Edițiile anterioare Startarium PitchDay

Românii sunt antreprenori este noua identitate sub care se desfășoară în 2023 evenimentul emblematic Startarium PitchDay. Startarium Pitchday a avut deja 4 ediții de succes, organizate între 2016 și 2019: 580+ de antreprenori au concurat în competiție, 155 afaceri au fost sprijinite prin oferirea de expunere, instrumente de creștere și conexiunea cu o comunitate activă de investitori și consultanți, iar 35 dintre acestea au beneficiat de premii totale în valoare de 450.000 euro.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 0 )
 • Agilitate și viteză pentru inovatorii din sănătate – Medicai

  Agilitate și viteză pentru inovatorii din sănătate – Medicai

  Medicai, platforma online de imagistică medicală care permite colaborarea multidisciplinară între doctori și pacienții lor, a adunat investiții în valoare de peste un milion de euro de când a câștigat premiului 2 la Startarium PitchDay 2019. În 2022, echipa a pus la punct în doar două săptămâni platforma digitală pe care e construit „The Tumor Board Project” - proiectul care ajută pacienții ucraineni bolnavi de cancer care s-au refugiat în România și Moldova să-și continue tratamentul. Am discutat cu Mircea Popa, CEO & co-fodator Medicai, despre evoluția businessului din 2019 până în prezent.

 • Unde sunt acum câștigătorii edițiilor anterioare Startarium PitchDay

  Unde sunt acum câștigătorii edițiilor anterioare Startarium PitchDay

  În cele 4 ediții Startarium PitchDay de până acum, au urcat deja pe podium: Kinderpedia, Medicai, DigiTail, XVision, Jobful, Octavic, iTUX, Stația de joacă, LifeBox, NALU, IndexAR, Clinica Pediatrică Anastasia, Re.Flex și Tracia. Descoperă în acest articol unde sunt în prezent câștigătorii edițiilor anterioare PitchDay.

 • PitchDay 2019: cine sunt câștigătorii

  PitchDay 2019: cine sunt câștigătorii

  Pe 5 noiembrie 2019, a a avut loc cea de-a patra ediție Startarium PitchDay - cea mai mare competiție pentru antreprenorii din România. 10 startup-uri au ajuns în finală, iar Digitail, Medicai și Kinderpedia au reușit să convingă juriul că merită un loc pe podium.

 • Cum a fost experiența Startarium PitchDay 2019

  Cum a fost experiența Startarium PitchDay 2019

  Dacă nu ai ajuns anul acesta la PitchDay, povestim în cele ce urmează despre cele mai importante momente ale zilei :)

 • Cum a fost Startarium PitchDay 2018 - Life's a pitch and then you win!

  Cum a fost Startarium PitchDay 2018 - Life's a pitch and then you win!

  Pe 6 noiembrie 2018 a a avut loc Startarium PitchDay - cea mai mare și mai complexă ediție. De-a lungul zilei, 1000 de actuali sau viitori antreprenori au participat la eveniment, 10 startup-uri au ajuns în finală, iar iTux, Octavic și Jobful au reușit să convingă juriul că merită un loc pe podium!

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail