De ce să participi la concursul „Ideea ta”?

Ai o idee de business și vrei să câștigi unul dintre cele 10 premii de 1.000 de euro? Înscrie-ți ideea în competiția „Ideea ta” de la Românii sunt antreprenori până pe 12 noiembrie!

Ce e „Ideea ta”?

Ideea ta e competiția de idei de afaceri la care te înscrii cu un pitch video de maximum 60 de secunde, strângi cât mai multe voturi și poți câștiga unul dintre cele 10 premii de 1.000 de euro. Poți participa indiferent că ai un business sau doar idee excelentă. Tot ce trebuie să faci e să creezi un video în care să-ți prezinți ideea și să te înscrii pe platforma de concurs.

4 motive să te înscrii la Ideea ta

1. Îți îmbunătățești elevator pitch-ul

În procesul de lansare a unei afaceri, sunt zeci de momente în care trebuie să-ți prezinți convingător ideea, în foarte puțin timp; nu știi niciodată când te întâlnești cu un potențial investitor, co-fondator, early adopter sau membru-cheie al echipei. Competiția Ideea ta e un mod excelent de a-ți îmbunătăți elevator pitch-ul.

2. E un prim test de piață și o primă campanie de marketing

Participarea la concurs poate fi un prim test de piață și o primă campanie de marketing pentru afacerea ta. Promovează-ți pitchul video către potențiali clienți și cere-le un vot; dacă fac efortul să ți-l ofere, e semnul că există interes în piață pentru produsul sau soluția ta. 

3. Ajungi la un public mai numeros

Platforma competiției și filmulețul tău de prezentare pot fi o rampă de lansare pentru businessul tău și te pot ajuta să ajungi la mai mulți oameni decât dacă ai vorbi despre el doar în cercurile tale de prieteni și cunoscuți și pe paginile personale de social media.

4. Poți câștiga unul dintre cele 10 premii de 1.000 de euro!

Nu în ultimul rând, poți câștiga 1.000 de euro doar cu un filmuleț de maxim 60 de secunde în care povestești despre ceva care te pasionează! 

Înscrie-te cu un video pitch la Românii sunt antreprenori

Cine se poate înscrie?

Ca să te înscrii la „Ideea ta”, nu e nevoie să ai un MVP, să operezi o afacere funcțională și nici măcar să fii (neapărat) antreprenor. Tot ce-ți trebuie e o idee de business care să convingă publicul să te voteze!

În competiție sunt înscrise persoanele fizice care completează corect formularul și încarcă în platformă un video pitch de maxim 1 minut care conține suficiente informații pentru ca publicul să poată înțelege și vota conceptul. Mai multe detalii despre procedura de înscriere aici.

Atenție!

  • Fișierele a căror durată depășește 60 de secun de vor fi automat respinse.
  • Vor fi descalificate videourile care nu reprezintă descrierea unei idei de afaceri sau oferă prea puține informații ca aceasta să poată fi votată în cunoștință de cauză, care au conținut ofensator sau care descriu activități ilegale.

Ai mai mult decât o idee?

Dacă ești deja antreprenor, businessul tău are cel puțin un an de viață iar 
produsul/serviciul tău a ajuns măcar în stadiul de prototip, te poți înscrie și în secțiunea PitchDay de la Românii sunt antreprenori. Citește mai multe despre criteriile de eligibilitate și procedura de înscriere.


Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail