Statistici și analize locale

Statistici și date relevante despre ecosistemul local și viitorii tăi clienți. Fie că vrei să îți planifici strategia de creștere, fie că te documentezi, aici găsești informațiile de care ai nevoie.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 0 )
 • Programe 2022 | Acceleratoare și incubatoare pentru antreprenori în a doua parte a anului

  Programe 2022 | Acceleratoare și incubatoare pentru antreprenori în a doua parte a anului

  Pentru al 4-lea an consecutiv, Startarium mapează ecosistemul local de programe pentru antreprenori. Descoperă care sunt incubatoarele și acceleratoarele la care poți să aplici și cum alegi între ele – de la felul în care sunt construite, la ce finanțare oferă, sau tipurile de industrii și stadii de dezvoltare pentru care caută aplicanți.

 • Acceleratoare și incubatoare pentru afaceri sociale | 2022

  Acceleratoare și incubatoare pentru afaceri sociale | 2022

  Startarium mapează activ ecosistemul local de programe și pentru antreprenorii care dețin afaceri sociale. Descoperă care sunt incubatoarele și acceleratoarele locale la care poți să aplici dacă ai afacere cu misiune socială în România și cum alegi între ele – de la felul în care sunt construite, la ce tipuri de finanțare oferă sau tipurile de industrii și stadii de dezvoltare pentru care caută aplicanți cu proiecte cu impact pozitiv.

 • Finanțare nerambursabilă pentru afacerile sociale | 2022

  Finanțare nerambursabilă pentru afacerile sociale | 2022

  Actualizat de fiecare dată când apar oportunități noi. Salvează și întoarce-te periodic dacă ești în căutare de fonduri nerambursabile pentru proiectul tău cu misiune socială. De la apeluri pentru agricultură și mediu sau implicare civică, la cele pentru digitalizare sau inovație, comunitate și susținere cu diverse resurse, pregătește-ți aplicația pentru programele anunțate până acum și stai conectat să vezi ce urmează.

 • Romanian Agrifood Tech Startups Overview Report: trenduri și oportunități în domeniul agrifood

  Romanian Agrifood Tech Startups Overview Report: trenduri și oportunități în domeniul agrifood

  Ești interesat de agritech sau de agrifood? Lucrezi într-unul din aceste domenii, ai un startup tech de-abia lansat sau te gândești să înființezi unul și ai vrea să știi care sunt opțiunile în acest sector pe piața locală la momentul actual? Acest raport îți poate răspunde la toate întrebările și-ți va prezenta toate oportunitățile și provocările care te așteaptă (acum și pe viitor).

 • Green Ecosystem Overview Report – Ce trebuie să știi dacă vrei să lansezi un startup „verde” pe piața din România

  Green Ecosystem Overview Report – Ce trebuie să știi dacă vrei să lansezi un startup „verde” pe piața din România

  "Dezvoltă-ți afacerea ca și când mediul și schimbările climatice ar fi la fel de importante precum evaluarea de piață." – Alexandru Kelemen, Regional expert @ ASSOC

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail