Sesiuni de "Speed dating" cu investitori la Startarium PitchDay 2019

Participanții la PitchDay 2019 au putut aplica și la întâlniri de speed dating cu investitori. În fața lor au susținut pitch-uri care le-au putut aduce o a doua întâlnire cu investitorul respectiv.

La PitchDay 2019, am petrecut împreună o după-amiază întreagă printre cele mai promițătoare startup-uri, investitori și fondatori de succes! Separat de competiția oficială, am adus împreună business angels și investitori dispuși să te sprijine pentru a accelera.  

Persoanele care s-au înscris la eveniment au avut și posibilitatea de a se aplica pentru sesiuni de speed dating cu investitori. Acești au primit un formular pe care l-au completat cu mai multe informații despre afacerile lor - acesta a cuprins inclusiv un pitchdeck. Cei interesați au putut aplica pentru sesiunile de Speed Dating până pe 28 octombrie 2019, ora 10.00.

Cum s-au desfășurat sesiunile de Speed Dating? 

 • Sesiunile au avut loc într-un cadru special amenajat, parte din evenimentul Startarium PitchDay. 
 • Au avut loc sesiuni private, doar între antreprenorii selectați și investitori, fără public.
 • Fiecare antreprenor a susținut un pitch, apoi a existat o sesiune de Q&A. 
 • Fiecare antreprenor a susținut prezentări în fața a mai mulți investitori, în funcție de compatibilitatea dintre profilul business-ului și aria de interes si expertiză a investitorului 

Cum știu dacă speed datingul cu investitori este pentru mine? 

 • ai deja un prototip validat; 
 • ai o echipă de oameni cu experiență, iar cu toții lucrați full time la comercializarea produsului sau serviciului vostru; 
 • cunoști foarte bine domeniul și piața în care activezi, ești la curent cu trendurile și oportunitățile lor și ești conștient inclusiv de obstacolele care pot afecta evoluția afacerii tale; 
 • startup-ul tău are potențial de scalare, iar modelul vostru de business a fost construit cu acest obiectiv în minte; 
 • domeniul de activitate al afacerii tale se regăsește printre următoarele: tehnologie, comerț, transport & logistică, turism, mediu, educație, consultanță, resurse umane & training, sănătate sau food. 

Iată care au fost investitorii prezenți la sesiunile de la PitchDay 2019:

Andrei este Managing Partner V7 Capital și co-fondator 7card.ro. Are o experiență de peste 9 ani în domeniul consultanței de management.

Afaceri în care a mai investit: Wineful.ro, Confidas.ro, Pluria.ro, Easysales.ro, V7studio.ro, Fitads.ro

Vlad Panait are o experiență de peste 20 de ani în marketing în diverse companii multinaționale, este antreprenor și fondator Sparking Capital - un micro fond de capital de risc.

Afaceri în care a mai investit: Mindful Chef, EverToys, SymphoPay, Product Lead

Mălin este fondator & CEO EEU Software și Business Angel. Conduce prima și cea mai numeroasă asociație de business angels din România, TechAngels.

Afaceri în care a mai investit: Green Horse Games, SmartDreamers, Promo.com, SymphoPay, TypingDNA, Tokinomo, Critique Gaming, InnerTrends

 • Alexandru Bogdan,  RocaX

Cu peste 15 ani de experiență în domeniul digital și al inovației, Alexandru a preluat din caracteristicile acestor industrii, dobândind adaptabilitatea și dinamismul care acum îi sunt definitorii. Îl recomandă pasiunea pentru simplitate, înclinația către gândire strategică și talentul pentru design-ul de experiență a utilizatorului. Rolul său în rândul investitorilor ROCA X este de a identifica start-up-urile cu potențial și de a le accelera creșterea, transformându-le în următorii „unicorni”.

Afaceri în care a mai investit: Use-beez.com, Feexers.com, Betmarkets.io, Patchai.io, Feeel.health

 • Sergiu Neguț, Business Angel

Sergiu este consultant și Board Adviser specializat în creștere antreprenorială și transformare organizațională, mentor în comunitatea Startarium, speaker și Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management Romania.

Afaceri în care a mai investit: frufru, 2performant, Softelligence, FintechOS

Afaceri în care a mai investit: Adiem, BunnyShell, RoboSelf, SymphoPay, Underline, Watto Stations

Andrei are o experiență de 20 de ani în banking. În 2018, a decis sa își diversifice experiența și să îți cunoască forțele în calitate de antreprenor. El a co-fondat platforma de finanțare și educație antreprenorală Humanfinance.ro, care își propune să construiască o punte de legătură între antreprenorii inovatori și finanțatori dar și să alimenteze cu instrumente de educație o comunitate regională a antreprenorilor inovatori și etici. De curând, Human Finance a generat un spin-off important: www.seedblink.com - prima platformă de equity crowdfunding din România și din regiune. Andrei este membru în diferite boarduri și ajută diferite proiecte sociale.  

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail