Interviu cu Gordon Starr

Gordon Starr a vorbit cu Business Review despre reziliența antreprenorilor și rolul leadershipului în îmbunătățirea rezultatelor unei afaceri.

Expertul în dezvoltarea abilităților de leadership, Gordon Starr, a vorbit cu Business Review despre reziliența antreprenorilor și rolul leadershipului în îmbunătățirea rezultatelor unei afaceri. 

Gordon Starr este fondator și CEO Starr Consulting Group, business situat în zona San Francisco Bay Area. El deține un MBA în finanțe de la Universitatea Stanford.

Acesta este și unul dintre speakerii Startup Path, evenimentul de 2 zile axat pe antreprenoriat organizat de Business Review în perioada 10-11 septembrie la Impact Hub Bucharest.

 Înscrie-te aici!

Ce recomandare ai pentru un antreprenor care începe un business?

O mulțime de antreprenori sar spre oportunități prea rapid. În opinia mea, întotdeauna funcționează cel mai bine să încetinești și să reflectezi cu adevărat asupra punctului la care lucrezi acum, asupra problemei sau nevoii pe care vrei să o rezolvi. Există abordări foarte diferite pentru fiecare afacere, dar strategia pornește de aici.

► Citește tot articolul pe site-ul Business Review.

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail