Antreprenoriat social

Antreprenoriatul social este încă într-un stadiu incipient în România, însă există o mulțime de inițiative și oportunități pentru proiectele cu misiune socială. Descoperă afaceri sociale locale și articole utile dacă vrei să începi un astfel de business!

Cele mai recente
Vezi doar video ( 4 )
 • Startup Insights de la fondatoarele Port Originea cu Mine (POM)

  Startup Insights de la fondatoarele Port Originea cu Mine (POM)

  Pe 11 iunie, le-am avut alături de noi pe fondatoarele POM, care au împărtășit din experiența lansării Port Originea cu Mine și cea a ultimelor luni.

 • Fundraising pentru antreprenori

  Fundraising pentru antreprenori

  Înainte să începi să îți prezinți ideea, e important să știi ce contează pentru omul din fața ta. E vorba de o îmbinare de numere și poveste, iar mesajul corect este diferit pentru fiecare om în parte. Învață mai multe despre fundraising pentru antreprenori de la Mădălina Marcu, fundraiser cu experiență de 15 ani și Director dezvoltare resurse ARC România.

 • 9 tendințe și noutăți în antreprenoriatul social - Zoltan Bereczki

  9 tendințe și noutăți în antreprenoriatul social - Zoltan Bereczki

  Ne-am dat seama că există diferite feluri de a face afaceri sociale și că, indiferent unde se încadrează afacerile – sau întreprinderile sociale - în spectrul definițiilor, diferența o face omul din spatele ideii și execuția, spune Zoltan în materialul său de opinie despre afacerile sociale.

 • Înregistrare Webinar | Bune practici în antreprenoriatul social, cu Magor Csibi

  Înregistrare Webinar | Bune practici în antreprenoriatul social, cu Magor Csibi

  Ce provocări și oportunități există în antreprenoriatul social? Despre particularitățile sale și perspectivele locale a explicat pe larg Magor Csibi, într-un webinar dedicat. Urmărește mai jos înregistrarea webinarului!

 • Antreprenoriatul social în România: provocări și potențial

  Antreprenoriatul social în România: provocări și potențial

  Dacă ești interesat de antreprenoriatul social sau de proiectele cu misiune socială, probabil că te-ai confruntat cu mai multe întrebări legate felul în care funcționează o astfel de afacere: care este prioritatea - afacerea sau misiunea?

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail