Antreprenoriat feminin

Antreprenoriatul local devine tot mai incluziv, iar dezvoltarea sa încurajată: un bun moment de a privi ecosistemul românesc din alt unghi: cel al egalității de gen. Descoperă interviurile și opiniile scrise de femeile care au fondat propriile afaceri!

Cele mai recente
Vezi doar video ( 16 )
 • Stop & Reflect - Grain Trip | Ce am învățat în 2020

  Stop & Reflect - Grain Trip | Ce am învățat în 2020

  Pentru brutăria Grain Trip, 2020 a fost ”ca un soi de antreprenoriat pe steroizi”, în care rolul comunității a fost mai important ca niciodată. Valentina și Cristian, co-fondatori, se pregătesc pentru un 2021 plin de provocări, în care se așteaptă ca găsirea de soluții rapide să rămână o necesitate. Află povestea lor din materialul de mai jos!

 • Stop & Reflect - Voxi Kids | Ce am învățat în 2020

  Stop & Reflect - Voxi Kids | Ce am învățat în 2020

  Una dintre oportunitățile apărute în pandemie este reglementarea telemedicinei în România, crede Ana Maria Onică, co-fondatoarea Voxi Kids. Despre cum a fost 2020 și motivele pentru care se simte recunoscătoare în anul ce se încheie, ne-a povestit în materialul următor.

 • Interviu cu Xenia Muntean, Planable

  Interviu cu Xenia Muntean, Planable

  Planable este un startup românesc care oferă o soluţie de colaborare pentru echipele de social media. Ideea sa a apărut din experiențele profesionale ale fondatorilor în agenții de comunicare și publicitate: exista o nevoie pentru ca echipele de social media și brandurile să lucreze într-un mod mai eficient. Despre drumul de la idee la o afacere în creștere, experiența programului de accelerare TechStars și impactul valorilor personale în business ne-a povestit în interviul de mai jos Xenia Muntean, co-fondatoare.

 • Startup insights: OGOR

  Startup insights: OGOR

  OGOR este aplicație de monitorizare a terenurilor agricole, care folosește imagini din satelit. Echipa lucrează la idee din 2019, iar între timp a luat parte la 6 programe și competiții pentru antreprenori. Descoperă care a fost experiența lor și cum au ajuns de la idee la soluție, din interviul de mai jos.

 • Startup Insights: Dahna App

  Startup Insights: Dahna App

  Dahna este prima aplicație pentru dieta sanatoasă a inimii care face prevenția bolilor cardiovasculare și a celor asociate, prin atribuirea de menuri zilnice, personalizate după profilul cardiometabolic. Află din interviul de mai jos cum a fost dezvoltată această soluție:

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail