Cine sunt semifinaliștii Românii sunt antreprenori, la categoria Running Ops

21 de businessuri au fost selectate pentru a participa în semifinala Românii sunt antreprenori, categoria Running Ops. Dintre acestea, 7 vor ajunge în finală și vor urca pe scenă la evenimentul din 29 noiembrie.

Cum se desfășoară semifinala

Semifinala categoriei Running Ops se derulează în doi pași, în perioada 20-24 noiembrie, după cum urmează:

  • în primul pas, Pitch Deck-urile vor fi distribuite către un grup de 9 jurați, care vor parcurge materialele și le vor acorda punctaje;
  • în al doilea pas, pe 24 noiembrie, semifinaliștii vor participa la interviuri online private, găzduite pe o platformă de web conferencing (de exemplu, Zoom). În fața a trei membri ai juriului, vor ține un pitch de maxim 5 minute și vor răspunde la întrebările acestora timp de 15 minute adiționale. La finalul interviurilor online, juriul va acorda un al doilea set de note participanților intervievați. Scorul final va fi calculat ca medie între scorurile primite în cei 2 pași. 
  • Cei 7 finaliști categoriei Running Ops vor fi determinați în ordinea descrescătoare a scorului final – iar lista lor va fi publicată pe 24 noiembrie pe startarium.ro/rsa

Cine sunt semifinaliștii

Iată lista completă a businessurilor din finala Running Ops:

Vino la Românii sunt antreprenori ca să vezi finala live

Cine participă la finală

În finala categoriei Running Ops, cei 7 finaliști vor susține câte un nou pitch pe scenă, în fața juriului și a publicului. 

Iată lista completă a businessurilor din finala Running Ops:

Câștigătorul categoriei Running Ops va primi un premiu de 40.000 de euro, iar participantul de pe locul 2, un premiu de 20.000 de euro.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail