Leadership & Soft Skills

Cum cultivi în tine și în alții un mindset sănătos legat de muncă și cum te folosești corect de propriul potențial. În această secțiune afli cum să devii mai bun la nivel personal și în business.

Cele mai recente
 • Cum adaptezi leadershipul și cultura organizațională la noua realitate

  În webinarul de pe 7 mai, am vorbit despre leadership și cum se schimbă în această perioadă de criză cultura organizațiilor, alături de Magor Csibi, care conduce departamentul de Leadership & Cultură Organizațională la Trend Consult.

 • Cum atragi, testezi și păstrezi talentul pe noua piață

  Pentru afacerile la început de drum și nu numai, găsirea oamenilor potriviți pentru a-și completa echipele este un proces plin de provocări. Perioada dificilă pe care o traversăm face ca gestionarea resurselor umane să pară și mai complicată. Echipa Jobful ne-a împărtășit insight-uri din experiența lor într-un webinar dedicat.

 • 10 idei care te ajută să fii mai productiv

  Pe 15 aprilie am vorbit despre prioritizare, productivitate și time management cu Iulian Olariu, Trainer & Visual Facilitator.

 • Cum poți depăși blocajele în perioade de criză sau incertitudine

  Pe 8 aprilie l-am avut alături de noi pe Andrei Roșca, Change Strategist, care ne-a învățat cum să trecem mai ușor prin perioadele pline de incertitudine (așa cum este perioada pandemiei), cum să ne înțelegem emoțiile și fricile și să învățăm să lucrăm cu ele. Iată cele mai importante idei și înregistrarea discuției.

 • 11 sfaturi pentru negocierile în timp de criză

  În situații de criză, așa cum este cea cu care ne confruntăm în prezent, antreprenorii trebuie să găsească și soluții de gestionare a provocărilor care apar pe mai multe planuri. Iată câteva sfaturi care să te ajute!

Newsletter

Newsletter-ul Startarium

Bilunar, în newsletterul Startarium găsești oportunități curatoriate și materiale utile antreprenorilor.

Abonează-mă