Networking Mastery for Entrepreneurs. Un workshop marca Startarium eXperience

Evenimentul s-a încheiat, atmosfera e relaxată, iar invitații socializează cu un pahar de vin în mână. Tu stai într-un colț al încăperii, iar în minte îți rulează aceleași întrebări: „Oare am ceva suficient de interesant de de spus ca să captez atenția unui CEO experimentat ca el?” „Cum pot să inițiez o conversație fără să pară că vreau doar să mă vând?” „Dacă acel consultant de top nici măcar nu e interesat de domeniul meu?” Dacă și tu ai experimentat momente în care ai pierdut oportunități valoroase din cauza nesiguranței, înscrie-te la workshopul nostru ca să înveți cum să abordezi networkingul cu încredere.

Doar pentru că ai un produs sau un serviciu bun, nu te poți baza că din câteva postări pe rețelele sociale vei obține vânzări. Adesea, frustrarea antreprenorilor apare deoarece se bazează doar pe omul de vânzări să facă toată treaba.

Tocmai de aceea, fie că ai o fire mai activă sau, dimpotrivă mai rezervată, acest workshop îți va oferi instrumentele care să te ajute să ajungi chiar tu mai repede la oamenii care contează pentru succesul afacerii tale. Când ceilalți chiar te văd, iar tu simți că poți controla situația, reușești întotdeauna să-ți creezi mai multe oportunități profesionale și de business decât majoritatea.

Acest workshop, îți va arăta cum, cu mentalitatea potrivită, networkingul poate fi o experiență autentică, reciproc avantajoasă. În loc să te concentrezi pe a oferi interlocutorului întregul tău CV, vei învăța să-ți concentrezi atenția asupra învățării despre ceilalți.

În final vei înțelege că networkingul este un mindset pe care ar trebui să-l îmbrățișezi constant, indiferent de context. Vei reuși să-ți păstrezi mintea deschisă atunci când socializezi și să înțelegi că rolul tău de catalizator în propria rețea de contacte e mai important decât obiectivul de vânzări pe care-l urmărești. Acest lucru se aplică atât networkingului din evenimente strategice, cât și conversațiilor tale cotidiene.

Locuri limitate

La ce să te aștepți

🎯Să începi să identifici și să recunoști contacte care pot aduce valoare businessului tău, pe termen mediu sau lung

🎯 Să demontăm împreună diverse mituri legate de networking pentru a ajunge la starea de spirit potrivită

🎯Să explorezi cum poți trece peste propriile blocaje care te împiedică să faci networking

🎯 Să înveți să te folosești de legea abundenței sau să stabilești raporturile potrivite indiferent de contextul de business.

Important: Cursul se desfășoară în limba engleză, iar locurile sunt limitate. 

PREȚ 1.500 RON

Rezervă-ți locul

Experiența trainerului

Paul Renaud este coach  și trainer specializat în leadershipul de echipă și networking, TEDx speaker și autor. Ține numeroase workshopuri pentru lideri de echipe, manageri de top și directori de organizații. Cursurile lui vizează transformarea completă a clienților prin adoptarea unui mindset care favorizează schimbarea.

Cu o carieră de peste 37 de ani în afaceri, Paul a lucrat ca director executiv și antreprenor, iar din rolul de coach a lucrat cu multinaționale precum Adobe, BIC, Bitdefender, Coca-Cola, Philips, FintechOS, Google, ING Bank, Banca Transilvania, UPS, ORTEC și Endava.

Pe blogul său I Feel Good poți găsi articole utile pe teme precum coachingul și performanța la cel mai înalt nivel. Cea mai nouă carte a lui este Demigods, Aliens and Ordinary People, care, împreună cu prima sa carte, A Networking Book, sunt disponibile pe Amazon.com și în rețeaua Cărturești.


💡Cursurile Startarium eXperience de până acum ți-au pus la dispoziție o serie de instrumente de lucru ușor de folosit pentru a dezvolta aspecte specifice ale afacerii tale și a-ți atinge mai ușor obiectivele de business.

Ne propunem să continuăm împreună călătoria de învățare la un nivel mai profund, prin lansarea unei serii de 3 workshopuri interconectate

Ele vizează 3 lucruri esențiale care-ți pot modela succesul la nivel antreprenorial, dar și personal: arta dialogului, abilitatea de a trece peste conflicte personale sau la nivel de echipă sau parteneriate, și puterea de a construi rețele de relații solide.

Acesta e al treilea dintre ele. Te poți înscrie individual sau la pachet cu celelalte două — Leadership Through Dialogue, 25 octombrie, respectiv Turning Conflict into Conversation, 22 noiembrie — și beneficiezi de un discount de 10%.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail