Cine sunt semifinaliștii Românii sunt antreprenori, la categoria Startup

35 de businessuri au fost selectate pentru a participa în semifinala Românii sunt antreprenori, categoria Startup. Dintre acestea, doar 7 vor urca pe scenă la evenimentul din 29 noiembrie.

Cum se desfășoară semifinala

Semifinala categoriei Startup are loc pe 29 noiembrie, la evenimentul Românii sunt antreprenori, în format de roundtable pitching (fără public).

  • Cei 35 de participanții selectați vor fi repartizați în grupuri de câte 5 la câte o masă alături de 2 membri ai juriului. 
  • Fiecare participant va ține un pitch de maxim 5 minute în fața celor 2 membri ai juriului și celorlalți participanți, care îi vor acorda un punctaj, în raport cu criteriile de evaluare; 
  • La fiecare masă, după ce toți participanții vor finaliza pitch-ul, cel care a întrunit cele mai multe puncte va fi desemnat câștigător și va merge în finală; astfel vor fi aleși cei 7 finaliști de la categoria Startup.

Cine sunt semifinaliștii

Vino la Românii sunt antreprenori ca să vezi finala live

Cine merge în finală

În finala categoriei Startup, cei 7 finaliști vor susține câte un nou pitch pe scenă, în fața juriului și a publicului. 

Pitch-ul fiecărui participant nu va putea depăși 3 minute, la care se va adăuga un timp de întrebări și răspunsuri (din partea juriului) de cel mult 5 minute. 

Juriul va evalua pitch-urile ținând cont de criteriile de evaluare și va stabili câștigătorii în funcție de punctajul acordat.

Câștigătorul categoriei Startup va primi un premiu de 20.000 de euro, iar participantul de pe locul 2, un premiu de 10.000 de euro.

Iată lista finaliștilor:

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail