Statistici și analize locale

Statistici și date relevante despre ecosistemul local și viitorii tăi clienți. Fie că vrei să îți planifici strategia de creștere, fie că te documentezi, aici găsești informațiile de care ai nevoie.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 4 )
 • Cum arată antreprenoriatul feminin în agrifood, în 2024?

  Cum arată antreprenoriatul feminin în agrifood, în 2024?

  România este singura țară din regiune unde femeile creează startupuri în agricultură mai des decât bărbații. În acest context, o masă rotundă organizată de Impact Hub Bucharest a adus în discuție povești de succes din domeniu, provocările cu care se confruntă antreprenoarele din agrifood și oportunitățile care le pot ajuta să-și ducă businessul sau ideea la nivelul următor.

 • 3 mituri despre crearea de conținut video pentru afaceri

  3 mituri despre crearea de conținut video pentru afaceri

  Startarium eXperience ți-a pregătit un curs nou, în iulie, pentru a te învăța cum să faci o prezentare video coerentă și cum poți experimenta cu acest tip de conținut, ca antreprenor. Autorul acestuia – Alex Glod – ne-a dat mai multe detalii, analizând 3 mituri legate de crearea de conținut video pentru afaceri.

 • 3 motive pentru care o comunitate este valoroasă pentru businessul tău

  3 motive pentru care o comunitate este valoroasă pentru businessul tău

  Dacă vrei să afli ce înseamnă o comunitate, de ce este ea valoroasă pentru antreprenori și cum alegi una potrivită pentru tine sau cum poți pune chiar tu bazele unei comunități aliniate afacerii tale, Alexandra Roxana Popa îți explică mai multe.

 • Mituri și legende despre AI pentru afacerile mici

  Mituri și legende despre AI pentru afacerile mici

  AI a devenit cuvântul la modă în lumea afacerilor, promițând să revoluționeze industriile și să transforme modul în care lucrăm. Cu toate acestea, în mijlocul hype-ului și entuziasmului, mai multe mituri și concepții greșite despre AI au prins rădăcini, adesea inducând în eroare antreprenorii.

 • 3 provocări legate de AI, în antreprenoriatul din România

  3 provocări legate de AI, în antreprenoriatul din România

  Dacă te tentează să integrezi instrumente AI în fluxul de lucru al afacerii tale, trebuie să ai în vedere o serie de provocări tehnice, etice, creative și de valoare adăugată. Roxana Voicu-Dorobanțu explică la ce trebuie să fii atent, ca antreprenor în 2024, pentru a utiliza eficient instrumentele de inteligența artificială.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail