Susținem antreprenorii români

O să încep de azi este o campanie de susținere a visurilor și potențialului antreprenorilor români.​ ​ Suntem obișnuiți să amânăm trecutul la fapte, suntem înclinați să lăsăm lucrurile “pe luni”. Suntem obișnuiți să dăm mereu la o parte acel proiect care la care visăm în secret. Cum ar fi să avem curaj să începem de azi să schimbăm paradigma? Să începem să spunem „da” inițiativelor curajoase care își doresc să facă lumea un loc mai bun, mai echitabil, mai sustenabil? Să credem în puterea lui „împreună” și să sprijinim creatorii aflați la început de drum, vizionarii, afacerile mici și startupurile inovatoare.

Articole recomandate
Cele mai recente
Vezi doar video ( 0 )
 • Idee de business: de la digitalizarea rețetelor familiei, la workshopuri de prompt writing pentru ChatGPT

  Idee de business: de la digitalizarea rețetelor familiei, la workshopuri de prompt writing pentru ChatGPT

  Anul trecut, antreprenorul harghitean Aaron Balázs a fost unul dintre câștigătorii competiției de pitch-uri video Startarium „Românii sunt antreprenori – secțiunea Ideea ta”. Apoi și-a transformat ideea de chatbot în realitate și acum are o afacere care se dorește a fi o legătură între antreprenori și soluțiile de business bazate pe AI.

 • Rezultatele studiului Profil de Antreprenor 2023

  Rezultatele studiului Profil de Antreprenor 2023

  Cum ultimii ani au fost plini de provocări pentru întreg ecosistemul antreprenorial, ne-am propus să luam pulsul ecosistemului și să analizăm prezența și performanța antreprenorilor din România. Îți prezentăm mai jos raportul în care am analizat rezultatele studiului Profil de antreprenor 2023.

 • Impact Hub Bucharest lansează campania de susținere a antreprenorilor „O să încep de azi”

  Impact Hub Bucharest lansează campania de susținere a antreprenorilor „O să încep de azi”

  O să încep de azi este o campanie de susținere a visurilor și potențialului antreprenorilor români. Suntem obișnuiți să amânăm trecutul la fapte, suntem înclinați să lăsăm lucrurile “pe luni”. Suntem obișnuiți să dăm mereu la o parte acel proiect care la care visăm în secret. Suntem obișnuiți să cumpărăm sau să investim în brandurile deja cunoscute, în proiectele mari, de renume. Suntem obișnuiți să nu ne asumăm riscuri, să rămânem în confortabil, în cunoscut.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail