Leadership & Soft Skills

Cum cultivi în tine și în alții un mindset sănătos legat de muncă și cum te folosești corect de propriul potențial. În această secțiune afli cum să devii mai bun la nivel personal și în business.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 21 )
 • Recording | The Circle Webinar #1 - Entrepreneurial Wellbeing

  Recording | The Circle Webinar #1 - Entrepreneurial Wellbeing

  In November 2021, the first Circle Webinar took place. On 3 separate dates, 110 participants joined us to learn together. These are the main conclusions. The European project Erasmus + The Circle seeks to support entrepreneurs in both creative and general fields in Romania, Italy and Spain, the 3 project partners. This is an international initiative enabling professionals to exchange experiences, learning and training on key issues, such as the project’s first virtual meeting on the entrepreneur’s well-being.

 • 33 de recomandări pentru antreprenori sociali: cărți, podcasturi, newslettere & more

  33 de recomandări pentru antreprenori sociali: cărți, podcasturi, newslettere & more

  Dacă ești deja implicat într-un proiect de antreprenoriat social sau dacă îți dorești să te dedici pe viitor unei cauze cu impact pozitiv, există multiple resurse care să te ajute să înveți. Este necesar să rămâi conectat la misiunea ta socială, să o crești, dar trebuie să ții cont și de cum îți poți amplifica impactul și cum îți poți aduce și mai mulți aliați alături.

 • S-ar putea să fii hacker

  S-ar putea să fii hacker

  Înclinația spre inovare, curiozitatea, curajul și o doză sănătoasă de rezistență la autoritate – un spirit aparte de problem-solving, în care s-ar putea să te recunoști, fie că ești sau nu antreprenor. Monica Alexandru, Product Manager în divizia de Programe Impact Hub Bucharest, ne povestește despre "the hacker mindset".

 • 5 lucruri pe care le poţi învăţa de la antreprenori chiar dacă nu eşti antreprenor

  5 lucruri pe care le poţi învăţa de la antreprenori chiar dacă nu eşti antreprenor

  Din 2016, noi, la Startarium, lucrăm cu antreprenori pe care îi susţinem în drumul lor de a creşte afaceri sănătoase, indiferent de dimensiunea lor. Unul dintre lucrurile pe care le-am învăţat despre ei în tot acest timp este că nu se tem să ţină în echilibru tot felul de „pălării” şi roluri în compania lor.

 • Cum adaptezi leadershipul și cultura organizațională la noua realitate

  Cum adaptezi leadershipul și cultura organizațională la noua realitate

  În webinarul de pe 7 mai, am vorbit despre leadership și cum se schimbă în această perioadă de criză cultura organizațiilor, alături de Magor Csibi, care conduce departamentul de Leadership & Cultură Organizațională la Trend Consult.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail