Interviuri și opinii

Cum gestionezi eșecul, dar și succesul. Cum scalezi, cum păstrezi oamenii buni în echipă, cine îți poate fi mentor. Învață din experiențele celor mai de succes antreprenori români.

Articole recomandate
Cele mai recente
 • Startup insights: OGOR

  OGOR este aplicație de monitorizare a terenurilor agricole, care folosește imagini din satelit. Echipa lucrează la idee din 2019, iar între timp a luat parte la 6 programe și competiții pentru antreprenori. Descoperă care a fost experiența lor și cum au ajuns de la idee la soluție, din interviul de mai jos.

 • Startup Insights: Venomia

  Venomia este o soluție completă pentru automatizarea, gestionarea și digitalizarea proceselor dintr-o stupină și startupul câștigător la competiția Changeneers 2020. În interviul de mai jos au împărtășit cu comunitatea Startarium despre drumul de la idee la dezvoltarea unei soluții.

 • Startup Insights: Dahna App

  Dahna este prima aplicație pentru dieta sanatoasă a inimii care face prevenția bolilor cardiovasculare și a celor asociate, prin atribuirea de menuri zilnice, personalizate după profilul cardiometabolic. Află din interviul de mai jos cum a fost dezvoltată această soluție:

 • Startup Insights de la echipa Jobful

  În webinarul Startarium de pe 14 mai, i-am avut invitați pe Mihai Cepoi și Ilinca Drăgănescu, care au vorbit despre recrutare într-un startup și au împărtășit din experiența lor în contruirea echipei Jobful.

 • Insight-uri de la startup-uri de travel: Questo & Epic Visits

  În webinarul de pe 25 iunie i-am avut alături de noi pe Raluca Jianu (Epic Visits) și Claudiu Petria (Questo), care au vorbit despre parcursul lor de la idee la afacere.

Newsletter

Newsletter-ul Startarium

Bilunar, în newsletterul Startarium găsești oportunități curatoriate și materiale utile antreprenorilor.

Abonează-mă