Impact Hub Bucharest lansează campania de susținere a antreprenorilor „O să încep de azi”

O să încep de azi este o campanie de susținere a visurilor și potențialului antreprenorilor români. Suntem obișnuiți să amânăm trecutul la fapte, suntem înclinați să lăsăm lucrurile “pe luni”. Suntem obișnuiți să dăm mereu la o parte acel proiect care la care visăm în secret. Suntem obișnuiți să cumpărăm sau să investim în brandurile deja cunoscute, în proiectele mari, de renume. Suntem obișnuiți să nu ne asumăm riscuri, să rămânem în confortabil, în cunoscut.

Să avem curaj

Cum ar fi să avem curaj să începem de azi să schimbăm paradigma? Să începem acum să spunem „da” răspicat inițiativelor curajoase care își doresc să facă lumea un loc mai bun, mai echitabil, mai sustenabil? Să credem în puterea lui „împreună” și să sprijinim creatorii aflați la început de drum, vizionarii, afacerile mici și startupurile inovatoare?

Să îndrăznim, să dăm aripi. Să avem curaj noi înșine să ne transformăm visul în realitate, fie că ne dorim să fim artiști sau antreprenori. Să ne asumăm susținerea celor care pornesc acum la drum și care vor face din mâine un loc mai bun.

Devino ambasador al campaniei

Încurajăm antreprenorii, companiile mici și mari, organizațiile neguvernamentale, persoane fizice, prieteni ai Impact Hub Bucharest să devină ambasadori ai campaniei, să devină o voce activă care încurajează antreprenorii români să-și urmeze visurile.

Primii ambasadori care se alătură campaniei

Cine sunt oamenii care s-au alăturat campaniei? Ce îi motivează și de ce s-au alăturat?

Cum devii ambasador al „O să încep de azi”?

  • Filmează un video scurt cu telefonul (de 30-40 de secunde) și postează-l pe pagina/ profilul tău de social media, cu haghtag-ul #osaincepdeazi și #sustinantreprenoriiromani. Dacă preferi, poți să ne trimiți nouă video-ul fie printr-un mesaj pe canalele noastre de social media, fie pe adresa de email pr@impacthub.ro și noi îl vom prelua pe canalele de comunicare Impact Hub Bucharest;
  • Împărtășește gândurile tale, un testimonial, o poveste personală, motivul pentru care consideri că e important să susținem antreprenorii, creativii, artizanii români și cum faci asta personal într-o postare pe canalele personale de social media. Folosește hashtag-urile campaniei ca să putem găsi ușor postarea ta și să o preluăm la rândul nostru;
  • Ne poți trimite nouă direct video-ul, gândurile sau povestea ta vizavi de campania O să încep de azi, iar noi le vom prelua atât pe website, cât și pe canalele noastre online.

Inspirată de The Mono Jacks

Primii ambasadori care au spus DA campaniei noastre sunt The Mono Jacks, una dintre cele mai puternice voci de pe scena rock-ul alternativ din România.

Pornind de la noul lor single, O să încep de luni, un imn simbolic al procrastinarii, care scoate în față o parte din piedicile pe care le întâmpinăm în îndeplinirea visurilor și planurilor noastre, O să încep de luni azi este o campanie în antiteză, care pune în centrul curajul, determinarea, puterea primilor pași concreți. Suntem onorați că au răspuns DA invitației noastre!

Tu ce poți să faci de azi pentru visul tău? #osaincepdeazi

Impact Hub Bucharest crede în antreprenorii români, iar această campanie te invită să descoperi motivele pentru care merită să o faci și tu. Devino ambasador și folosește-ți vocea pentru susținerea celor care au curaj să-și transforme visurile în realitate.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail