House of VLAdiLA și The Climate Change Company sunt câștigătorii Românii sunt antreprenori 2023

Competiția de pitching Românii sunt antreprenori și-a desemnat câștigătorii pe 29 noiembrie. Două startupuri și două businessuri cu peste 3 ani vechime au ieșit victorioase și au plecat acasă cu premii în valoare totală de 90.000 de euro.

Finaliștii

Pe 29 noiembrie, au urcat pe scenă și și-au prezentat afacerile 7 antreprenori în finala Startup (1-3 ani) și alți 7 în finala Running Ops (businessuri de peste 3 ani):

Startup:


Running Ops:


Cine sunt câștigătorii

Premiul 1 la categoria Startup, în valoare de 20.000 de euro, a fost acordat The Climate Change Company, un business care se ocupă de transformarea deșeurilor din plastic și sticlă în infrastructură sustenabilă.

Câștigătorul premiului 2 la categoria Startup, de 10.000 de euro, a fost PiciordePlay, o platformă care difuzează online cele mai îndrăgite spectacole românești de teatru, LIVE direct la tine acasă.


Câștigătorul marelui premiu la categoria Running Ops, de 40.000 de euro, a fost House of VLAdiLA. Un brand românesc de design care creează tapet, catifea și piese de mobilier de designer, House of VLAdiLA îmbină componenta umană a desenului manual cu tehnologii de productie de ultimă oră.

Pe locul 2 la categoria Running Ops, cu un premiu de 20.000 de euro, s-a clasat Brio.ro, prima platformă de teste digitale standardizate pentru elevii români. Prin testele Brio, elevii români din clasele I-XII își pot evalua obiectiv cunoștințele la principalele materii școlare (limba română, matematică, istorie) și își pot îmbunătăți performanța la examene.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail