Startarium Myth Busters - Cine au fost speakerii de pe scena PitchDay 2019

Startarium PitchDay este și un context valoros de învățare: momentul în care construim oportunități pentru orice antreprenor aspirant sau cu acte în regulă, pentru cei care lucrează deja cu antreprenori sau care sunt curioși să afle mai multe despre ei.

Ediția 2019 a stat sub semnul conceptului de mythbusting: invitați din mediul de business au urcat pe scenă pentru a expune și demonta acele mituri care ne încurcă mai mult decât să inspire, preconcepții care blochează în loc să încurajeze, care devin scuze sau bariere în drumul spre creștere și succes. 


Nicholas Morgan
Founder @Entrepreneurial Accountability Framework, Co-founder & CEO Innovation Nomad

De ce succesul în antreprenoriat nu este despre noroc - În antreprenoriat, să fii în locul potrivit și la momentul potrivit nu este o chestiune de noroc, ci de responsabilitate și asumare. Contextul în care o afacere ajunge să se dezvolte (sau să eșueze) ține de cât de conștient este antreprenorul de consecințele alegerilor pe care le face pentru echipa lui, momentul în care acționează și gestionarea creșterii accelerate. 

>> Urmărește discursul integral:

Daniel Matei
Business Development Manager Impact Hub Bucharest

9 ani în 9 mituri despre antreprenoriat și 9 minute de realism - Daniel va povesti, din propria experiență Impact Hub, care sunt cele mai frecvente mituri care circulă în ecosistemul antreprenorial local, de ce au ele un impact negativ și cum le combatem. 

>> Urmărește discursul integral:

Florin Ilie
Deputy CEO & Head of Wholesale Banking ING România 

Idee versus execuțieDacă nu ideea e ceea ce asigură (de una singură) succesul unei afaceri, este oare execuția diferențiatorul? Și dacă e vorba de fapt de mai multe elemente,  cum știi care e dozajul potrivit, așa încât să nu te blochezi? Aflăm din studii de caz și exemple concrete. 

>> Urmărește discursul integral:

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail