Cine sunt câștigătorii Unofficial Pitches 2019

Pe 5 noiembrie 2019, la Startarium PitchDay, antreprenorii și-au putut face cunoscute ideile în cabina de Unofficial Pitches. Vezi care au fost cele 10 idei finaliste!

UPDATE:

Iată cum a arătat clasamentul după încheierea voturilor: 

Locul 1 și câștigător al premiului de 2.500 euro: Dume nemaivăzute - nr. voturi: 1970 

Locul 2 și câștigător al premiului de 1.500 euro: Auttie App - nr. voturi: 1531

Locul 3 și câștigător al premiului de 1.000 euro: Lailui - nr. voturi: 1160

Observații:

 

 • votul s-a încheiat sâmbătă, 23 noiembrie, 10.00 dimineața, ora României - ulterior, platforma a închis opțiunea de votare; 
 • au fost luate în calcul doar voturile înregistrate de pe adrese de email valide. 

Startarium Unofficial Pitches a avut loc pe 5 noiembrie 2018 în cadrul evenimentului Startarium Pitch Day 2019. Peste 70 de antreprenori au susținut un pitch în cabina powered by ING, 10 au ajuns în finală, iar 3 idei au câștigat premii în valoare totală de 5.000 euro.  

Felicitări tuturor participanților!

Antreprenor sau nu, înscris în competiția oficială sau nu, pe 5 noiembrie oricine a putut câștiga! Pentru că, neoficial, oricine și-a putut prezenta ideea în 60 de secunde în cabina Startarium PitchDay Unofficial Pitches - Powered by ING! 

Peste 70 de antreprenori sau viitori antreprenori au susținut un pitch în cabină și au intrat în cursa de 5.000 euro. Dintre aceștia, am ales 10 finaliști luând în calcul criterii precum: potențial de creștere, originalitate, calitatea prezentării. Poți vedea cele 10 pitch-uri finaliste în articolul de mai jos. 

Votul s-a încheiat pe 23.11.2019, ora 10.00. Câștigătorii vor fi anunțați luni, 25.11.2019. Organizatorul va anunța câștigătorii după centralizarea și verificarea validității tuturor voturilor.

Cum se desfășoară votul

 • Urmărești cele 10 idei finaliste mai jos
 • Îți alegi ideea preferată
 • Votezi folosind butonul de sub filmuleț - pentru înregistrarea votului tău, platforma de vot îți va trimite pe email un link de confirmare a votului
 • Poți acorda un singur vot / finalist
 • Ideile cu cele mai multe voturi vor câștiga premiile în valoare de 5.000 euro

Cele 10 pitch-uri participante la competiția Unofficial Pitches 2019

#xpAR - Valentin Popescu - 571 de voturi

>> Votează #xpAR

Aisa - Mozafi Tomer - 57 de voturi 

>> Votează Aisa

Antifragile - Andrei Ene - 136 de voturi 

 

>> Votează Antifragile

 

Autie App - Rareș Ravariu - 1531 de voturi

>> Votează Autie App

Dume nemaivăzute - Laura Ionescu - 1970 de voturi

 

>> Votează Dume Nemaivăzute

 

Exposure VR - Andrei Cristian Turcu - 297 de voturi 

 

>> Votează Exposure VR

 

Franc - Alexandru Constantin - 661 de voturi 

>> Votează Franc

In a box - Ina Natu - 106 voturi 

>> Votează In a Box

Lailui - Luisa Tronea - 1160 de voturi 

>> Votează Lailui

Tzitzi Poc - Mihaela Țimpău - 392 de voturi 

>> Votează Tzitzi Poc

Update

În fiecare an, la Startarium PitchDay construim oportunități pentru toți cei ce sunt sau aspiră să devină antreprenori. Unofficial Pitches este, poate, cea mai distractivă dintre aceste oportunități. Dacă ai o idee de afacere în care crezi, indiferent dacă deja ai transformat-o într-un business real sau dacă tocmai te-ai gândit la ea, vino să o prezinți într-un elevator pitch, la cabina Unofficial Pitches. Te așteaptă premii de 5.000 de euro!

înscrie-te la eveniment pentru a putea participa

 


Cum funcționează Unofficial Pitches - Powered by ING

Pe scurt, trebuie să ții un pitch video de 60 de secunde în care să ne convingi că ideea ta merită susținere pentru a fi lansată sau pentru a crește. Dacă accepți provocarea noastră, poți câștiga unul dintre cele 3 premii: 

 • Locul 1 - 2.500 euro
 • Locul 2 - 1.500 euro
 • Locul 3 - 1.000 euro  
   

La edițiile Startarium PitchDay din 2017 și 2018, peste 100 de curajoși au concurat pentru voturile publicului și premiile oferite. Dacă vrei să vezi care a fost atmosfera din cabină în 2018, te invităm să urmărești clipul de mai jos.  

 

Cum intri în competiție

 

 • Pasul 1: Rezervă-ți loc la eveniment folosind acest formular. 
 • Pasul 2: Vino la eveniment pe 5 noiembrie. 
 • Pasul 3: Intră în cabina de pitching Unofficial Pitches, apasă butonul play pe camera video, adună-ți toată inspirația și motivația și povestește-ne despre ideea ta. Ai doar 60 de secunde, deci pregătește-te bine înainte! 

Ce se întâmplă apoi

 • Pasul 4: Cele mai bune 10 pitchuri vor fi publicate ulterior pe platforma Startarium, la scurt timp după eveniment. După ce vor fi urcate în platformă, susținătorii vor le vor putea vota. 
 • Pasul 5: Dai sfară-n țară! Ideea ta e finalistă și merită votată! Dacă ești în top 3 pitches conform numărului de voturi, câștigi premiul de 1.000, 1.500 sau chiar 2.500 euro. 

Ce ar trebui să mai știi

 • Poți susține un pitch și ca persoană fizică: ai ideea de business, prototipul sau poate chiar produsul gata, dar nu ai înființat încă o firmă.  
 • Idee înseamnă orice inițiativă antreprenorială, indiferent de stadiul în care se află. Dacă este o idee creativă, originală și merită să fie susținută, locul ei este la Unofficial Pitches.   
 • Locurile în cabina de pitches nu pot fi rezervate în avans. Trebuie să fii prezent la eveniment și să intri în cabina de pitchuri pentru a-ți prezenta ideea.  
 • Dintre toate video-pitch-urile înregistrate, organizatorul le va alege pe cele mai bune 10, luând în calcul criterii ca: originalitate, potențial de creștere, calitatea prezentării.  
 • Regulamentul concursului și detaliile defășurării vor putea fi consultate de fiecare participant înainte de a intra în cabina Unofficial Pitches - powered by ING. 
 • În final, nu-ți spunem decât: exersează, exersează, exersează. În oglindă, în fața prietenilor, pe stradă, oriunde prinzi. Ai 60 de secunde să ne convingi că ideea ta merită un premiu!  

 

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail