Marketing și Vânzări

Cum îți ajuți clienții pe drumul de la intenție la acțiune, cum reușești să fii prezent în locurile lor familiare, cum vinzi și stabilești o relație cu aceștia. Învață despre toate de la specialiști în domeniu.

Articole recomandate
Cele mai recente
 • TEMPLATE Cercetare de piață | Ce surse folosești și cum organizezi informația

  Dacă ai o idee de afacere nouă sau o nouă verticală de business, o documentare temeinică reprezintă primul pas. Aceasta te va ajuta să explici potențialul pieței pe care o adresezi, să estimezi competiția și să îți poți evalua obiectiv diferențiatorii. Află din articolul următor care sunt pașii de urmat și sursele pe care le poți folosi, apoi folosește template-ul disponibil ca să treci la treabă!

 • De la primii clienți la strategie. Cum vinzi când ai un startup

  Webinarul de pe 26 martie a fost dedicat procesului de vânzare în cazul startup-urilor. Mai jos poți urmări înregistrarea acestuia și poți citi principalele idei extrase din discuție:

 • 5 principii de marketing strategic pentru startup-urile care vor să crească

  Webinarul de pe 18 martie a fost dedicat strategiei de marketing pentru afaceri la început și bunelor practici în cazul unor perioade de criză.

 • 8 întrebări care te ajută să obții feedback relevant

  Ca să obții răspunsuri cu adevărat valoroase, trebuie să începi cu formularea unor întrebări corecte. Află de mai jos cum poți face asta:

 • Cum folosești Performance Marketing pentru zilele de sărbătoare

  Zilele de sărbătoare sunt momente care pot avea un impact important asupra vânzărilor - fie că vorbim de Valentine's Day, de Dragobete sau de 1 martie. Află din materialul de mai jos ce tactici de marketing poți aplica ca să te pregătești pentru aceste ocazii!

Newsletter

Newsletter-ul Startarium

Bilunar, în newsletterul Startarium găsești oportunități curatoriate și materiale utile antreprenorilor.

Abonează-mă