Local Edu

Statistici și date relevante despre ecosistemul local și viitorii tăi clienți, inspirație de la antreprenori locali, știri și oportunități de neratat.

Învață

Local Edu

Statistici și date relevante despre ecosistemul local și viitorii tăi clienți, inspirație de la antreprenori locali, știri și oportunități de neratat.
Cele mai recente
Vezi doar video ( 66 )
 • Cum creează pandemia următoarea generaţie de antreprenori

  Cum creează pandemia următoarea generaţie de antreprenori

  Un studiu recent arată că 7 din 10 angajaţi români sunt interesaţi să îşi deschidă propria afacere în următorii doi ani. De unde a apărut acest interes pronunţat pentru antreprenoriat? Ca să răspundem la această întrebare, ajută să ne uităm mai atent la anul trecut.

 • Programe internaționale de accelerare pentru startups

  Programe internaționale de accelerare pentru startups

  Participarea la un program internațional de creștere pentru afacerea ta este cu siguranță o oportunitate care îți va oferi acces la resurse importante și expunere considerabilă. În acest material vei descoperi care sunt cele mai cunoscute acceleratoare și programe și când poți să aplici pentru ele.

 • Aplică la Startarium Focus — Ediția 1: Cum îmi validez produsul?

  Aplică la Startarium Focus — Ediția 1: Cum îmi validez produsul?

  1 problemă. 10 antreprenori. 10 mentori pentru a o rezolva. O serie de programe-capsulă pentru antreprenori, concentrate pe rezolvarea unei singure nevoi esențiale în business, cu ajutorul Rețelei Startarium. Vei obține perspective noi, soluții și îndrumare structurată, prin mentorat 1-la-1, peer-sharing, teorie și practică. Aplică azi!

 • Programe și oportunități pentru antreprenorii cu soluții eco-inovatoare

  Programe și oportunități pentru antreprenorii cu soluții eco-inovatoare

  În prezent, o temă tot mai presantă și foarte evidentă este legată de mediu și schimbările climatice. Statisticile cele mai recente la nivel mondial anunță vești îngrijorătoare pentru viitorul planetei, printre care, creșterea alarmantă a temperaturii globale ca urmare a acțiunilor tot mai agresive și intervenției umane asupra naturii. Atenția se îndreaptă acum spre soluții și inițiative green care să încetinească, dacă nu chiar să stopeze aceste efecte.

 • Oportunitățile antreprenoriatului verde | Înscrieri deschise pentru Black Sea ClimAccelerator

  Oportunitățile antreprenoriatului verde | Înscrieri deschise pentru Black Sea ClimAccelerator

  În contextul actual, în care schimbările climatice devin tot mai presante, există o nevoie pronunțată pentru soluții de ecoinovare. Acest lucru poate fi o oportunitate pentru antreprenorii care au idee sau un startup în domeniul green, pentru că apar tot mai multe inițiative care să îi sprijine în dezvoltarea și scalarea lor. Unul dintre acestea este programul Black Sea ClimAccelerator, care acceptă aplicații până pe 15 septembrie.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail