Business Edu

De la vânzări și la strategie, la management financiar și resurse umane. Învață noțiunile esențiale de business care te ajută indiferent dacă ești antreprenor sau angajat într-o comanie concentrată pe creștere.

Învață

Business Edu

De la vânzări și la strategie, la management financiar și resurse umane. Învață noțiunile esențiale de business care te ajută indiferent dacă ești antreprenor sau angajat într-o comanie concentrată pe creștere.
Cele mai recente
Vezi doar video ( 63 )
 • QUIZ | Câți termeni financiari cunoști?

  QUIZ | Câți termeni financiari cunoști?

  Cât de familiar ești cu termenii care țin de sănătatea financiară a ideii tale de business? Hai să vedem!

 • 10 termeni esențiali folosiți în Design Thinking

  10 termeni esențiali folosiți în Design Thinking

  De unde începi când vrei să construiești un produs sau un serviciu care să rezolve o problemă importantă pentru clienții tăi? Procesul de Design Thinking îți va fi de ajutor în acest punct. Dacă vrei să afli mai multe despre ce presupune, iată 10 noțiuni esențiale pe care trebuie să le știi la început.

 • Rolul contabilului și importanța contabilității

  Rolul contabilului și importanța contabilității

  Știință exactă, reglementată prin lege, cu norme, reguli și rigurozitatea pe care o generează domeniile care au la bază matematica, contabilitatea și contabilul sunt cei care gestionează circuitul financiar al oricărei firme. În cele ce urmează vorbim despre rolul contabilului și importanța contabilității, luând în calcul și diferențele dintre acesta și un manager financiar.

 • EBITDA: ce este și cum te ajută să-ți gestionezi operațiunile

  EBITDA: ce este și cum te ajută să-ți gestionezi operațiunile

  Un management financiar eficient se bazează pe analiza amănunțită a unor indicatori de performanță specifici afacerilor. Pe lângă faptul că acești indicatori îți arată imaginea reală a companiei tale, cu ajutorul lor, poți lua decizii operaționale care să îmbunătățească situația financiară a businessului tău.

 • Antreprenoriatul social: ce este, prin ce se diferențiază de antreprenoriatul clasic, ce beneficii oferă

  Antreprenoriatul social: ce este, prin ce se diferențiază de antreprenoriatul clasic, ce beneficii oferă

  Cum alegi forma de organizare juridică sub care vei funcționa, dacă vrei să dezvolți un proiect cu misiune socială? Află din articolul de mai jos ce opțiuni există și ce criterii implică ele.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail