Self-Leadership RO

Self-Leadership

Cele mai recente
Vezi doar video ( 0 )
 • Introducere & Cerințe

  Introducere & Cerințe

  Introducere a programului Capsule & teme de lucru

 • Alinierea obiectivelor personale cu cele de afaceri - Obiective

  Alinierea obiectivelor personale cu cele de afaceri - Obiective

  Obiectivele SMART reprezintă cadrul pentru stabilirea de obiective clare și realizabile pentru a avea succesul dorit. Obiectivele SMART aduc claritate în procesul de stabilire a obiectivelor. Când obiectivele sunt specifice, bine definite și aliniate cu valorile și obiectivele fundamentale, direcția este mai clară. Această claritate stimulează concentrarea și îți permite să îți canalizezi eforturile și resursele către rezultate semnificative.

 • Alinierea obiectivelor personale cu cele de afaceri - Strategii pentru echilibrul dintre viața profesională și cea personală

  Alinierea obiectivelor personale cu cele de afaceri - Strategii pentru echilibrul dintre viața profesională și cea personală

  Continuăm acest modul privind alinierea obiectivelor personale și profesionale și să dezvoltăm subiecte precum evaluarea priorităților curente, managementul timpului, echilibrul dintre viața profesională și cea personală și gestionarea provocărilor.

 • Alinierea obiectivelor personale cu cele de afaceri - Planificare, progres, reușită

  Alinierea obiectivelor personale cu cele de afaceri - Planificare, progres, reușită

  Vom începe modulul final al acestei sesiuni de training cu metafora pieselor de puzzle care sunt potrivite împreună, simbolizând alinierea obiectivelor personale cu cele profesionale pentru a forma un întreg coerent și integrat. Aceasta transmite ideea că fiecare piesă joacă un rol esențial în crearea unei vieți complete și împlinite.

 • Crearea unor rețele și comunități de sprijin - Cultivarea unor relații mai bune​

  Crearea unor rețele și comunități de sprijin - Cultivarea unor relații mai bune​

  Poate că te întrebi cum poți prospera în lumea actuală atât de rapidă și interconectată, în care colaborarea, feedback-ul și echilibrul dintre viața profesională și cea personală joacă un rol vital în productivitatea și bunăstarea noastră. Într-o lume în care ideile curg liber, colaborarea cu alții poate fi un adevărat atu.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail