Interviuri și opinii

Cum gestionezi eșecul, dar și succesul. Cum scalezi, cum păstrezi oamenii buni în echipă, cine îți poate fi mentor. Învață din experiențele celor mai de succes antreprenori români.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 69 )
 • 6 domenii pe care le va schimba inteligența artificială

  6 domenii pe care le va schimba inteligența artificială

  Educația, resursele umane, medicina și marketingul vor fi printre primele transformate de AI. Experți din businessuri autohtone, laboratoare de cercetare și instituții de stat au dezbătut potențialul transformator al inteligenței artificiale la evenimentul Startarium „A.I. sau n-ai?” de pe 21 mai, la Impact Hub Bucharest.

 • Idee de business: de la digitalizarea rețetelor familiei, la workshopuri de prompt writing pentru ChatGPT

  Idee de business: de la digitalizarea rețetelor familiei, la workshopuri de prompt writing pentru ChatGPT

  Anul trecut, antreprenorul harghitean Aaron Balázs a fost unul dintre câștigătorii competiției de pitch-uri video Startarium „Românii sunt antreprenori – secțiunea Ideea ta”. Apoi și-a transformat ideea de chatbot în realitate și acum are o afacere care se dorește a fi o legătură între antreprenori și soluțiile de business bazate pe AI.

 • CrossGen Connect: Întâlnirea generațiilor în antreprenoriat

  CrossGen Connect: Întâlnirea generațiilor în antreprenoriat

  Într-o eră în care antreprenoriatul este mai divers și mai dinamic ca niciodată, evenimentul „CrossGen Connect”, organizat de Startarium în colaborare cu The Entrepreneurship Academy pe 26 martie, la Impact Hub Bucharest, a oferit o platformă de dialog între antreprenorii din trei generații diferite. Discuția despre diferențe și asemănări intergeneraționale în antreprenoriat a oferit insight-uri prețioase despre cum se schimbă peisajul afacerilor.

 • Antreprenoriat social | Provocările din domeniu & inițiativele care susțin industria

  Antreprenoriat social | Provocările din domeniu & inițiativele care susțin industria

  Atunci când vorbim despre antreprenoriat social, vorbim despre construirea și dezvoltarea de misiuni și inițiative cu impact pozitiv în societate și în lume. Descoperă care sunt inițiativele care susțin antreprenoriatul social, cine sunt actorii-cheie care sprijină domeniul și ce tipuri de resurse pun aceștia la dispoziție pentru susținerea și dezvoltarea inovației sociale în România, dar și care sunt principalele provocări cu care se confruntă domeniul, cât și despre modul în care sunt adresate.

 • Roofit.Solar | Despre provocările unui startup de climate tech în curs de scalare

  Roofit.Solar | Despre provocările unui startup de climate tech în curs de scalare

  Confruntat cu nevoia de a crește fără a pierde din calitate și cu volatilitatea prețurilor energiei, producătorul eston de acoperișuri solare Roofit.Solar își planifică extinderea către noi piețe.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail