Finanțare

Credite, fonduri nerambursabile sau listare la bursă? Descoperă toate instrumentele de finanțare pentru afaceri!

Cele mai recente
 • Proiecții financiare | Cum le faci + template de cashflow (flux de numerar)

  Dacă acum este momentul în care îți deschizi o afacere sau dacă îți propui să dezvolți activitatea companiei, e nevoie să acorzi multă atenție investiției pe care o presupune acest lucru. Trebuie să iei în calcul ce opțiuni ai și ce costuri va trebui să acoperi în viitor, adiacente investiției (de exemplu, creșterea numărului de utilaje presupune creșterea numărului de angajați).

 • Înregistrare webinar | Crowdfunding de la A la Z, cu antreprenori care s-au finanțat deja astfel

  Webinarul de pe 4 septembrie a fost dedicat crowdfundingului și Makeathonului care va avea loc în această toamnă. Împreună cu o parte dintre antreprenorii care s-au finanțat astfel, am

 • Cei „5C” ai cererii unui credit bancar

  Băncile sunt foarte prudente atunci când analizează posibilitatea de a acorda un credit, mai ales că anii de criză financiară de acum 12 ani le-au făcut mai atente la risc. Dar asta nu înseamnă că startup-urile sau IMM-urile nu își pot crește șansele să acceseze un credit.

 • Mic dicționar de instrumente de finanțare

  Finanțarea este o parte importantă a accelerării business-ului tău. Ca să faci alegerea potrivită, am adunat informații utile despre fiecare tip de finanțare pe care ar putea-o accesa un startup.

 • Leasing pentru startup-uri: o soluție uneori mai prietenoasă decât creditele?

  Cele mai multe startup-uri se lovesc, măcar o dată în primii trei ani, de cheltuieli pe care nu le-au prevăzut inițial și pentru care, foarte probabil, cash flow-ul nu este de ajuns.

Newsletter

Newsletter-ul Startarium

Bilunar, în newsletterul Startarium găsești oportunități curatoriate și materiale utile antreprenorilor.

Abonează-mă