Interviuri și opinii

Cum gestionezi eșecul, dar și succesul. Cum scalezi, cum păstrezi oamenii buni în echipă, cine îți poate fi mentor. Învață din experiențele celor mai de succes antreprenori români.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 64 )
 • Antreprenoriat feminin în 2022 - provocări, motivații și insight-uri din primii ani de business

  Antreprenoriat feminin în 2022 - provocări, motivații și insight-uri din primii ani de business

  În martie, pe Startarium readucem în prim-plan inițiativele fondatoarelor din comunitatea noastră. De data aceasta, am adus împreună antreprenoare din domenii variate, în diferite stadii de dezvoltare, care ne-au împărtășit din insight-urile primilor ani de construire a unui business. Descoperă în acest articol opinii de la Andra Pintican – Fondator Școala de HR, Simona Lăpușan – Co-fondator Zitec și Evelina Necula – Co-fondator Kinderpedia.

 • Stop & Reflect - Digitail | Ce am învățat în 2021

  Stop & Reflect - Digitail | Ce am învățat în 2021

  “Planul a fost să creștem baza de clienți din US și am reușit! Soluția pentru clinici a devenit matură și am ajuns să fim singura soluție all-in-one de pe piață care este încă independentă”, spune Sebastian Gabor, Founder @ Digitail.io.

 • 2021 – Drumul antreprenorului spre maturitate. Un Stop&Reflect cu Vlad Craioveanu, Impact Hub Bucharest

  2021 – Drumul antreprenorului spre maturitate. Un Stop&Reflect cu Vlad Craioveanu, Impact Hub Bucharest

  Ce am înțeles anul acesta este că rolul antreprenorului trebuie să facă tranziția de la “eroul nebun”, mereu dispus la riscuri și la “all-în-uri”, la rolul antreprenorului-manager, care poartă pe umeri nu doar mantia super-eroului, ci și responsabilitatea față de stakeholderii organizației.

 • PartJob, povestea antreprenoriatului care începe la doar 18 ani

  PartJob, povestea antreprenoriatului care începe la doar 18 ani

  Foarte mulți tineri liceeni și studenți caută locuri de muncă cu program part-time pentru a putea a se putea dezvolta personal, menținând în egală măsură un echilibru între studii și viața personală. Din acest punct de vedere, platformele tradiționale cu anunțuri pentru locuri de muncă nu suplinesc această nevoie din piață, așadar oportunitatea este una reală, iar modelul creat de echipa PartJob poate avea rezultate extraordinare dacă va fi implementat.

 • Stop & Reflect - Bright Spaces | Ce am învățat în 2021

  Stop & Reflect - Bright Spaces | Ce am învățat în 2021

  “Am început 2021 cu dorința de a crește în același ritm accelerat ca în 2020 și de a demonstra utilitatea soluției noastre pe plan internațional, în special în contextul post pandemic. Mă bucură mult să spun că am trecut cu bine peste multe provocări și dificultăți, în principal pentru că suntem și vrem să rămânem flexibili, agili și motivați”, spune Bogdan Nicoară, Founder & CEO Bright Spaces.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail