Interviuri și opinii

Cum gestionezi eșecul, dar și succesul. Cum scalezi, cum păstrezi oamenii buni în echipă, cine îți poate fi mentor. Învață din experiențele celor mai de succes antreprenori români.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 64 )
 • Ce oportunităţi a deschis pandemia în piaţa globală de fuziuni şi achiziţii

  Ce oportunităţi a deschis pandemia în piaţa globală de fuziuni şi achiziţii

  Când statele au început să impună măsuri de restricţii şi carantină şi forţa de muncă s-a mutat din clădiri de birouri, în bucătării, sufragerii şi dormitoare în toată lumea, activele tangibile au început să se devalorizeze considerabil.

 • Cum creează pandemia următoarea generaţie de antreprenori

  Cum creează pandemia următoarea generaţie de antreprenori

  Un studiu recent arată că 7 din 10 angajaţi români sunt interesaţi să îşi deschidă propria afacere în următorii doi ani. De unde a apărut acest interes pronunţat pentru antreprenoriat? Ca să răspundem la această întrebare, ajută să ne uităm mai atent la anul trecut.

 • S-ar putea să fii hacker

  S-ar putea să fii hacker

  Înclinația spre inovare, curiozitatea, curajul și o doză sănătoasă de rezistență la autoritate – un spirit aparte de problem-solving, în care s-ar putea să te recunoști, fie că ești sau nu antreprenor. Monica Alexandru, Product Manager în divizia de Programe Impact Hub Bucharest, ne povestește despre "the hacker mindset".

 • 5 lucruri pe care le poţi învăţa de la antreprenori chiar dacă nu eşti antreprenor

  5 lucruri pe care le poţi învăţa de la antreprenori chiar dacă nu eşti antreprenor

  Din 2016, noi, la Startarium, lucrăm cu antreprenori pe care îi susţinem în drumul lor de a creşte afaceri sănătoase, indiferent de dimensiunea lor. Unul dintre lucrurile pe care le-am învăţat despre ei în tot acest timp este că nu se tem să ţină în echilibru tot felul de „pălării” şi roluri în compania lor.

 • Despre cămile, unicorni, startup-uri și viitor. Un exercițiu de foresight cu Diana Stafie, FutureStation

  Despre cămile, unicorni, startup-uri și viitor. Un exercițiu de foresight cu Diana Stafie, FutureStation

  Cum poți identifica trendurile care vor avea impact în industria ta și care sunt cele mai puternice tendințe emergente pentru care să te pregătești în 2021. Descoperă-le pe toate, alături de instrumente pe care să le folosești când îți gândești strategia viitoare, în materialul următor, semnat de Diana Stafie, Foresight Strategist și fondator la FutureStation.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail