Startarium PitchDay

O inițiativă Startarium – cea mai complexă platformă online pentru antreprenori la început de drum – PitchDay a ajuns deja la cea de-a patra ediție. În fiecare toamnă, cele mai promițătoare startup-uri și întregul ecosistem antreprenorial local se reunesc pentru o experiență intensă: oportunități de învățare, finanțare și conectare pentru antreprenori, construite în jurul celei mai mari competiții pentru startup-uri din România.

Startarium PitchDay

O inițiativă Startarium – cea mai complexă platformă online pentru antreprenori la început de drum – PitchDay a ajuns deja la cea de-a patra ediție. În fiecare toamnă, cele mai promițătoare startup-uri și întregul ecosistem antreprenorial local se reunesc pentru o experiență intensă: oportunități de învățare, finanțare și conectare pentru antreprenori, construite în jurul celei mai mari competiții pentru startup-uri din România.

Centrul ecosistemului local în fiecare toamnă Finala-eveniment pentru toți cei pasionați de antreprenoriat

Pentru toți cei ce sunt deja / visează să devină / lucrează cu antreprenori

Cu toții avem ceva valoros de câștigat la PitchDay, fie în competiția anuală cu premii de 120.000 de euro, fie în finala-eveniment care aduce împreună pentru o zi: investitori, consultanți de business, antreprenori aspiranți și cele mai promițătoare startup-uri locale.


De la lansarea în 2016, Startarium PitchDay a însemnat: Peste 500 de startup-uri în competiție, 315 afaceri sprijinite, 37 startup-uri câștigătoare și premii totale de 450.000 euro, plus peste 3.000 de participanți mai inspirați.

5 nov 2019 - cum a fost ultima ediție

Cea mai mare competiție pentru startup-uri din România

Ca și platforma educațională Startarium, competiția PitchDay este construită pentru ecosistemul antreprenorial larg și comunitatea de peste 35.000 de utilizatori ai platformei: antreprenori existenți sau în curs de devenire. Încurajăm diversitatea, feedback-ul variat, învățarea și conectarea între participanți și juriu. Competiția oferă instrumente de învățarea accelerată, validare și în final de finanțare pentru cel mai bun pitch susținut pe scenă, în fața audienței și a unui juriu impresionant.


Pe podium au urcat deja: Kinderpedia, Medicai, DigiTail, XVision, Jobful, Octavic, iTUX, Stația de joacă, LifeBox, NALU, IndexAR, Clinica Pediatrică Anastasia, Re.Flex și Tracia.

Vezi pitchurile câștigătoare în 2019

Descoperă edițiile trecute:

pitchday-2018

PitchDay ediția 2018

O competiție ca un maraton, care oferă celor mai bune startup-uri posibilitatea de a-și prezenta afacerea în fața unui juriu format din antreprenori de succes, experți în business și investitori. Cea de-a treia ediție a adus împreună 50 de startup-uri în semifinala competiției, dintre care doar 10 au urcat pe scenă în marea finală.

pitchday-2017

PitchDay ediția 2017

O competiție ca un maraton, care oferă celor mai bune startup-uri posibilitatea de a-și prezenta afacerea în fața unui juriu format din antreprenori de succes, experți în business și investitori. Cea de-a doua ediție a adus împreună 70 de startup-uri în semifinala competiției, dintre care doar 10 au urcat pe scenă în marea finală.

pitchday-2016

PitchDay ediția 2016

Misiunea Startarium este aceea de a susține startup-urile cu potențial, de a sprijini antreprenorii din România în drumul lor spre succes. Startarium Pitch Day este una dintre cele mai importante competiții dedicată antreprenorilor. Prima ediție a adus împreună 78 de startup-uri care au avut ocazia unică de a-și prezenta afacerea și de a convinge juriul de valoarea startupului lor.

Startarium – O inițiativă Impact Hub și ING

Comunitate susținută de Zitec

În 2016 ...

Impact Hub și ING puneau bazele Startarium, o inițiativă apărută la intersecția misiunilor celor două organizați: cea în care cuvântul cheie este “impact”. Mai specific, impactul pe care oamenii de acțiune îl pot avea asupra societății în care trăim, al antreprenorilor și inovatorilor care vor să creeze produse și servicii mai bune pentru clienții lor, pasionații și curajoșii care vor mereu “mai bine”.

De atunci ...

Zeci de mii membri, sute de articole, evenimente, competiții, programe pentru startupuri, finanțari de sute de mii de euro; mai mult decât simple cifre pe hârtie, ele sunt un indicator al potențialului pe care îl avem ca ecosistem: ca voce și vizibilitate să influențăm decizii, ca know-how colectiv pe care îl putem accesa, ca forță de creare și coordonare pentru inițiative remarcabile.

Încotro

Obiectivele Startarium depășesc anul 2024 și urmăresc indicatori nu doar despre platformă, ci despre impactul asupra antreprenorilor care o folosesc. În continuare, o misiune cu sens și miză reală în economie: de a aduce sprijinul din zona stratosferică, de filosofie, declarații și panouri publicitare, până la “firul ierbii”, în viața de zi cu zi a antreprenorilor locali.

52.000+
membri

antreprenori existenți și în devenire

200+
aliați

mentori, consultanți, organizații și finanțatori

1.600+
materiale

cursuri, articole, quizuri, videouri și interviuri

940.000+
euro

premii și finanțare pentru startupuri

6.800+
afaceri

idei și afaceri dezvoltate în platformă