Antreprenoriat feminin

Antreprenoriatul local devine tot mai incluziv, iar dezvoltarea sa încurajată: un bun moment de a privi ecosistemul românesc din alt unghi: cel al egalității de gen. Descoperă interviurile și opiniile scrise de femeile care au fondat propriile afaceri!

Cele mai recente
Vezi doar video ( 17 )
 • Oportunități pentru antreprenoare în 2022: programe, competiții și comunități pentru startupurile fondate de femei

  Oportunități pentru antreprenoare în 2022: programe, competiții și comunități pentru startupurile fondate de femei

  Dacă ești femeie și te gândești să îți deschizi propriul business sau te întrebi cum poți să îl dezvolți pe cel pe care l-ai fondat deja, am pregătit o listă cu câteva oportunități și resurse pentru tine.

 • Antreprenoriat feminin în 2022 - provocări, motivații și insight-uri din primii ani de business

  Antreprenoriat feminin în 2022 - provocări, motivații și insight-uri din primii ani de business

  În martie, pe Startarium readucem în prim-plan inițiativele fondatoarelor din comunitatea noastră. De data aceasta, am adus împreună antreprenoare din domenii variate, în diferite stadii de dezvoltare, care ne-au împărtășit din insight-urile primilor ani de construire a unui business. Descoperă în acest articol opinii de la Andra Pintican – Fondator Școala de HR, Simona Lăpușan – Co-fondator Zitec și Evelina Necula – Co-fondator Kinderpedia.

 • Concluzii de la evenimentul Parents 4GOOD | Cum le construim un viitor mai bun copiilor noștri

  Concluzii de la evenimentul Parents 4GOOD | Cum le construim un viitor mai bun copiilor noștri

  Pe 24 nov 2021 ne-am adunat pentru o seară de conversații practice despre impact social, afaceri cu misiune, “mompreneurship”, puterea părinților și responsabilitatea pe care o avem să schimbăm lumea în bine. Vezi care au fost concluziile dacă ai sau îți dorești să pornești un ONG sau un business cu impact social sau, pur și simplu, dacă e un subiect care te mișcă. Alături de Raluca Chișu ( KinetoBebe ), Anamaria Ciuhuță ( Financial Parenting ), Adina Crețu ( Impact Hub Bucharest ) și Alina Pătrăhău ( Asociația Dăruiește Aripi ).

 • Oportunități internaționale pentru startup-urile fondate de femei

  Oportunități internaționale pentru startup-urile fondate de femei

  Dacă ești femeie și te gândești să îți deschizi propriul business sau te întrebi cum poți să îl dezvolți pe cel pe care l-ai fondat deja, am pregătit o listă cu câteva oportunități pentru tine.

 • Stop & Reflect - Grain Trip | Ce am învățat în 2020

  Stop & Reflect - Grain Trip | Ce am învățat în 2020

  Pentru brutăria Grain Trip, 2020 a fost ”ca un soi de antreprenoriat pe steroizi”, în care rolul comunității a fost mai important ca niciodată. Valentina și Cristian, co-fondatori, se pregătesc pentru un 2021 plin de provocări, în care se așteaptă ca găsirea de soluții rapide să rămână o necesitate. Află povestea lor din materialul de mai jos!

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail