Turning Conflict into Conversation. Un workshop marca Startarium eXperience

Nu mai ascunde sub preș situațiile tensionate din echipă sau din parteneriatele de afaceri în care joci rolul principal. Învață să ți le asumi și să discuți deschis despre ele!

Poate ai dificultăți în a delega sarcini fiindcă te temi că lucrurile nu vor fi făcute la standardul dorit. Sau te confrunți cu frustrări și cu o scădere a performanței în echipă pentru că te temi să discuți clar despre responsabilitățile angajaților, așteptări sau obiective. Sau pur și simplu schimbările rapide sau deciziile strategice majore îți creează o anxietate pe care o transmiți, involuntar, mai departe.

Gestionarea conflictelor este o abilitate esențială pentru oricine se află într-un rol de conducere, fie el formal sau informal.

Totuși, mulți antreprenori sau lideri din mediul de business încearcă să evite conflictele ignorându-le.

Hai și tu la acest workshop creat special pentru a învăța cum să transformi conflictele care pot apărea într-un mediu de business în conversații constructive. Cursul e conceput și oferit de Daniel Loewa, facilitator cu vastă experiență în resurse umane și în ghidarea managerilor din poziții de top sau a liderilor din mediul antreprenorial.

Locuri limitate

Acest workshop a fost creat special pentru antreprenori și profesioniști care conduc echipe și înțeleg importanța de a investi atât în dezvoltarea propriilor competențe, cât și în conexiuni profesionale semnificative.

La ce să te aștepți de la acest workshop

🎯Să explorezi și să exersezi strategii eficiente de gestionare a conflictelor

🎯Să dezbați cu ceilalți participanți moduri individuale de gestionare a conflictelor

🎯Să participi la runde interactive de joc de rol pentru observarea și mitigarea conversațiilor care pot genera conflicte  

🎯Să-ți îmbunătățești strategiile de intervenire în situații conflictuale.

Important: Cursul se desfășoară în limba engleză, e cu prezență fizică, iar locurile sunt limitate. 

Preț 1500 RON

Rezervă-ți locul

Experiența trainerului

Daniel Loewa vine cu o experiență de peste 17 ani în resurse umane, tactici de negociere și mentorat pentru antreprenori care vor să se perfecționeze în arta dezbaterilor eficiente.

Conducând el însuși departamentele de resurse umane în diverse corporații, Daniel a lucrat cu zeci de directori aflați în poziții de top, cu sute de lideri din domeniile cele mai diverse, și a facilitat dezvoltarea multor manageri începători.

În prezent, Daniel este director de resurse umane în cadrul Mercedes Benz Romania, având ca responsabilități principale employeer branding, recrutarea și alinierea politicii de HR cu strategia și obiectivele de afaceri al companiei. 


💡Cursurile Startarium eXperience de până acum ți-au pus la dispoziție o serie de instrumente de lucru ușor de folosit pentru a dezvolta aspecte specifice ale afacerii tale și a-ți atinge mai ușor obiectivele de business.

Ne propunem să continuăm împreună călătoria de învățare la un nivel mai profund, prin lansarea unei serii de 3 workshopuri interconectate

Ele vizează 3 lucruri esențiale care-ți pot modela succesul la nivel antreprenorial, dar și personal: arta dialogului, abilitatea de a trece peste conflicte personale sau la nivel de echipă sau parteneriate, și puterea de a construi rețele de relații solide.

Acesta e al doilea curs din suită. Te poți înscrie individual sau la pachet cu celelalte două — Leadership Through Dialogue, 25 octombrie, respectiv Networking Mastery for Entrepreneurs, 5 decembrie — și beneficiezi de un discount de 10%.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail