Sinteza Aprilie | Ultimele zile să aplici la noul Innovators for Children + 7 alte programe și evenimente

În fiecare lună, #sintezastartarium adună în același loc termenele limită, programele, oportunitățile de finanțare, evenimentele și noutățile despre care mai trebuie să știi ca antreprenor.


PROGRAME & FINANȚARE


Innovators for Children 2021

Accelerator pentru soluții tehnologice pentru sănătatea fizică și emoțională a copiilor, educație, nutriție și alimentație, siguranță, drepturile copiilor în era digitală și alte domenii care ar putea contribui la o viață mai bună. Dezvoltat de Impact Hub Bucharest în parteneriat cu Fundația Botnar, Impact Hub Basel și Fundația Vodafone România.

  • Participare gratuită
  • Sprijin financiar în valoare de minimum 50.000 de euro
  • Pot aplica atât startup-uri, cât și ONG-uri
  • Deadline de aplicare: 7 mai 2021 
  • Detalii și înscrieri aici

OPORTUNITĂȚI

Alte oportunități de finanțare

Ce anunțuri să urmărești în lunile următoare

Founder Institute

În cadrul programului, participanții nu ”învața” cum să crească o afacere. Mai degrabă, își construiesc startupul alături de experți, într-un proces structurat și testat care a ajutat unele dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din lume să obțină investiții de peste 950 de milioane de dolari. 

Data Market Services

Accelerator urmărește transformarea ecosistemului european de startup-uri și facilitarea accesului la cunoștințe în domeniu și oportunități pentru startup-urile data-centered.

  • Participare gratuită
  • Facilitarea pitch-urilor către investitori și fonduri de investiții
  • Deadline de aplicare: 30 aprilie 2021
  • Detalii și înscrieri aici

EVENIMENTE


Codecamp - Java

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. Printre speakeri: Dino Esposito, Digital Strategist @ BaxEnergy; Scott Hanselman, Program Manager @Microsoft; Iris Classon, Software Developer @Greenbyte.

Antreprenorii viitorului 

Evenimentul se adresează celor care doresc să facă pasul spre antreprenoriat, antreprenorilor la început de drum și tuturor celor cu experiență, care vor să ia pulsul noului val din businessul românesc.

Digital Marketing Forum

Evenimentul care aduce în fiecare an tendințe relevante, soluții aplicate și idei creative oamenilor de marketing din companiile multinaționale sau românești. Cele două zile de la sfârșitul lunii februarie reunesc 400 dintre cei mai bine pregătiți specialiști din marketing și comunicare. 

Romanian Business Leaders Summit 2021 

Romanian Business Leaders Summit este evenimentul central al comunității RBL, formată din peste 350 de oameni de afaceri români, ajuns anul acesta la a noua ediție. 

  • Pentru antreprenori și reprezentanți ai ecosistemului local
  • Online, bilete între 300 și 400 de euro 
  • 21 - 22 aprilie 2021
  • Detalii și înscrieri aici

Webinar Innovators for Children | Antreprenoriat social – business vs social

Vorbim despre antreprenoriatul social, abordat prin 2 studii de caz: un business care a făcut un pas important pentru un impact social sistematic – Kinderpedia, respectiv un ONG care a dezvoltat o ramură economică – Organizația Umanitară CONCORDIA.

EVENIMENTE

Mai multe evenimente

Locale și internaționale, de adăugat în calendar


DE CITIT LUNA ASTA


23 de programe locale de creștere și accelerare pentru startups 

Descoperă care sunt incubatoarele și acceleratoarele la care poți să aplici și cum alegi între ele – de la felul în care sunt construite, la ce finanțare oferă, sau tipurile de industrii și stadii de dezvoltare pentru care caută aplicanți. Vezi care sunt apelurile deschise aici 

4 programe de finanțare la care să aplici acum

De la apeluri pentru agricultură și mediu, la cele pentru digitalizare, inovație sau antreprenoriat social, pregătește-ți aplicația pentru programele anunțate până acum. Bonus: 2 programe care urmează să se deschidă în 2021. Descoperă industriile vizate și criteriile aici

+50.000 € finanțare pentru startup-uri | Innovators for Children 2021

Programul de accelerare Innovators for Children a lansat înscrierile pentru cea de-a treia ediție. Dacă ai un proiect inovator dedicat creșterii calității vieții copiilor din România, poți aplica până pe 30 aprilie 2021. Citește mai departe

Semnătura electronică – cum funcționează, ce opțiuni ai și la ce te ajută

În ultimii ani, dar mai ales începând cu 2020, pe fondul măsurilor de distanțare socială, tot mai mulți antreprenori au luat în calcul sau chiar au început să folosească semnătura electronică. Lucian Daia, CTO Zitec, ne-a răspuns la cele mai importante întrebări despre acest subiect. Citește mai departe

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail