eXperience

Startarium eXperience înseamnă experiențe de învățare interactive, pe teme noi, de interes în contextul economic actual, dedicate antreprenorilor din toate fazele de dezvoltare a unui business.

Învață

eXperience

Startarium eXperience înseamnă experiențe de învățare interactive, pe teme noi, de interes în contextul economic actual, dedicate antreprenorilor din toate fazele de dezvoltare a unui business.
TOATE CURSURILE

TOATE CURSURILE

Lista completă a cursurilor Startarium eXperience

Cele mai recente
Vezi doar video ( 4 )
 • Cum să creezi conținut online

  Cum să creezi conținut online

  Vrei să creezi conținut online care să-ți susțină afacerea? Te-ai gândit să începi un podcast și nu știi cum? Acest curs te va ajuta în acest demers.

 • 3 mituri despre crearea de conținut video pentru afaceri

  3 mituri despre crearea de conținut video pentru afaceri

  Startarium eXperience ți-a pregătit un curs nou, în iulie, pentru a te învăța cum să faci o prezentare video coerentă și cum poți experimenta cu acest tip de conținut, ca antreprenor. Autorul acestuia – Alex Glod – ne-a dat mai multe detalii, analizând 3 mituri legate de crearea de conținut video pentru afaceri.

 • 3 motive pentru care o comunitate este valoroasă pentru businessul tău

  3 motive pentru care o comunitate este valoroasă pentru businessul tău

  Dacă vrei să afli ce înseamnă o comunitate, de ce este ea valoroasă pentru antreprenori și cum alegi una potrivită pentru tine sau cum poți pune chiar tu bazele unei comunități aliniate afacerii tale, Alexandra Roxana Popa îți explică mai multe.

 • Mituri și legende despre AI pentru afacerile mici

  Mituri și legende despre AI pentru afacerile mici

  AI a devenit cuvântul la modă în lumea afacerilor, promițând să revoluționeze industriile și să transforme modul în care lucrăm. Cu toate acestea, în mijlocul hype-ului și entuziasmului, mai multe mituri și concepții greșite despre AI au prins rădăcini, adesea inducând în eroare antreprenorii.

 • 3 provocări legate de AI, în antreprenoriatul din România

  3 provocări legate de AI, în antreprenoriatul din România

  Dacă te tentează să integrezi instrumente AI în fluxul de lucru al afacerii tale, trebuie să ai în vedere o serie de provocări tehnice, etice, creative și de valoare adăugată. Roxana Voicu-Dorobanțu explică la ce trebuie să fii atent, ca antreprenor în 2024, pentru a utiliza eficient instrumentele de inteligența artificială.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail