Leadership Through Dialogue. Un workshop marca Startarium eXperience

Alătură-te unui workshop creat pentru a-ți schimba modul în care-ți transmiți ideile și comunici strategic într-un context de business. Cursul e conceput și oferit de Peer Stoop, facilitator cu vastă experiență în leadership, team building și comunicare interculturală.

Ca antreprenor, ai nevoie ca de aer de conversații care stârnesc idei noi, stimulează creșterea afacerii tale și construiesc relațiile necesare pentru a-ți transforma ideile în produse sau servicii de succes.

Pornind de la convingerea personală că cel mai bun mod de a-ți aduce contribuția într-un context antreprenorial e conexiunea reală la nivel personal, Peer Stoop a creat, sub umbrela generală numită „Dialog și Multiculturalitate”, un program de perfecționare a artei conversațiilor complexe, ca formă principală de stimulare a înțelegerii profunde și de colaborare în echipe de lucru și organizații, indiferent de stadiul lor de dezvoltare.

Locuri limitate

Acest workshop a fost creat special pentru antreprenori și profesioniști care conduc echipe și înțeleg importanța de a investi atât în ​​dezvoltarea propriilor competențe, cât și în conexiuni profesionale semnificative.

Ce vei învăța în acest workshop

🎯 Cei 4 piloni ai unei conversații deschise și constructive

🎯 4 roluri pe care le poți adopta, pe rând, într-o conversație dinamică, bazată pe empatie

🎯Cum să creezi un context-cadru sigur și structurat care promovează încrederea și stimulează un diaglog producti

🎯 Să porți conversații care stimulează creativitatea antreprenorială și sporesc colaborarea în echipă.

Important: Cursul se desfășoară în limba engleză, iar locurile sunt limitate. 

PREȚ 1.500 RON

Rezervă-ți locul

Experiența trainerului

Peer Stoop are o experiență vastă în leadership, team building și comunicare interculturală. Cunoștințele lui din management, educație și consultanță, acumulate în diverse domenii, se combină cu abilitatea de a crea conexiuni autentice prin dialog, ceea ce îl face perfect pentru a ghida această experiență.

Vei avea ocazia să înveți din experiența lui în facilitarea comunicării eficiente, promovarea diversității și incluziunii și conducerea echipelor internaționale.

Cu o carieră dedicată îmbunătățirii colaborării în organizații și pentru indivizi, Peer aduce perspective esențiale pentru acest workshop despre dialog. Fiind și un expert în strategii și training, el va oferi nu doar teorie, ci și exemple practice, pentru a înțelege cum se aplică în viața reală.


💡Cursurile Startarium eXperience de până acum ți-au pus la dispoziție o serie de instrumente de lucru ușor de folosit pentru a dezvolta aspecte specifice ale afacerii tale și a-ți atinge mai ușor obiectivele de business.

Ne propunem să continuăm împreună călătoria de învățare la un nivel mai profund, prin lansarea unei serii de 3 workshopuri interconectate

Ele vizează 3 lucruri esențiale care-ți pot modela succesul la nivel antreprenorial, dar și personal: arta dialogului, abilitatea de a trece peste conflicte personale sau la nivel de echipă sau parteneriate, și puterea de a construi rețele de relații solide.

Acesta este primul dintre ele. Te poți înscrie individual sau la pachet cu celelalte două — Turning Conflict into Conversation, 22 noiembrie, respectiv Networking Mastery for Entrepreneurs, 5 decembrie — și beneficiezi de un discount de 10%.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail