Business Edu

De la vânzări și la strategie, la management financiar și resurse umane. Învață noțiunile esențiale de business care te ajută indiferent dacă ești antreprenor sau angajat într-o comanie concentrată pe creștere.

Învață

Business Edu

De la vânzări și la strategie, la management financiar și resurse umane. Învață noțiunile esențiale de business care te ajută indiferent dacă ești antreprenor sau angajat într-o comanie concentrată pe creștere.
Cele mai recente
Vezi doar video ( 60 )
 • Noile norme pentru TVA & e-commerce în UE: tot ce trebuie să știi

  Noile norme pentru TVA & e-commerce în UE: tot ce trebuie să știi

  De la 1 iulie 2021 vor intra în vigoare reguli noi în ceea ce privește TVA-ul pentru sectorul e-commerce. Normele vizează livrările de bunuri la distanță către clienți din alte State Membre ale Uniunii Europene.

 • Proprietatea intelectuală | Ce trebuie să știi dacă ești antreprenor

  Proprietatea intelectuală | Ce trebuie să știi dacă ești antreprenor

  Ce cuprinde proprietatea intelectuală și de ce trebuie să ții cont în protejarea sa atunci când ești antreprenor? Află din materialul următor, semnat de Paul Cosmovici, Managing Partner @ Cosmovici Intellectual Property.

 • Semnătura electronică – cum funcționează, ce opțiuni ai și la ce te ajută

  Semnătura electronică – cum funcționează, ce opțiuni ai și la ce te ajută

  În ultimii ani, dar mai ales începând cu 2020, pe fondul măsurilor de distanțare socială, tot mai mulți antreprenori au luat în calcul sau chiar au început să folosească semnătura electronică. Lucian Daia, CTO Zitec, ne-a răspuns la cele mai importante întrebări despre acest subiect. Vezi mai jos detalii despre cum adopți o astfel de semnătură, ce opțuni există pe piață și la ce să fii atent.

 • Finanțarea afacerii la început: despre capitalul social

  Finanțarea afacerii la început: despre capitalul social

  Ce este un cap table și cum poate să influențeze el posibilitatea de a primi o finanțare care să îți permită să crești? La ce să te gândești înainte de a decide că e timpul acționari noi în cadrul companiei tale? Îți explică Ionuț Pătrăhău, Co-Fondator Seedblink.

 • Finanțare nerambursabilă 2021 | Apeluri deschise + ce să urmărești în următoarele luni

  Finanțare nerambursabilă 2021 | Apeluri deschise + ce să urmărești în următoarele luni

  Actualizat de fiecare dată când apar oportunități noi. Salvează și întoarce-te frecvent dacă ești în căutare de fonduri nerambursabile pentru afacerea ta. De la apeluri pentru agricultură și mediu, la cele pentru digitalizare, inovație sau antreprenoriat social, pregătește-ți aplicația pentru programele anunțate până acum.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail