Bune practici, proiecte disruptive & inițiative cu impact la Agrifood Innovation Summit 2021

Conferința online Agrifood Innovation Summit 2021 reunește inovatorii din domeniul agroalimentar și promovează bune practici din industrie, proiecte disruptive și inițiative cu impact. Dacă te pasionează zona de agrifood sau lucrezi deja în acest domeniu și dorești să te pui la curent cu ultimele trenduri, fă-ți loc în agendă pe 26 mai pentru acest eveniment!

Agendă & highlights

  • Cum arată viitorul agriculturii europene și ce trenduri prind deja rădăcini  
  • Care sunt oportunitățile care vor susține și facilita inovația în agritech și foodtech în viitorul apropiat  
  • Ce avem de învățat unii de la alții: antreprenori față în față cu cercetători și reprezentanți ai mediului universitar  

În următorii 3 ani, este o prioritate să rezolvăm problemele de mediu, respectiv să refolosim sticlele. Vrem să introducem automate de recuperare în toate orașele în care vindem, povesteau co-fondatorii companiei Lăptăria cu Caimac într-un interviu acordat Startarium.

Mădălina Cocan, co-fondatoare Lăptăria cu Caimac, este și unul dintre speakerii din cadrul evenimentului

  • Lansarea primei mapări locale a startupurilor de profil care inovează în acest sector, realizată în parteneriat cu Patria Credit, BASF și Activize.Tech.   
  • Grupuri de învățare și sharing de bune practici (acces pe baza unei invitații)

În cadrul Agrifood Innovation Summit 2021 va fi lansată și prima mapare a startupurilor agritech și foodtech din România, realizată de Impact Hub Bucharest și Activize.Tech în parteneriat cu EIT Food, Patria Bank și BASF. Maparea reprezintă un instrument util pentru reprezentanții ecosistemului agritech, menită să faciliteze colaborarea între aceștia și dezvoltarea unor proiecte care beneficiază de expertiza din spațiul local. 

Partea a doua a conferinței cuprinde și sesiuni de learning circles și sharing de bune practici în care vor fi abordate teme de discuție din 4 domenii de interes: agricultură sustenabilă, nutriție personalizată, sisteme alimentare circulare, trasabilitate digitală. 

Agenda completă a evenimentului o găsești pe site-ul EIT Food Hub România

Cum te înscrii

Evenimentul este gratuit și se desfășoară online, însă pentru a putea participa trebuie să completezi formularul dedicat. 

Vreau să particip

Agrifood Innovation Summit 2021

Dacă dorești să participi și la sesiunile learning circles din a doua parte a zilei (unde există un număr limitat de locuri și participarea se face exclusiv pe bază de invitație), atunci trebuie să răspunzi și la întrebările suplimentare din formularul de înscriere de mai sus.   

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail