Românii sunt antreprenori: Resurse

La Românii sunt antreprenori te poți înscrie în două competiții diferite: IDEEA TA – pentru idei de business pe care le prezinți într-un video pitch de 1 minut, și PITCHDAY – pentru businessuri cu minim 1 an existență, unde finaliștii vor prezenta pitch-uri pe scenă la evenimentul Românii sunt antreprenori din 29 noiembrie. Am pregătit aici mai multe resurse care-ți pot fi utile dacă vrei să te înscrii la una dintre secțiunile competiției.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 0 )
 • Gândește ca un investitor: șase investitori reacționează la pitch-uri premiate

  Gândește ca un investitor: șase investitori reacționează la pitch-uri premiate

  Cum se uită un investitor la un pitch? Ce-i atrage atenția? Ce vrea să audă? Ce-l plictisește? În pregătirea pentru finala competiției „Românii sunt antreprenori”, am invitat șase investitori din ecosistemul Startarium să comenteze pitch-uri câștigătoare de la edițiile anterioare Startarium PitchDay.

 • Românii sunt antreprenori: Întrebări frecvente

  Românii sunt antreprenori: Întrebări frecvente

  Înscrierile pentru Românii sunt antreprenori sunt deschise în perioada 12 octombrie – 12 noiembrie 2023. Iată de ce informații au nevoie antreprenorii care vor să intre în cursa pentru unul dintre premiile în valoare totală de 100.000 de euro.

 • Cum faci un pitch video pentru Românii sunt antreprenori

  Cum faci un pitch video pentru Românii sunt antreprenori

  Ca să te înscrii la Românii sunt antreprenori – Ideea ta, trebuie să încarci o prezentare video de maxim 60 de secunde a ideeii tale de business. În acest articol găsești detalii tehnice despre video pitch și sfaturi ca să-l produci cu ușurință.

 • Pitch Deck | Prezentarea esențială pentru investitori. Template + bune practici.

  Pitch Deck | Prezentarea esențială pentru investitori. Template + bune practici.

  Un Pitch Deck este prezentarea care însoțește un pitch - fie că vrei să atragi investiții, parteneri, clienți sau noi membri în echipă.

 • Cum ții un pitch: pregătire și susținere

  Cum ții un pitch: pregătire și susținere

  Când ești la început, te vei găsi în mai multe situații în care va fi nevoie să ții un pitch despre afacerea ta - și asta nu doar în situațiile în care miza este obținerea unei finanțări. De aceea e important să fii mereu pregătit. Iar în acest material vei învăța cum să fii cât mai convingător.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail