Referendum în Orașul Antreprenorilor

Orașul Antreprenorilor crește, crește, nu se mai oprește! În curând ne transformăm în metropolă, însă nu aceasta este misiunea noastră.

Te-ai mutat în Orașul Antreprenorilor? Vrem să te cunoaștem! Știm deja câți suntem - 15.000, dar vrem să știm și cine ești, ce îți place aici, cum să facem să fie mai bine și ce să continuăm în 2018!

Orașul Antreprenorilor crește, crește, nu se mai oprește! În curând ne transformăm în metropolă, însă nu aceasta este misiunea noastră. Startarium este despre conținut de calitate, care să te ajute pe tine, antreprenorul curajos la început de drum să nu îți pierzi curajul, să crești și să ai parte de toate resursele de care ai nevoie.

Dacă ai ieșit la o plimbare prin oraș, ai văzut că încercăm să acoperim cât mai multe din nevoile pe care le-ai putea avea: conținut video și scris inspirațional și educațional, consultanță, mentorat, crearea unui business plan și bineînțeles, finanțare.

Pentru că suntem încă la început de an, vrem să ne facem planul pentru 2018 în funcție de tine și de ce ar putea face Startarium în plus!

Te invităm să îți iei o scurtă pauză și să ne spui părerea și sugestiile tale completând formularul de mai jos!

Startarium

Promitem că nu durează mult și că vom ținte cont de răspunsurile tale! Abia așteptăm să te cunoaștem mai bine.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail