Interviuri și opinii

Cum gestionezi eșecul, dar și succesul. Cum scalezi, cum păstrezi oamenii buni în echipă, cine îți poate fi mentor. Învață din experiențele celor mai de succes antreprenori români.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 69 )
 • CrossGen Connect: Întâlnirea generațiilor în antreprenoriat

  CrossGen Connect: Întâlnirea generațiilor în antreprenoriat

  Într-o eră în care antreprenoriatul este mai divers și mai dinamic ca niciodată, evenimentul „CrossGen Connect”, organizat de Startarium în colaborare cu The Entrepreneurship Academy pe 26 martie, la Impact Hub Bucharest, a oferit o platformă de dialog între antreprenorii din trei generații diferite. Discuția despre diferențe și asemănări intergeneraționale în antreprenoriat a oferit insight-uri prețioase despre cum se schimbă peisajul afacerilor.

 • Antreprenoriat social | Provocările din domeniu & inițiativele care susțin industria

  Antreprenoriat social | Provocările din domeniu & inițiativele care susțin industria

  Atunci când vorbim despre antreprenoriat social, vorbim despre construirea și dezvoltarea de misiuni și inițiative cu impact pozitiv în societate și în lume. Descoperă care sunt inițiativele care susțin antreprenoriatul social, cine sunt actorii-cheie care sprijină domeniul și ce tipuri de resurse pun aceștia la dispoziție pentru susținerea și dezvoltarea inovației sociale în România, dar și care sunt principalele provocări cu care se confruntă domeniul, cât și despre modul în care sunt adresate.

 • Roofit.Solar | Despre provocările unui startup de climate tech în curs de scalare

  Roofit.Solar | Despre provocările unui startup de climate tech în curs de scalare

  Confruntat cu nevoia de a crește fără a pierde din calitate și cu volatilitatea prețurilor energiei, producătorul eston de acoperișuri solare Roofit.Solar își planifică extinderea către noi piețe.

 • Antreprenoriat feminin – insights, sfaturi și recomandări pentru tinere aspirante

  Antreprenoriat feminin – insights, sfaturi și recomandări pentru tinere aspirante

  Ce le motivează pe femeile care aleg să își deschidă propriul business? Cum a arătat parcursul lor și ce sfaturi au pentru alte antreprenoare aspirante? Ne povestesc Tania Bordianu – Co-fondator Unison - Plant Based Food, Iulia Dorobanțu – Co-fondator Charger.ro, Armina Popeanu – Fondatoare AArchitects Design, Raluca Jianu – Cofondatoare Epic Visits și Roxana Damaschin-Țecu - Cofondatoare Oil Right.

 • Cărți, podcasturi & more: 30 de recomandări de la antreprenori pentru antreprenori

  Cărți, podcasturi & more: 30 de recomandări de la antreprenori pentru antreprenori

  Oricum ar arăta lista ta de obiective pentru anul acesta, învățarea trebuie neapărat să se afle printre obiceiurile pe care le cultivi. Doar e unul dintre cele mai la îndemână instrumente prin care îți poți crește afacerea!

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail