Interviuri și opinii

Cum gestionezi eșecul, dar și succesul. Cum scalezi, cum păstrezi oamenii buni în echipă, cine îți poate fi mentor. Învață din experiențele celor mai de succes antreprenori români.

Cele mai recente
Vezi doar video ( 64 )
 • 4GOOD Ambassadors: Interviu cu Monica Costea

  4GOOD Ambassadors: Interviu cu Monica Costea

  Monica este un entuziast al proiectelor, marketingului și al educației în toate formele ei și pentru toate vârstele, cu o experiența de 10 ani în management – de proiect, de echipă, organizațional, și o experiență de 5 ani în training. Monica este o fire creativă și iubitoare de haos organizat, apreciază natura și tot ce este natural și crede că echipele, sistemele și procesele care o reproduc au șanse să fie cele mai performante.

 • 4GOOD Ambassadors: Interviu cu Indira Abdulvoap

  4GOOD Ambassadors: Interviu cu Indira Abdulvoap

  Indira a plecat ca General Manager din multinațională la finalul lui 2014, pentru a testa antreprenoriatul. A dezvoltat propria companie timp de 5 ani, dupa care a făcut exit. Între timp, a fost/este CEO, Business Development Manager sau Innovation Manager la mai multe companii, din industrii diferite. Este business mentor la studenții de la The Entrepreneurship Academy, predă antreprenoriat copiilor de școală primară și scrie în Republica. Este pasionată de cunoaștere și inspirată de oamenii care think big.

 • 4GOOD Ambassadors: Interviu cu Mihai Căprioară

  4GOOD Ambassadors: Interviu cu Mihai Căprioară

  Mihai are o experiență de 20 de ani în mediul ONG. În prezent este fondator al Fundației Comunitare Bacău și trezorier al Federației Fundațiile Comunitare din România. Este implicat în susținerea antreprenoriatului, în calitate de trainer, finanțator și consultant în scrierea și implementarea proiectelor.

 • 4GOOD Ambassadors: Interviu cu Silvia Petre

  4GOOD Ambassadors: Interviu cu Silvia Petre

  Un fizician reconvertit în inspector resurse umane, jurnalist, profesor de limba engleză, funcționar public, trainer, project manager și nu în ultimul rând, în antreprenor social. Silvia lucrează de aproape 15 ani în proiecte multinaționale de educație nonformală și are o activitate de 30 de ani în ONG-uri și de 11 ani în economia socială.

 • 4GOOD Ambassadors: Interviu cu Aura Cășaru

  4GOOD Ambassadors: Interviu cu Aura Cășaru

  Aura este implicată în proiectele Fundației Comunitare Buzău cu rolul de coordonator de program în proiecte de activism civic și formarea grupurilor de inițiativă.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail