Leadership & Soft Skills

Cum cultivi în tine și în alții un mindset sănătos legat de muncă și cum te folosești corect de propriul potențial. În această secțiune afli cum să devii mai bun la nivel personal și în business.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 20 )
 • S-ar putea să fii hacker

  S-ar putea să fii hacker

  Înclinația spre inovare, curiozitatea, curajul și o doză sănătoasă de rezistență la autoritate – un spirit aparte de problem-solving, în care s-ar putea să te recunoști, fie că ești sau nu antreprenor. Monica Alexandru, Product Manager în divizia de Programe Impact Hub Bucharest, ne povestește despre "the hacker mindset".

 • 5 lucruri pe care le poţi învăţa de la antreprenori chiar dacă nu eşti antreprenor

  5 lucruri pe care le poţi învăţa de la antreprenori chiar dacă nu eşti antreprenor

  Din 2016, noi, la Startarium, lucrăm cu antreprenori pe care îi susţinem în drumul lor de a creşte afaceri sănătoase, indiferent de dimensiunea lor. Unul dintre lucrurile pe care le-am învăţat despre ei în tot acest timp este că nu se tem să ţină în echilibru tot felul de „pălării” şi roluri în compania lor.

 • Cum adaptezi leadershipul și cultura organizațională la noua realitate

  Cum adaptezi leadershipul și cultura organizațională la noua realitate

  În webinarul de pe 7 mai, am vorbit despre leadership și cum se schimbă în această perioadă de criză cultura organizațiilor, alături de Magor Csibi, care conduce departamentul de Leadership & Cultură Organizațională la Trend Consult.

 • Procesul de recrutare într-un startup

  Procesul de recrutare într-un startup

  Pentru startupuri, găsirea oamenilor potriviți pentru a-și completa echipele este un proces plin de provocări, iar în contextul pandemiei, dinamica echipei și gestionarea resurselor umane par și mai complicate. Iată cum poți să ajungi la oamenii de care ai nevoie în echipa ta.

 • 10 idei care te ajută să fii mai productiv

  10 idei care te ajută să fii mai productiv

  Pe 15 aprilie am vorbit despre prioritizare, productivitate și time management cu Iulian Olariu, Trainer & Visual Facilitator.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail