Românii sunt antreprenori: Ideea ta

Ideea ta e competiția de idei de afaceri la care te înscrii cu un pitch video de maximum 60 de secunde, strângi cât mai multe voturi și poți câștiga unul dintre cele 10 premii de 1.000 de euro. Poți participa indiferent că ai un business sau doar idee excelentă. Tot ce trebuie să faci e să creezi un video în care să-ți prezinți ideea, să te înscrii pe platforma de concurs și să strângi cât mai multe video.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 0 )
 • 🎧 Idee de business: de la digitalizarea rețetelor familiei, la workshopuri de prompt writing pentru ChatGPT

  🎧 Idee de business: de la digitalizarea rețetelor familiei, la workshopuri de prompt writing pentru ChatGPT

  Anul trecut, antreprenorul harghitean Aaron Balázs a fost unul dintre câștigătorii competiției de pitch-uri video Startarium „Românii sunt antreprenori – secțiunea Ideea ta”. Apoi și-a transformat ideea de chatbot în realitate și acum are o afacere care se dorește a fi o legătură între antreprenori și soluțiile de business bazate pe AI.

 • Cine sunt câștigătorii competiției „Ideea ta”?

  Cine sunt câștigătorii competiției „Ideea ta”?

  99 de idei de afaceri au fost înscrise la competiția de pitch-uri video Românii sunt antreprenori – secțiunea Ideea ta. Dintre ele, 10 au fost desemnate câștigătoarele pe baza voturilor corect exprimate și vor fi premiate cu câte 1.000 de euro.

 • De ce să participi la concursul „Ideea ta”?

  De ce să participi la concursul „Ideea ta”?

  Ai o idee de business și vrei să câștigi unul dintre cele 10 premii de 1.000 de euro? Înscrie-ți ideea în competiția „Ideea ta” de la Românii sunt antreprenori până pe 12 noiembrie!

 • Cum te înscrii în concursul „Ideea ta”?

  Cum te înscrii în concursul „Ideea ta”?

  Vrei să înscrii o idee de business în competiția „Ideea” ta de la Românii sunt antreprenori, pentru un premiu de 1.000 de euro? Află din acest articol ce trebuie să faci ca să participi și cum se desfășoară competiția.

 • Cum faci un pitch video pentru Românii sunt antreprenori

  Cum faci un pitch video pentru Românii sunt antreprenori

  Ca să te înscrii la Românii sunt antreprenori – Ideea ta, trebuie să încarci o prezentare video de maxim 60 de secunde a ideeii tale de business. În acest articol găsești detalii tehnice despre video pitch și sfaturi ca să-l produci cu ușurință.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail