6 motive să te înscrii la PitchDay

Ai un business și vrei să câștigi experiența de a susține un pitch în fața unor experți și unui public numeros și un premiu de până la 40.000 de euro? Înscrie-ți afacerea în competiția „PitchDay” de la Românii sunt antreprenori până pe 12 noiembrie!

Ce e PitchDay?

PitchDay e competiția de pitching din cadrul evenimentului Românii sunt antreprenori, cu premii totale în valoare de 90.000 de euro. Înscrie-ți businessul la una dintre categoriile de concurs și poți fii unul dintre cei 14 antreprenori care își prezintă businessul pe scenă la Românii sunt antreprenori, pe 29 noiembrie, la Radisson Blu Hotel București.

De ce să participi la PitchDay? 

1. Te antrenezi!

În primele etape ale unui business, sunt zeci de momente în care trebuie să-ți prezinți convingător ideea, în foarte puțin timp; nu știi niciodată când te întâlnești cu un potențial investitor, co-fondator, early adopter sau membru-cheie al echipei. La PitchDay te antrenezi să prezinți un pitch cât mai convingător.

2. Primești feedback care te ajută să crești

Juriul PitchDay e format din oameni cu experiență în antreprenoriat și business, care-ți pot arăta punctele tari și punctele slabe ale pitch-ului tău, îți pot spune unde ești convingător și unde trebuie să mai lucrezi la prezentarea ta.

Feedback-ul primit poate contribui la o potrivire mai bună produs-piață, claritate mai mare pe strategia de go-to-market sau pe termen lung și la un model de business mai eficient și mai scalabil.

3. Tu și produsul/serviciul tău câștigați vizibilitate

Dacă ajungi să pitch-uiești pe scenă la Românii sunt antreprenori, peste 500 de oameni-cheie prezenți la eveniment vor afla despre businessul tău și mult mai mulți te vor putea descoperi pe site-ul Strartarium și pe canalele de social media ale organizatorilor și partenerilor.

4. Cunoști oameni și creezi parteneriate

Românii sunt antreprenori e o ocazie excelentă de networking. Prin participarea la eveniment ai ocazia de a ajunge în atenția unor early adopters, clienți corporate, investitori sau mentori și poți chiar cunoaște chiar co-fondatori, viitori membri ai boardului companiei tale sau membrii timpurii ai echipei.

5. PitchDay e o rampă de lansare pentru businessuri la început de drum 

Startarium organizează din 2016 evenimente de pitching și multe dintre businessurile câștigătoare au avut o evoluție interesantă de-a lungul timpului. Citește aici despre evoluția câștigătorilor la Startarium PitchDay, competițiile similare pe care le-am organizat în trecut.

6. Premii în valoare totală de 90.000 de euro!

La categoria Startup (businessuri de 1-3 ani):

  • Premiul 1: 20.000 euro
  • Premiul 2: 10.000 euro

La categoria Running Ops (businessuri de peste 3 ani vechime, care au generat deja venituri):

  • Premiul 1: 40.000 euro
  • Premiul 2: 20.000 euro

Înscrie-ți businessul la PitchDay

Poți participa la PitchDay dacă:

  • Ai un business înregistrat în România
  • Businessul tău are cel puțin 1 an de existență
  • Produsul/serviciul tău este cel puțin în stadiul de prototip, pentru a putea demonstra că primii pași au fost deja făcuți, și să ai o echipă cu care proiectul să poată continua susținut după Românii sunt antreprenori.

Care sunt categoriile de concurs:

STARTUP

  • pentru businessuri cu o vechime cuprinsă între 1 și 3 ani

RUNNING OPS

  • pentru businessuri cu o vechime de peste 3 ani
  • te poți înscrie dacă businessul a generat deja venituri din comercializarea produselor/serviciilor prezentate în formularul de aplicare

Nu poți participa la PitchDay dacă:

  • businessul tău e o persoană juridică constituită cu statutul de „filială
  • te afli în relații de muncă, rudenie sau colaborare cu Startarium, Impact Hub Bucharest și cu partenerii Românii sunt antreprenori și/sau oricare membru al juriului
  • businessul tău a câștigat premii la competiții similare organizate de Startarium și Impact Hub Bucharest, dacă aplică cu aceeași idee de business.

Linkuri utile:

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail