Înregistrare Webinar | Bune practici în antreprenoriatul social, cu Magor Csibi

Ce provocări și oportunități există în antreprenoriatul social? Despre particularitățile sale și perspectivele locale a explicat pe larg Magor Csibi, într-un webinar dedicat. Urmărește mai jos înregistrarea webinarului!

Prin antreprenoriat social poți începe un business pornind de la o problemă sau dificultate a comunității, pe care să o rezolvi prin intermediul afacerii tale. Astfel, ai oportunitatea de a da ceva mai departe și de a contribui la lucrurile care contează pentru tine. În plus, felul în care problema identificată își găsește rezolvarea poate varia: fie prin produs sau serviciu în sine, fie prin modelul de business sau felul în care funcționează afacerea. 

Despre acest mod de a face business am vorbit pe 31 iulie, în webinarul cu Magor Csibi.

Despre speaker

Magor Csibi conduce departamentul de Leadership și Cultură Organizațională la Trend Consult, cu misiunea de a schimba cultura în cât mai multe organizații și în societate. A revenit recent în România, după un an când a fost directorul executiv al biroului WWF în Korea, după ce a condus 7 ani în România cea mai mare organizație de conservare a naturii din lume, WWF. A fost și europarlamentar, vicepreședintele Comisiei de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din Palamentul European și a predat la Universitatea Babeș-Bolyai. În 2009 a fondat publicația Think Outside the Box, pe care a și coordonat-o în primii doi ani.

Urmărește înregistrarea webinarului


 

 

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail