Local Edu

Statistici și date relevante despre ecosistemul local și viitorii tăi clienți, inspirație de la antreprenori locali, știri și oportunități de neratat.

Învață

Local Edu

Statistici și date relevante despre ecosistemul local și viitorii tăi clienți, inspirație de la antreprenori locali, știri și oportunități de neratat.
[ÎNSCRIERI ÎNCHISE] Ask Me Anything | Cum îți adaptezi businessul la schimbările climatice

[ÎNSCRIERI ÎNCHISE] Ask Me Anything | Cum îți adaptezi businessul la schimbările climatice

Ask Me Anything – sau, pe scurt, AMA – este evenimentul în care afli direct de la specialiști răspunsuri la subiecte provocatoare din viața unui antreprenor. Fiecare sesiune este dedicată unui anumit subiect, cu specialiști din comunitate.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 76 )
 • 💊 Pastila #8: investiții-fulger în ochelari pentru nevăzători, ce probleme au IMM-urile + soluții de mediu inovatoare

  💊 Pastila #8: investiții-fulger în ochelari pentru nevăzători, ce probleme au IMM-urile + soluții de mediu inovatoare

  Dintre știri despre prețurile la energie tot mai mari, furtuni și pene de curent și atentatul din SUA, am găsit și săptămâna asta știri de interes din business și antreprenoriat, plus o doză sporită de inspirație pentru soluții green. Fie că ești pe plajă sau în oraș, sub aerul condiționat, pune „Pastila de antreprenoriat” în căști, pentru sănătatea businessului tău!

 • Cum arată antreprenoriatul feminin în agrifood, în 2024?

  Cum arată antreprenoriatul feminin în agrifood, în 2024?

  România este singura țară din regiune unde femeile creează startupuri în agricultură mai des decât bărbații. În acest context, o masă rotundă organizată de Impact Hub Bucharest a adus în discuție povești de succes din domeniu, provocările cu care se confruntă antreprenoarele din agrifood și oportunitățile care le pot ajuta să-și ducă businessul sau ideea la nivelul următor.

 • EWA Bootcamp 2024 anunță înscrierile pentru antreprenoarele din domeniul agrifood

  EWA Bootcamp 2024 anunță înscrierile pentru antreprenoarele din domeniul agrifood

  EWA Bootcamp, un workshop dedicat proiectelor dezvoltate de antreprenoarele agrifood, a ajuns la a doua ediție. Înscrierile au loc între 17 iulie și 16 septembrie 2024 și se adresează femeilor care au o idee de business sau un startup funcțional cu o vechime mai mică de doi ani.

 • Platforma B2B care reduce deșeurile alimentare prin parteneriate de reutilizare, premiată la Climathon 2024 Timișoara

  Platforma B2B care reduce deșeurile alimentare prin parteneriate de reutilizare, premiată la Climathon 2024 Timișoara

  Ideea unei aplicații B2B care ajută companiile din industria alimentară să genereze mai puține deșeuri făcându-le legătura cu alte afaceri care ar putea folosi aceste deșeuri ca materie primă a câștigat pe 30 iunie ediția din Timișoara a Climathon 2024 și a fost premiată cu 5.000 de euro.

 • Romania ClimAccelerator 2024 a deschis înscrierile pentru etapa Seed Stage

  Romania ClimAccelerator 2024 a deschis înscrierile pentru etapa Seed Stage

  Romania ClimAccelerator ajută afacerile care propun soluții tehnologice inedite în domenii precum energie regenerabilă, managementul deșeurilor (waste management), tehnologii curate (cleantech), gestionarea emisiilor de carbon, construcții verzi, producție sustenabilă, transport și reciclare.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail