Business Edu

De la vânzări și la strategie, la management financiar și resurse umane. Învață noțiunile esențiale de business care te ajută indiferent dacă ești antreprenor sau angajat într-o comanie concentrată pe creștere.

Învață

Business Edu

De la vânzări și la strategie, la management financiar și resurse umane. Învață noțiunile esențiale de business care te ajută indiferent dacă ești antreprenor sau angajat într-o comanie concentrată pe creștere.
Cele mai recente
Vezi doar video ( 60 )
 • Finanțare nerambursabilă 2021 | Apeluri deschise și ce să urmărești în a doua parte a anului

  Finanțare nerambursabilă 2021 | Apeluri deschise și ce să urmărești în a doua parte a anului

  Actualizat de fiecare dată când apar oportunități noi. Salvează și întoarce-te frecvent dacă ești în căutare de fonduri nerambursabile pentru afacerea ta. De la apeluri pentru agricultură și mediu, la cele pentru digitalizare, inovație sau antreprenoriat social, pregătește-ți aplicația pentru programele anunțate până acum.

 • S-ar putea să fii hacker

  S-ar putea să fii hacker

  Înclinația spre inovare, curiozitatea, curajul și o doză sănătoasă de rezistență la autoritate – un spirit aparte de problem-solving, în care s-ar putea să te recunoști, fie că ești sau nu antreprenor. Monica Alexandru, Product Manager în divizia de Programe Impact Hub Bucharest, ne povestește despre "the hacker mindset".

 • 5 lucruri pe care le poţi învăţa de la antreprenori chiar dacă nu eşti antreprenor

  5 lucruri pe care le poţi învăţa de la antreprenori chiar dacă nu eşti antreprenor

  Din 2016, noi, la Startarium, lucrăm cu antreprenori pe care îi susţinem în drumul lor de a creşte afaceri sănătoase, indiferent de dimensiunea lor. Unul dintre lucrurile pe care le-am învăţat despre ei în tot acest timp este că nu se tem să ţină în echilibru tot felul de „pălării” şi roluri în compania lor.

 • Proprietatea intelectuală | Particularități pentru business-urile cu mai mulți asociați

  Proprietatea intelectuală | Particularități pentru business-urile cu mai mulți asociați

  Chiar dacă sunt doar la început, afacerile în care există mai mulți acționari trebuie să stabilească felul în care va funcționa compania: de la atribuții, la drepturi și obligații. Iar acestea trebuie să includă și clauzele de proprietate intelectuală.

 • Noile norme pentru TVA & e-commerce în UE: tot ce trebuie să știi

  Noile norme pentru TVA & e-commerce în UE: tot ce trebuie să știi

  De la 1 iulie 2021 vor intra în vigoare reguli noi în ceea ce privește TVA-ul pentru sectorul e-commerce. Normele vizează livrările de bunuri la distanță către clienți din alte State Membre ale Uniunii Europene. Oana Făinarea, specialist Kubik Accounting, clarifică noutațile pentru antreprenorii din Startarium.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail