De ce să vii la Românii sunt antreprenori

Te așteptăm la Românii sunt antreprenori ca să-ți iei doza de inspirație de la speakerii de pe scenă, să vezi pitch-urile din finala competiției, să descoperi afaceri care schimbă lucrurile și să iei pulsul ecosistemului antreprenorial românesc.

Vino la Românii sunt antreprenori!

1. Inspirație

La Românii sunt antreprenori ți-am pregătit key note speaches de la lideri de business autohtoni. Lista lor va fi disponibilă în curând, dar credem că subiectele abordate de vorbitorii carismatici care vor urca pe scenă îți vor aduce doza de inspirație de care ai nevoie.

2. Idei și soluții

Cele mai bune idei de business pornesc de la o nevoie sau o oportunitate din piață. La Românii sunt antreprenori descoperi cele mai noi soluții inovatoare de la antreprenorii care vor urca pe scenă, la finala PitchDay, prezentate cu entuziasm de fondatorii din competiție. 

3. Învățare

Businessuri optimizate pentru folosirea AI? Networking inteligent? Transformarea culturii organizaționale pentru rezultate mai bune în business? Cele mai relevante teme ale momentului vor fi abordate în masterclassuri organizate în cadrul evenimentului. Iar ocaziile de învățare de la Românii sunt antreprenori includ intervențiile de pe scenă, pitch-urile și sesiunile de întrebări din partea juraților.

4. Networking 

Vom petrece împreună o după-amiază întreagă, iar pauzele dintre sesiuni sunt ocazia perfectă de networking. Ai oportunitatea să te conectezi cu profesioniști din domeniul tău sau din domenii complementare, să te prezinți investitorilor sau viitorilor clienți, să faci cunoștință cu experți sau potențiali parteneri de business. 

5. Spectacol

O competiție de pitching e simultan un eveniment de business și un spectacol. Dincolo de planul de afaceri și de capacitatea celor care își prezintă businessurile de a vorbi clar, convingător și concis, un pitch pe scenă e o mică reprezentație, cu un personaj principal, aplauze, bucurie sau dezamăgiri. Vino în sală ca să asiști live la spectacol!

Pentru cine e evenimentul Românii sunt antreprenori:

  • Antreprenori aspiranți care au nevoie de inspirație, curaj sau un imbold ca să-și transforme ideile în realitate.
  • Antreprenori care s-au lansat și au nevoie de informație, susținere, parteneri sau finanțare ca să meargă mai departe.
  • Investitori care caută noi oportunități de business.
  • Profesioniști care vor să se conecteze la ecosistemul de antreprenoriat pentru inspirație, oportunități de business și inovare, sau de carieră.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail