratuite, care să contribuie la afaceri sustenabile în Romania. Pluxee se aliniază misiunii noastre de educație antreprenorială prin dorința sa de a aduce plusvaloare celor peste 1,7 milioane de parteneri comercianți, lărgind astfel impactul Startarium către businessuri operaționale, care au nevoie de dezvoltare și scalare.

50.000+ membri

Antreprenori existenți și în devenire

840.000+ euro

Premii și finanțare pentru start-up-uri

1.300+ materiale

Cursuri, articole, quizuri, videouri și interviuri

100+ aliați

Mentori, consultanți, organizații și finanțatori

5.400+ afaceri

Idei și afaceri dezvoltate în platformă